Când începe noul sezon „America Express”. Antena 1 a făcut anunțul oficial despre sezonul 6

.

Postul de televiziune Antena 1 a anunțat când va intra în grila de programe cel de-al șaselea sezon al emisiunii „America Express”. Anul acesta, telespectatorii vor avea ocazia să vadă mai devreme cum s-au descurcat cele nouă echipe de vedete în America de Sud.

Mai multe vedete autohtone s-au încumetat să meargă în cea mai mare aventură a vieții lor, în trei țări din America Latină: Columbia, Ecuador și Argentina. Echipele din noul sezon America Express au pornit încrezătoare și pline de emoții pe Drumul Soarelui, neștiind la ce să se aștepte pe parcursul săptămânilor petrecute în competiție.

Când începe noul sezon America Express

Nu mai este mult până ce telespectatorii vor trăi la cote maxime, alături de cele nouă echipe, aventurile din America Express. Și asta pentru că, cel de-al șaselea sezon va fi difuzat mai devreme decât ne așteptam.

Potrivit anunțului făcut de Antena 1, noul sezon America Express va fi difuzat începând din toamnă.

„Este oficial! Drumul Soarelui începe în această TOAMNĂ la Antena 1! Sunteți pregătiți pentru ce urmează?”, au scris cei de la Antena 1 pe Instagram.

Aventura va începe în Columbia, urmând ca echipele participante să treacă prin tot felul de probe până ce vor ajunge la destinația finală, Argentina.

Care sunt echipele de la America Express, sezonul 6

Anul acesta, alte nouă echipe s-au pregătit să meargă pe Drumul Soarelui. Iar vedetele care au spus da provocării lansate de postul de televiziune Antena 1 au fost: Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Citește și: Câți bani primesc concurenții pentru participarea la America Express 2024? Aris și Alexia Eram, cel mai bine plătiți de Antena 1

Citește și: Primele reacții ale concurenților „America Express” la revenirea acasă. Dezvăluiri din spatele camerelor de filmat

Regulamentul show-ului America Express 2024

La fel ca în anii precedenți, concurenții sunt nevoiți să se descurce cu un euro pe zi și să caute cazare în casele locuitorilor din orașele în care misiunile lor ajung la final.

Trasee îndrăznețe, misiuni dificile, bariere de limbaj și o miză uluitoare. De toate au parte cele nouă echipe care au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express 2024, în lupta pentru marele premiu.

De asemenea, primele trei echipe clasate în fiecare etapă au ocazia să lupte pentru o amuletă de 1.000 de euro, dar și de o zi departe de agitația și stresul competiției. Echipa câștigătoare se bucură de o masă la restaurant, dar și de o noapte de cazare la hotel, nemaifiind obligată să caute cazare.

Citește și: Alexia Eram, primele declarații după ce s-a aflat că a ajuns în finala America Express: „Cea mai frumoasă experiență”

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu ar fi fost atacați cu arme în timpul filmărilor America Express. Ce s-a întâmplat cu perechea

Care este marele premiu al emisiunii concurs America Express

Fiecare echipă a plecat în cursă cu un singur gând: să fie cea mai bună și să reușească să ajungă la linia de finish pentru a câștiga marele premiu pus la bătaie de către Antena 1.

Și anul acesta, concurenții au luptat pentru un cec cu suma de 30.000 de euro.

Însă, fiecare concurent și-a dorit să aibă parte de o experiențp unică, inedită și să își creeze cele mai frumos amintiri alături de partenerul său.

Marele premiu va fi câștigat de echipa care ajunge prima la Irina Fodor, în marea finală America Express 2024, după ce aceasta a reușit să îndeplinească toate misiunile.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaigni din timpul competiției America Express, sezonul 6

Sursă foto: Instagram (Andrei Pungovschi)

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton