Care este desertul preferat al lui Kate Middleton. Se găsește în toate pub-urile din Marea Britanie

.

Kate Middleton preferă să țină o dietă sănătoasă, dar atunci când ea și Prințul William ies în oraș, la cină, Prințesa are un desert preferat pe care nu îl poate refuza.

Prințesa de Wales este cunoscută pentru stilul ei de viață sănătos și pentru faptul că are o dietă sănătoasă, însă nu este imună la dulciuri.

Care este desertul preferat al lui Kate Middleton

Fiind o mamă sportivă, se crede despre Kate Middleton că preferă mâncărurile simple și hrănitoare. Cu toate acestea, când au ocazia, ea și Prințul William aleg să iasă în oraș, la diferite pub-uri locale.

Atunci, când vine vorba de desert, Prințesa de Wales are o slăbiciune pentru un desert tradițional britanic: budincă stincky toffee. Prima dată, Kate a comandat această budincă în urmă cu câțiva ani, la Old Boot In din Berkshire, un local din apropierea casei părinților ei.

Bucătarul Rody Warot, care a lucrat în acel local, a declarat pentru revista People: „Kate este întotdeauna discretă și a complimentat întotdeauna preparatele. Ca desert, preferatul ei este budinca stincky toffee. Este umedă și spongioasă”.

Citește și: Kate Middleton este la fel ca orice altă mamă. Tradiția care o ține trează de zilele de naștere ale copiilor ei

Citește și: Kate Middleton a fost catalogată drept „dezamăgitoare”. Alegerile pentru care a fost jignită public de un fost editor Vogue

Când nu mănâncă în oraș dar totuși își doresc să se răsfețe, Prinții de Wales iau mâncarea la pachet și de obicei Kate Middleton comandă curry.

Aceasta a recunoscut, în timpul unei vizite la Birmingham la începutul acestui an, că adoră curry și condimentele. Tot atunci, Prințul William a dezvăluit că el preferă masala.

De asemenea, Kate și William au dezvăluit că „încearcă în secret o mulțime de rețete de curry din toată țara”. Mai mult, Prințesa a precizat că și copiii lor iubesc mâncarea indiană.

Prinții de Wales iubesc, în același timp, și mâncarea tradițională britanică, precum fish and chips.

Care este mâncarea preferată a Prințului William

Pe de altă parte, Prințul William a mărturisit că iubește mâncarea ce se găsește în restaurantele Nando’s. În urmă cu ceva timp, acesta l-a întâlnit pe co-fondatorul lanțului de restaurante din Africa de Sud, Robert Brozin, căruia i-a spus că adoră mâncarea lor.

Citește și: Kate Middleton, cum nu a mai fost văzută. Clipul cu prințesa cântând într-o piesă școlară a devenit viral / Video

Citește și: Kate Middleton și Prințul William au uitat complet de protocolul regal! Prinții de Wales s-au sărutat în public

Arătând către bodyguard-ul său, William a spus: „Acest om de aici este cel mai mare fan al tău. Mi-a prezentat Nando’s. Este foarte bună”.

Moștenitorul tronului britanic a recunoscut că a trecut ceva timp de când nu s-a mai răsfățat cu delicii peri-peri, însă a precizat că probabil o va face chiar în acea zi.

„De fapt, polițistul care este cu mine este cel care îmi dă tot timpul Nando’s. Este vina lui”, a glumit Prințul William.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Kate Middleton și Prințul William

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton