Care este, de fapt, relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu, după ce s-a vehiculat că sunt împreună: „Mă bucur că am cunoscut-o”

.

Relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu a stârnit numeroase speculații după participarea lor la emisiunea „America Express”. Pe parcursul show-ului difuzat de Antena 1, cei doi au fost surprinși în ipostaze care i-au făcut pe mulți să creadă că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Însă, fiul Andreei Esca a decis să clarifice lucrurile și să vorbească deschis despre legătura cu influenceriţa.

Care este, de fapt, relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu

Nu este un secret că emisiunile de tip reality show au un mod unic de a apropia concurenții, iar „America Express” nu făcut excepție de la regulă. Aris Eram și Laura Giurcanu s-au cunoscut mai bine în timpul competiției și, pe măsură ce emisiunea a avansat, au fost surprinși tot mai des împreună. Fanii show-ului și-au ridicat semne de întrebare când cei doi au fost văzuți într-un moment mai intim, alimentând zvonurile unei posibile relații romantice.

Citeşte şi: Aris Eram a împlinit 21 de ani. Andreea Esca i-a dat câteva sfaturi prețioase: „Să iubești fără frică și limite”

Citeşte şi: Cu câți bani s-au întors acasă câștigătoarele America Express 2023, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. „A fost o reală plăcere!”

Mai mult, Laura Giurcanu fusese anterior implicată într-o relație tumultoasă cu fostul ei iubit, Cesar, care a înșelat-o, ceea ce a amplificat speculațiile că ea și Aris ar putea să formeze un cuplu. Cu toate acestea, după ce a reflectat asupra zvonurilor, Aris Eram a decis să clarifice lucrurile, explicând că, deși au devenit foarte apropiați, între ei nu există o relație romantică.

Eu cu Laura ne-am împrietenit în emisiune și am păstrat relația apropiată și după ce ne-am întors de la „America Express”. Știu că s-a scris că suntem împreună, dar nu, nu ne-am căsătorit în secret (râde). Ținem și acum legătura, ne înțelegem foarte bine și mă bucur că am cunoscut-o…”, a declarat Aris în exclusivitate pentru VIVA!.

Citeşte şi: Laura Giurcanu și Aris Eram și-au spus adio. Răspunsul dat de influenceriță când a fost întrebată despre fiul Andreei Esca

Ce a alimentat zvonurile unei posibile relaţii dintre Aris Eram şi Laura Giurcanu

Unul dintre motivele pentru care zvonurile despre relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu au prins atât de multă tracțiune este faptul că cei doi au fost văzuți sărutându-se. Momentul a fost intens mediatizat, iar publicul a început imediat să speculeze că între ei ar putea exista mai mult decât o simplă amiciție. Cu toate acestea, Aris Eram a subliniat că între el și Laura Giurcanu există doar o relație de prietenie strânsă, chiar dacă speculațiile din mass-media au amplificat situația.

Mai mult decât atât, Aris a glumit pe seama zvonurilor, spunând că nu s-au „căsătorit în secret”, o replică menită să liniștească fanii curioși.

Aris Eram, noua vedetă „Super Neaţa” de la Antena 1

Popularitatea câștigată de Aris Eram în cadrul show-ului „America Express” l-a propulsat rapid în atenția publicului. Deși înainte era cunoscut mai mult ca fiul Andreei Esca și fratele influenceriței Alexia Eram, astăzi Aris Eram își construiește propriul drum în televiziune.

Recent, el a semnat un contract cu postul de televiziune Antena 1 și va apărea în emisiunea „Super Neatza”, alături de echipa de prezentatori care include vedete precum Răzvan și Dani.

Această colaborare vine după ce fostul concurent a impresionat prin carisma sa și spiritul de aventură în „America Express”, câștigând inimile telespectatorilor. Emisiunea „Super Neatza” va fi noua lui provocare, unde va avea ocazia să își demonstreze abilitățile în fața unui public larg. Pe pagina oficială de Instagram a emisiunii a apărut deja un mesaj de bun-venit pentru Aris.

Sursa foto: Instagram şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton