Când începe MasterChef la Pro TV. Postul de televiziune a făcut anunțul oficial

.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Gina Pistol revin pe micile ecrane, la MasterChef. ProTV a anunțat data la care emisiunea va fi transmisă pe post, iar fanii sunt nerăbdători să îi vadă din nou în acțiune pe cei trei chefi, în timp ce Gina va avea grijă să transmită poveștile concurenților.

MasterChef revine la Pro TV

Filmările pentru MasterChef au început de câteva săptmâni, iar telespectatorii sunt nerăbdători să îi revadă pe Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea în rolurile de jurați. Și se pare că nu mai este mult până când „cei trei mușchetari” vor apărea pe micile ecrane făcând ceea ce știu cel mai bine, jurizând mâncarea concurenților aspiranți la titlul de „MasterChef”.

La 12 ani de când și-au început carierele în televiziune, cei trei bucătari revin la Pro TV și la show-ul care i-a consacrat. Aceștia au debutat la postul din Pache Protopopescu în anul 2012, după ce au fost descoperiți de producătoarea Mona Segall.

„Televiziunea intră într-o nouă eră, iar astăzi deschidem calea către îmbinarea perfectă a lumii digitale – oferind acces la conținutul preferat cu un simplu clic, de oriunde și oricând – cu televiziunea liniară, așa cum o știți de ani întregi. Viziunea noastră este ca aceste două produse să fuzioneze perfect într-un singur univers relevant pentru publicul nostru. Iar acum vedem primii pași ai modului în care aceste două lumi se întrepătrund – conținut relevant și de calitate într-o grilă puternică la PRO TV, împreună cu o serie de emisiuni extraordinare și producții VOYO Original. Și acesta este doar începutul! Acesta este viitorul televiziunii!”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Citește și: Gina Pistol, strălucitoare într-o ținută de 450 lei, la filmările MasterChef. Look-ul cu care a atras toate privirile

Citește și: Sorin Bontea, despre revenirea la MasterChef și relația lui cu Gina Pistol și cu ceilalți doi jurați: „Asta ne-a ajutat foarte mult” / Exclusiv

Când începe MasterChef

Cel mai tare cooking show din lume revine în această toamnă! Bucătarii amatori se vor lupta în preparate pentru a demonstra că au toate ingredientele necesare pentru a câștiga titlul de MasterChef România 2024.

Show-ul prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membrii ai juriului, pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20.30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți. 

Citește și: Cine îi ajută pe Gina Pistol și Smiley în creșterea fetiței lor, Josephine, după începerea filmărilor pentru MasterChef România: „Am avut câteva experiențe neplăcute” / Exclusiv

Citește și: Cătălin Scărlătescu a primit interzis de la Doina Teodoru să se mai îngraşe. Juratul de la Masterchef, pus la dietă de iubita sa: „Mă ceartă madam acasă”

Cine prezintă show-ul culinar

Gina Pistol a decis să revină pe micile ecrane, după o pauză de un an și jumătate de când a anunțat că se retrage pentru a petrece mai mult timp cu familia și cu fetița ei, Josephine.

Acum, prezentatoarea a acceptat oferta celor de la Pro TV și se reunește cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu în cel mai nou sezon MasterChef.

În ziua în care postul de televiziune a anunțat că Gina va prelua rolul de prezentatoare a celebrului show culinar, aceasta a spus un singur lucru, demonstrând că este încântată să lucreze din nou cu cei trei chefi: „Fantastic 4”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu cei trei jurați și Gina Pistol la MasterChef

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton