Cardi B a devenit mamă pentru a treia oară, la câteva săptămâni după ce a cerut divorțul de Offset

.

Cardi B a devenit mamă pentru a treia oară, la câteva săptămâni de la despărțirea de soțul ei, Offset. Artista în vârstă de 31 de ani a dezvăluit că a adus pe lume o fetiță și a făcut publice primele fotografii cu nou-născuta, alături de fiica ei mai mare, Kulture (6 ani) și fiul său, Wave (3 ani).

Cardi B a devenit mamă pentru a treia oară

Cardi B s-a reunit cu Offset, în vârstă de 32 de ani, în sala de nașteri. Cardi B, pe numele ei adevărat Belcalis Marlenis Almánzar, și-a întâmpinat fetița sâmbătă, 7 septembrie, însă vestea a dat-o de abia pe 12 septembrie. Mândra mamă poate fi văzută zâmbind cu copilul în brațe, într-un pat de spital.

Într-o altă imagine, Kulture apare ținându-și surioara în brațe, în timp ce Offset își legăna cu tandrețe fiica, în unul dintre clipurile distribuite pe Instagram.

Odată cu venirea pe lume a micuței, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit, Offset este acum tată a șase copii, cu patru femei diferite.

Acesta mai are un fiu, Jordan (15 ani) din relația cu Justine Watson, Kody (9 ani) din relația cu Oriel Jamie și o fată, Kalea (9 ani) cu Shya L’Amour.

La începutul lunii august, Cardi B a anunțat pe Instagram că este însărcinată pentru a treia oară, în timp ce în luna iulie a depus actele de divorț.

Citește și: Cardi B, reacție dură după ce un bărbat a atacat-o pe scenă. Artista a aruncat cu microfonul / Video

Citește și: Ralf Schumacher și iubitul lui, nedezlipiți de când și-au făcut publică relația. Se fotografiază în ipostaze tandre în orice moment al zilei

Artista divorțează de Offset, după trei ani de căsnicie

Cardi B a depus actele de divorț pe 31 iulie și spune că merge mai departe cu separarea de Offset, deși tocmai i-a dăruit un al treilea copil.

Surse au declarat pentru presa internațională că fostul cuplu va continua să petreacă timp împreună cu copiii în același timp.

Cardi B a mai intentat un divorț în septembrie 2020, însă două luni mai târziu s-a răzgândit.

Citește și: Bărbați celebri care au devenit tați în afara relațiilor. „A fost greșit ce am făcut!”

Citește și: Jon Bon Jovi a convins o femeie să nu sară de pe un pod. Ce alte celebrităţi de la Hollywood au salvat oameni de la moarte

Un reprezentant a declarat pentru People că cea mai recentă înregistrare „nu se bazează pe zvonuri de infidelitate, ci mai degrabă era ceva ce avea să se întâmple”.

Potrivit unei prietene de-ale artistei, Cardi B și Offset discutau deja de ceva vreme de divorț. Se pare că cei doi aveau probleme în relație de mai bine de un an.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu cel de-al treilea copil al lui Cardi B și Offset

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton