Cardi B, reacție dură după ce un bărbat a atacat-o pe scenă. Artista a aruncat cu microfonul / Video

.

Cardi B a fost și ea victima unui spectator, în timpul unui concert. Doar că, spre deosebire de colegii ei care au preferat să ignore incidentul, aceasta a reacționat și a aruncat cu microfonul în fanul care a supărat-o.

Anul acesta, mai mulți artiști au fost atacați în timpul concertelor, când unii fani au aruncat cu diverse obiecte în ei.

Cardi B, reacție după ce un fan a aruncat cu o băutură în ea

Cardi B spera să nu intre și ea în grupul muzicienilor care au fost atacați pe scenă, în timp ce își susțineau concertele, în diferite orașe din America și Europa. Însă, lucru de care se temea, s-a întâmplat. Doar că, rapperița nu a lăsat incidentul să treacă de la sine și a reacționat.

Artista în vârstă de 30 de ani s-a supărat foarte tare în momentul în care un bărbat i-a întrerupt spectacolul susținut în Las Vegas, sâmbătă. Acesta a aruncat cu o băutură în Cardi B, care nu a rămas indiferentă, notează People.

Într-un clip al incidentului, Cardi poate fi văzută purtând o rochie portocalie în timpul show-ului. Aceasta a rămas surprinsă  în momentul în care băutura a fost aruncată în direcția ei, în timp ce ea interpreta piesa „Bodak Yellow”.

Enerveată peste măsură, artista a aruncat microfonul spre spectatorul aflat chiar în primul rând. Bărbatul a fost apoi escortat afară de securitate.

Citește și: Jamie Foxx, acces interzis la petrecerea aniversară a cântăreței Cardi B

Citește și: Bebe Rexha a ajuns la spital după ce a fost lovită cu un telefon în ochi, în timpul unui concert. Cum se simte artista / Video

După incident, Cardi B a distribuit un filmuleț al incidentului în care se vedea cum fanul a încercat să își golească paharul spre cântăreață. După ce a aruncat microfonul, aceasta și-a continuat spectacolul.

Cu doar o noapte înainte, Cardi B a aruncat cu microfonul spre un DJ care îi tăia piesele.

Răspunsul de pe scenă al lui Cardi B a venit după ce mai mulți artiști au fost loviți cu diferite obiecte în timpul concertelor lor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Mai mulți artiști, victimele agresiunilor, în timpul concertelor

La începutul acestei luni, Harry Styles a fost lovit în ochi cu un obiect, la Viena. Artistul și-a dus rapid mâna la față, s-a ghemuit câteva secunde la pământ, după care și-a continuat drumul.

Acest incident a avut loc la scurt timp după ce mai multe vedete, printre care Bebe Rexha, Drake, Kelsea Ballerini, Steve Lacy, Kid Cudi și Pink, au fost și ele victime ale atacurilor fanilor.

Citește și: Harry Styles, lovit cu un obiect în ochi în timpul unui concert în Austria. „A devenit un trend și este înfricoșător”/ Video

Citește și: Adele, reacție violentă după ce mai multe artiste au fost lovite în față la concertele lor: „Vă provoc”

Rexha (33 ani), a fost lovită în ochi în timpul unui concert la New York, în luna iunie, când un spectator a aruncat cu un telefon mobil spre ea. Artista a fost lovită în ochi și a avut nevoie de copci la nivelul sprâncenei.

Pe de altă parte, Ballerini (29 ani), a fost lovită în față cu un obiect în timpul unui show în Boise, Idaho, în timp ce Pink a fost șocată când o admiratoare a aruncat cenușa mamei sale pe scena unde concerta artista.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Cardi B

Sursă foto: Hepta, captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton