Când va avea loc nunta Anisiei Gafton cu iubitul ei, Florin Serghei. Cum va arăta rochia de mireasă

.

Anisia Gafton și Florin Serghei s-au logodit, după şase ani de relaţie. Cererea în căsătorie a fost una emoţionantă şi a avut loc în timpul unei vacanțe în Grecia. Comedianta a dezvăluit când va avea loc nunta, dar şi cum îşi doreşte să arate rochia de mireasă pe care o va purta la evenimentul special.

Când va avea loc nunta Anisiei Gafton cu iubitul ei, Florin Serghei

Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei, într-un context emoţionant, în timpul vacanţei din Grecia. Actriţa a povestit pentru ciao.ro că iubitul ei a planificat în detaliu cererea, păstrând secretul până în ultimul moment. În ciuda emoțiilor, acesta a reușit să-și păstreze calmul și să facă pasul cel mare, creând un moment memorabil.

„Nu mă așteptam. Deci e adevărat că era timpul, adică știam că vine timpul cumva, dar nu mă așteptam acolo, în vacanță, la greci. Uite că a fost așa: el a avut emoții mari, se vedea pe el că tremura, era ceva cu el. Și până la urmă s-a pus în genunchi, eu am zis că îi e rău, că l-o apucat șalele, că l-o apuca criza de bilă ceva. Și nu, s-a așezat și m-a cerut.

Eu nu bănuiam nimic, doar el era stresat că eu știu ceva. Când am căutat la umerașe, el a zis: “Nu mai căuta la umerașe!“ Îl ascunsese acolo, frumos, operațiune secretă! Și eu nu înțelegeam: băi, e un umeraș! Eu iau tot timpul umerașe. “Dar nu mai lua umerașe de la mine!” Bine, nu am înțeles ce-i cu el! Și după aceea, de fapt, el nu voia ca să știu eu că inelul e acolo. Bănuia că eu am văzut atunci, dar eu nu văzusem nimic”, a povestit Anisia pentru ciao.ro.

Citeşte şi: Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei, după şase ani de relaţie. Momentul a fost filmat!

Citeşte şi: Anisia Gafton, dezvăluiri despre mama iubitului ei, Serghei: “Este talent nativ”. Cum se înțelege cu viitoarea soacră / Exclusiv

O surpriză a fost şi inelul de logodnă ales de Florin Serghei. Anisia a dezvăluit că iubitul ei a reușit să păstreze secretul măsurii inelului, observând discret dimensiunea potrivită atunci când Anisia și-a dat jos un inel mai colorat. În ciuda faptului că inelul de logodnă este puțin mare, gestul și planificarea minuțioasă au fost apreciate de Anisia, care a fost surprinsă și emoționată de întreaga experiență.

„Pur și simplu la un moment dat mi-am dat eu jos inelul ăsta mai colorat. L-am dat jos, mi l-a luat, a luat măsura, numai că nu știu de ce îmi este puțin mare inelul acesta de logodnă. El singur a făcut tot planul”, a mai spus actriţa pentru sursa menţionată anterior.

Cât despre când va avea loc nunta, cel mai probabil anul viitor. Anisia și Florin nu au avut suficient timp pentru a organiza evenimentul în acest an, dar sunt hotărâți să facă acest pas important în viitorul apropiat.

Actriţa și-a exprimat dorința de a purta o rochie albă la nuntă, subliniind că nu are preferințe specifice în ceea ce privește modelul, ci își dorește doar o rochie care să o încânte și să fie confortabilă.

De ce şi-a făcut rinoplastie Anisia Gafton

Pe lângă planurile de nuntă, Anisia Gafton a trecut recent printr-o intervenție de rinoplastie. Motivele din spatele acestei decizii au fost atât de natură medicală, cât și estetică. Anisia a avut probleme de respirație cauzate de o deviație de sept, pe care a decis să o corecteze în urma unei răceli severe în decembrie. În același timp, a optat pentru ajustarea estetică a nasului, considerând că aceasta este o oportunitate de a îmbunătăți atât funcționalitatea, cât și aspectul său.

Decizia de a se supune rinoplastiei a fost una spontană pentru actriţă. Ea a recunoscut că nu s-a documentat foarte mult înainte de intervenție, ceea ce, în retrospectivă, a considerat că a fost un lucru bun, deoarece a evitat să se streseze excesiv cu privire la procedură. După intervenție, recuperarea a fost un proces lent. Prima lună a fost dificilă, cu umflături semnificative, dar treptat, nasul s-a dezumflat și Anisia a început să vadă rezultatele pozitive ale operației.

În ciuda dificultăților inițiale, Anisia a reușit să își reia activitățile profesionale rapid. Filmările pentru noul sezon al emisiunii „Săriți de pe fix” au avut loc la doar o lună după operație, când încă mai avea umflături, dar se simțea mult mai bine. Anisia a învățat să fie precaută și să evite situațiile în care ar putea să-și lovească nasul, dezvoltând un fel de sistem de apărare pentru a se proteja.

Citeşte şi: Sănătate: Deviaţia de sept, cauza unor dezechilibre grave

Citeşte şi: Anisia Gafton, vizibil schimbată după operațiile la nas. Cum a apărut în emisiunea „La Măruță”

„Câteodată da, dar nu gândeam foarte mult. La un moment dat, după prima săptămână m-am obișnuit. Nu mai aveam nicio emoție, știam dacă vine ceva spre mine trebuie să dau capul. Dacă vine vreun om spre mine, trebuie să feresc gâtul.  Ca un sistem de apărare, așa mi-am făcut”, a dezvăluit Anisia Gafton.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton