Când s-a rupt legătura dintre Gabriela Cristea și părinții ei: „Am decis să îmi iau viața în mâini” / Video

.

Gabriela Cristea (49 ani) este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune, însă tocmai meseria ei a fost cea care a îndepărtat-o de părinții ei. Aceștia au fost atât de supărați că fiica lor a decis să lucreze în televiziune, încât drumurile lor s-au separat pentru totdeauna.

Avea doar 18 ani când a decis să plece de acasă și să se mute la București pentru a-și urma visul. Primul ei job în televiziune a fost la TVR, unde a prezentat concursul Eurovision. În prezent, vedeta nu mai vorbește cu tatăl ei, iar mama sa s-a stins în urmă cu câțiva ani.

Gabriela Cristea, despre relația cu părinții ei

Gabriela Cristea s-a născut în Oltenița, județul Călărași și întotdeauna și-a dorit să lucreze în televiziune. În momentul în care visul ei s-a împlinit, a mers acasă la părinții ei să le dea vestea cea mare, însă a fost întâmpinată de o opunere vehementă. Și asta pentru că tatăl ei considera că această meserie este pentru „femei ușoare”.

„Relația cu ai mei nu a fost niciodată una bună. Ei și-au dorit ceva, eu altceva, și, la un moment dat, conflictul a fost așa de mare că a luat-o fiecare pe drumul lui. Relația cu ei s-a rupt, de la 18 ani, atunci când am decis să-mi iau viața în mâini”, a povestit Gabriela Cristea în podcastul „Acasă la Măruță” realizat de Cătălin Măruță.

„Cu tata nu vorbesc deloc. Mama nu mai este. Nu sunt împăcată cu gândurile mele, dar nici nu pot să spun că aș fi putut să fac altceva. Ei erau foarte stricți, nu voiau să fac televiziune. Eu am mers încântată acasă să le spun că o să prezint Eurovisionul și mi s-a spus: nu! Atunci am sărit pe geam și m-am dus să-l prezint”, a mai spus ea.

Totodată, Gabriela Cristea a dezvăluit că mai are un frate cu care, de asemenea, nu ține legătura.

„Mai am un frate, nici cu el nu vorbesc, pentru că și el este de acord cu ei. Am fost o oaie neagră a familiei, doar pentru faptul că m-am născut fată, și nu băiat”, a explicat prezentatoarea.

Citește și: Gabriela Cristea, declarații în lacrimi despre perioada în care ea și Tavi Clonda încercau să devină părinți: „Nu mai pot psihic”

Citește și: Gabriela Cristea, întrebată de Cătălin Măruță dacă a mers sub influența alcoolului la emisiune: „E o prostie!” / Video

De ce nu a fost la înmormântarea mamei sale

În momentul în care mama ei, Didina, a încetat din viață, răpusă de o boală cruntă, Gabriela Cristea a decis să nu meargă la înmormântare. În acel moment a fost aspru criticată de public, însă nimeni nu a știut care a fost motivul pentru care a luat această decizie.

„Nu am fost la înmormântarea mamei pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și, sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură că aici s-ar fi ajuns. Hai să nu intrăm în amănunte de la cine…Am întâlnirile mele cu ea și vorbesc foarte des cu ea”, a povestit soția lui Tavi Clonda.

„Provin dintr-o familie în care femeile nu prea aveau foarte multe lucruri de spus. Mama avea un soi de independență financiară, care i-ar fi permis să stea de la egal la egal cu tatăl meu. Ea provenea, însă, dintr-o familie care nu-i permitea asta, iar eu am propus revoluția în familie”, a afirmat Gabriela Cristea.

Prezentatoarea a dezvăluit că încă suferă după pierderea mamei sale.

„În adâncul sufletului meu am judecat-o. Tata era violent cu ea. Când a murit mama aveam 37 de ani. Si acum sufăr dupa ea. Eu nu am cu cine vorbi în afară de soțul meu”, a precizat ea.

Citește și: Reacția Magdei Vasiliu după ce Gabriela Cristea a fost atacată în online: „Atâta frustrare și lipsă de bun simț rar am văzut”

Citește și: Copleșitor! Ana Baniciu a pus un scaun cu flori la nunta ei, în memoria mamei: „Voiam să știu că e acolo”

Gabriela Cristea, despre relația cu tatăl ei

Gabriela Cristea spune că relația cu tatăl ei s-a degratat tot mai mult, până ce au ajuns să nu își mai vorbească deloc.

„Nu știu dacă o să merg la înmormântarea lui. Dacă lucrurile s-ar fi oprit acolo, la 18 ani, poate că aș fi trecut peste, dar gesturile pe care el le-a facut ulterior mă opresc să fac, la rândul meu, niște gesturi. Eu una nu am să-mi denigrez niciodată copiii indiferent de ce vor face. Eu m-am descoperit în povestea de viață a lui Meghan Markle. E greu să vezi cum cineva, care trebuia să-ți fie aproape, te vinde pentru câțiva lei. Televiziunile plăteau atunci câțiva lei și-ți mai puneau și vorbe în gură”, a mărturisit prezentatoarea de televiziune.

„Te uiți la niște lucruri neadevărate și-ți spui: băi, e de noaptea minții! Dacă l-aș vedea acum pe stradă nu știu dacă aș vorbi cu el”, a subliniat ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gabriela Cristea

Sursă foto: Instagram, Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton