Iată când se întoarce Andreea Marin pe micul ecran!

.

După ce emisiunea „Preţuieşte Viaţa”, prezentată de Andreea Marin, nu a mai apărut în grilă, taotă lumea a speculat asupra faptului că vedeta a fost dată afară de la TVR. Nimic mai neadevărat însă!

TVR va lansa, în 24 ianuarie, o nouă grilă de programe, valabilă însă doar două luni. În acest interval, „Preţuieşte Viaţa” şi „Duminica în familie” se află în pauză, o mare parte din spaţiul de emisie fiind ocupat de transmisia Jocurilor Olimpice de Iarnă.

Emisiunea Andreei Marin va reveni la TVR în luna martie, urmând un nou sezon până la începutul verii, lucru de altfel normal, după cum preciza şi Andreea Marin într-un recentă postare pe o reţea de socializare: „Aceeaşi vacanţă ca şi în cei 9 ani de Surprize: ianuarie şi prima jumătate din februarie, întotdeauna perioadă de vacanţă şi pregătire a următorului sezon.

Iar ianuarie nu e o perioada interesantă pentru publicitate, deci investiţiile sponsorilor de care avem nevoie pentru rezolvarea cazurilor nu prea se justifică.

E mult de muncă, „Preţuieşte viaţa” e un show care implică investigaţii serioase şi rezolvări de situaţii complexe, nu bârfe şi personaje cu istorii de o zi. Aşa că e nevoie si de o perioadă serioasă de pregătire a fiecărui sezon. Dacă aţi fi o zi măcar în „furnicarul” din culisele emisiunii, v-aţi lămuri. Poate vom realiza un reportaj de culise, să înţelegeţi complexitatea demersului si pasiunea, sufletul cu care lucrăm. Vă îmbrăţisez!”, a scris ea pe Facebook.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton