Când începe „Vocea României”, sezonul 11. Pro TV a anunțat când va fi difuzat show-ul

.

Pro TV a anunțat când va începe sezonul 11 „Vocea României”, care se filmează încă din luna iulie. Așa cum ne-au obișnuit în cele 10 sezoane anterioare, și de această dată, antrenorii vor face tot posibilul pentru a pune în valoare vocile concurenților din echipele lor, în lupta pentru marele premiu.

Antrenorii s-au așezat deja în scaune și ascultă cu interes fiecare voce care face scena să vibreze și transmite emoție dincolo de ecrane. Și în această toamnă, antrenorii vor duce o adevărată luptă pentru fiecare concurent care merită să fie auzit. Sezonul 11 „Vocea României” vine cu un carusel de emoții, adrenalină și, desigur, momente unice. 

Când se difuzează emisiunea „Vocea României”, sezonul 11

Sezonul 11 „Vocea României” va începe pe 8 septembrie 2023 și se va difuza în fiecare vineri, de la ora 20:30. „Veți vedea un sezon cu diversitate în muzică și concurenți deosebiți. Avem surprize pentru fiecare antrenor în parte, avem pregătite momente unice, momente viralizabile și multă, multă muzică bună”, a declarat Cătălin Bugean, Show Runner „Vocea României”, potrivit Pro TV.

Citește și: Cine este Alina Ceușan. Vedeta prezintă emisiunea „Love Island România” de la Pro TV

Cine sunt antrenorii de la „Vocea României”, sezonul 11. Horia Brenciu împarte scaunul dublu cu Theo Rose

În ceea ce privește antrenorii, noutatea acestui sezon este Horia Brenciu, care a revenit în rolul de antrenor după o pauză de un sezon. Artistul a jurizat primele trei ediții, a făcut pauză timp de cinci sezoane și a revenit în sezonul 9. A luat din nou o pauză în sezonul 10 și revine, iată, în sezonul 11. Din patru sezoane jurizate, Horia a câștigat două, sezoanele 2 și 3, cu artiștii Julie Mayaya și Mihai Chițu.

Citește și: Theo Rose, prinsă între concerte și filmările de la „Clanul” și „Vocea României”: „O să mă mai întâlnesc cu copilul meu când o avea 18 ani” / Video

Horia Brenciu va împărți scaunul dublu cu artista Theo Rose, care s-a reîntors la muncă după doar o lună de la naștere. Solista formează de aproximativ un an un cuplu cu actorul, scenaristul și producătorul Anghel Damian, alături de care are un fiu, Sasha Ioan, născut în iunie 2023. Cântăreața este entuziasmată să parcurgă acest sezon de „Vocea României” alături de Horia Brenciu.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre noul sezon al emisiunii „Vocea României”: „Nu o să vă vină să credeți” / Video

Echipei formate din Horia Brenciu și Theo Rose li se alătură antrenorii Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes.

Cine prezintă emisiunea „Vocea României”

Încă de la debutul emisiunii, prezentatorul „Vocea României” a fost actorul Pavel Bartoș. În primele 3 sezoane, concursul a avut și o co-prezentatoare. În primul sezon, acest rol a fost ocupat de Roxana Ionescu. În sezoanele 2 și 3, rolul Roxanei a fost preluat de Nicoleta Luciu. Mai târziu, în sezonul 10, lui Pavel Bratoș i s-a alăturat Iulia Pârlea. Pe durata LIVE-urilor de la „Vocea României”, jurnalista s-a aflat în camera „CEC-in”.

Citește și: Pavel Bartoș „Nu tânjesc după averi. Mă mulțumesc cu ce am, de asta sunt o persoană fericită”/ Exclusiv

„Am parte, poate, de cele mai bune două show-uri din țară. Cel mai mult mă bucur că în spatele acestor show-uri sunt cei mai potriviți oameni, o echipă extraordinară. Mă bucur pentru toți colegii pe care îi am și pentru toate sezoanele pe care le-am făcut împreună”, declara Pavel Bartoș anul trecut, înaintea de marea finală „Vocea României”, sezonul 10.

Cine sunt câștigătorii edițiilor anterioare de la Vocea României. Antrenorul cu cele mai multe trofee

Tudor Chirilă este antrenorul care a obținut, alături de echipa sa, cele mai multe trofee „Vocea României”. Din cele 7 sezoane în care a fost antrenor la „Vocea României”, Tudor Chirilă a câștigat 5. Tudor este urmat de Smiley, care a câștigat 3 sezoane din 10. Pe următoarea poziție se află Horia Brenciu, care a câștigat 2 sezoane din 4.

Citește și: Un an fără Gabriela Duțescu de la „Vocea României”. Tudor Chirilă: „Mi-a fost prieten, mentor, m-a certat și m-a iubit”

Când începe „Vocea României”, sezonul 11. Pro TV a anunțat când va fi difuzat show-ul

Foto: Instagram; Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton