Cântărețul Florin Apostol a murit la 58 de ani. Artistul care a împărțit scena cu Mădălina Manole se confrunta cu mai multe probleme de sănătate

.

Cântărețul Florin Apostol a murit la 58 de ani. Artistul s-a lansat la Festivalul de la Mamaia în 1988, unde a câștigat secțiunea interpretare, și a susținut sute de concerte alături de Mădălina Manole. Florin Apostol s-a retras acum doi ani din activitatea concertistică, din cauza unor probleme grave de sănătate.

Decesul a fost anunțat de Money.ro și de prietenii regretatului cântăreț. „Începem ziua cu o veste tristă. Prietenul mini vedetelor, jurat în multe festivaluri Belle Arti, Maestrul Florin Apostol, a plecat să cânte îngerilor. Drum lin, Maestre. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne mereu în amintirea noastră ca un om deosebit, un artist adevărat de la care am învățat multe lucruri frumoase. Dumnezeu să-ți lumineze calea!”, a scris Vali Pascalnii.

Cântărețul Florin Apostol, care a împărțit scena cu Mădălina Manole, s-a stins din viață la 58 de ani

„Marea ta frumoasă e tristă astăzi. Odihnește-te în pace, Florin Apostol, prieten și coleg!”, este mesajul lui Daniel Iordăchioaie. „Drum lin printre stele”, a scris și Aurel Moga.

Cu patru ani în urmă, Florin Apostol și-a pierdut casa într-un incendiu. Atunci, mai mulți colegi de breaslă, printre care și Corina Chiriac, Monica Anghel, Luminița Anghel, Dida Drăgan, Mirabela Dauer, Gabriel Dorobanțu și Ovidiu Komornyik, au demarat o campanie muzicală de strângere de fonduri pentru artist.

Citește și: Saveta Bogdan, jignită de Gheorghe Turda după ce a spus că a cerut-o în căsătorie: „Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?”

Cine a fost Florin Apostol

Născut pe 10 septembrie 1965 la București, Florin Apostol a fost elevul lui George Natsis la Școala Populară de Artă, după apariția sa la Festivalul de la Mamaia. Cea mai cunoscută melodie a lui Florin Apostol, „Ce frumoasă e marea”, l-a propulsat în cariera artistică, datorită radioului și televiziunii.

Fost solist al Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, alături de alte nume mari ale muzicii ușoare, precum Ileana Șipioteanu și Daniel Iordăchioaie, în ultimii ani, Florin Apostol a fost și manager al UNART (Uniunea națională a Artiștilor din România).

În anul 1989, alături de colegii de la Teatrul „Alexandru Davila” din Ploiești, Florin Apostol a jucat în filmul „Călătorie de neuitat”. Filmul a fost difuzat la TV abia în iulie 1994, după ce a suferit o serie de modificări.

Artistul a mai jucat și în muzicalul „Cătun fericit”, în regia lui Dumitru Cucu. Muzica și scenariul aparțin compozitorului Dumitru Lupu.

Foto: Libertatea pentru femei

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton