Când va avea loc premiera emisiunii Insula Iubirii, sezonul 8. Anunțul făcut de Antena 1

.

Cel de-a optulea sezon al emisiunii Insula Iubirii este pe cale să înceapă. Show-ul, care pune la încercare iubirea și fidelitatea a cinci cupluri, a fost filmat în Thailanda, la începutul acestui an și urmează să fie difuzat pe Antena 1 vara aceasta.

Când va avea loc premiera emisiunii Insula Iubirii, sezonul 8

Cinci cupluri vor juca totul pe o singură carte, cea a fidelităţii, în compania unor ispite de neoprit, în cel mai nou sezon Insula Iubirii, care va avea premiera pe 15 iulie şi va fi difuzat luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1.

Citește și: Radu Vâlcan, apăsat de dorul Adelei Popescu și al copiilor lor, la filmările „Insula Iubirii”: „Este cumplit” / Exclusiv

Citește și: Cum a fost Ema Oprișan de la “Insula Iubirii” păcălită de o firmă de curățenie. „Am dat 1.400 lei. Nu mi se pare normal!”

Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. 

Radu Vâlcan, prima declarație despre cel mai nou sezon al reality show-ului

Radu Vâlcan, cel care se află la cârma acestui show încă de la primul sezon, a vorbit despre cel de-al optulea sezon, care a fost filmat în Phuket.

Potrivit prezentatorului, acest sezon din Insula Iubirii este unul special.

Citește și: Cristian Ciaușu, câștigătorul Românii au talent, dezvăluie ce face cu premiul de 120.000 de euro: „Acestea sunt cele două planuri” | Exclusiv

Citește și: Cum să te machiezi după 50 de ani. Mirela Vescan spune ce culori să eviți: „Accentuează ridurile şi pliurile”/ Exclusiv

Așa cum mai spus, sezonul 8 are o greutate aparte. Am plecat la filmări în luna îndrăgostiților, februarie. Eu sunt născut pe 8 februarie. În tradițiile asiatice, cifra 8 este legată de noroc. Ceea ce le doresc tuturor participanților la acest test, al iubirii, al încrederii. Că tot i-am menționat, vreau să îi felicit pentru sinceritate, pentru deschidere, pentru curajul de care au dat dovadă pe tot parcursul filmărilor. Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda emisiunii Insula Iubirii.

Antena 1 urmează să anunțe și care sunt cuplurile care au acceptat provocarea, dar și care sunt ispitele care le vor pune la încercare fidelitatea.

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton