Când se căsătoresc Răzvan Simion și Daliana Răducanu. „Se lucrează intens la o nuntă”

.

Răzvan Simion și Daliana Răducanu s-au logodit în ianuarie 2023, după aproximativ doi ani de relație. Cuplul a făcut anunțul în mediul online publicând un videoclip și mai multe fotografii surprinse în timpul unui shooting special. De curând, prezentatorul TV a spus când va avea loc nunta.

Răzvan Simion a spus când va avea loc nunta dintre el și Daliana Răducanu

„La vârsta mea, statornicia e o chestiune care ar trebui să te definească. La anul se va întâmpla. Nu putem să vă destăinuim aceste aspecte (n.red.: locația), dar se lucrează intens la o nuntă. Depinde cum o să ne iasă calculele. Oamenii nu mai organizează nunți, oamenii fac calcule, e ca un business ăsta. Plecăm la New York în august și apoi prin Europa, căutăm niște locuri. Vreau să văd niște locuri interesante pe care le avem pe o listă, în Italia”, a declarat Răzvan Simion pentru „Xtra Night Show”.

Citește și: Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducanu: „Bineînțeles că te iubesc”

Momentul cererii în căsătorie a fost creat cu ajutorul prietenilor perechii, care au pregătit cadrul perfect pentru un eveniment de neuitat.

Citește și: Vedetele din România, vacanțe în țările calde! Cât costă o noapte de cazare în resorturile alese de Răzvan Simion, Smiley sau Andreea Mantea

„A fost o cerere de căsătorie făcută într-un mod profesionist și ca la carte, cu un shooting înainte, cu oameni care au girat cu prietenia lor și cu business-urile pe care le conduc. Urmează într-un mod firesc și o nuntă pe care deja o organizăm. Cu siguranță la anul, nu anul acesta. Anul acesta avem multe lucruri în plan, multe și diverse”, a mai spus Răzvan pentru Spynews.

Răzvan Simion: „Ne mai contrazicem pe teme de arhitectură de interior”

Daliana este arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut o perioadă parte din echipa emisiunii „Visuri la Cheie”, iar de câțiva ani are propriul business. La finalul anului 2022, Răzvan mărturisea că el și Daliana se sprijină reciproc în carierele pe care le urmează.

Citește și: Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion în prima ediție a emisiunii „Neatza” / FOTO

„La noi e o armonie totală, știu că parte utopic și idilic, dar nu avem motive momentan să nu ne înțelegem. Ne mai contrazicem pe teme de arhitectură de interior, aia da. Îmi place să-mi dau cu părerea, iar Daliana mă asigură că n-am toate datele problemei, că dacă vezi un plan de electrice făcut de iubita mea atunci nu o să înțelegi absolut nimic, iar eu cu toate astea îmi dau cu părerea. Acolo poate să fie o dispută, dar o să le rezolvăm, trebuie să am și eu un cuvânt de spus în meseria ei, așa cum și ea are un cuvânt de spus în meseria mea”, a mai declarat prezentatorul TV pentru Spynews.

Citește și: Mesajul impresionant publicat de Daliana Răducan, în ziua în care fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Cât de apropiate sunt fetele lui Răzvan!

Daliana are o relație specială cu copiii prezentatorului, în special cu fiica lui, Ianca. „Sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se poate mai bine”, mărturisea Răzvan la finalul anului trecut, pentru Antena Stars. Răzvan și Diana, fosta lui soție, au împreună o fiică și un fiu, Ianca și Tudor.

Răzvan Simion: „Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune”

În ianuarie 2023, după aproximativ doi ani de relație, Răzvan și Daliana s-au logodit. Ulterior, cuplul a realizat un shooting special. Atunci, Răzvan spunea despre decizia de a se recăsători:

Citește și: Răzvan Simion și iubita lui, Daliana Răducan, vacanță exotică în Maroc. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere prezentatorul TV

„În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie și unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt”.

Citește și: Diana Simion-Biță a absolvit Facultatea de Psihologie la 45 de ani. Fosta soție a lui Răzvan Simion a terminat cu media 9,90

Anterior relației cu Daliana, timp de 5 ani, Răzvan a format un cuplu cu Lidia Buble (30 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în 2020. 

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton