Când începe Chefi la cuțite, sezonul 12. Emisiunea va fi prezentată de Irina Fodor, la Antena 1

.

Antena 1 a anunțat când începe emisiunea Chefi la cuțite. Sezonul 12 al show-ului culinar va fi prezentat de Irina Fodor, după ce Gina Pistol a încetat contractul cu postul tv, și va putea fi urmărit din 2 septembrie.

Începe competiția, se ascut cuțitele! Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu se întorc din nou la treabă, la Chefi la cuțite, și sunt hotărâți să îi descopere pe așii ingredientelor.

Chefi la cuțite, sezonul 12, difuzat la Antena 1, începând cu 2 septembrie

Cei trei maeștri ai gastronomiei și-au pregătit ustensilele, șorțurile iar din 2 septembrie revin la Antena 1 cu cel de al 12–lea sezon Chefi la cuțite, concurenți surprinzători și bucate alese. Show-ul va fi prezentat de Irina Fodor. Vedeta o înlocuiește pe Gina Pistol, care a decis să se depărteze pentru o perioadă de televiziune și să se dedice familiei.

Chef Sorin Bontea vrea să câștige și sezonul 12, Chefi la cuțite: „Nimic imposibil”

E pe cai mari și nu abandonează lupta. Cu șase victorii înregistrate până acum, Chef Sorin Bontea vrea să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane ale emisiunii. ”Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale”, spune chef Sorin Bontea.

Chef Cătălin Scărlătescu, pregătit pentru noul sezon Chefi la cuțite: „Simt că e momentul să-mi iau revanșa”

Cu trei trofee adjudecate până în prezent, Chef Cătălin Scărlătescu crede că adevărata luptă în bucătărie nu s-a dat până acum.

”Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Așa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanșa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească și-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă”, anunță Cătălin Scărlătescu.

Citeşte și: Doina Teodoru, mânată de o mare pasiune în vacanța cu iubitul Cătălin Scărlătescu. Cum a fost surprinsă actrița

Citeşte și: Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui când s-au căsătorit. Anunțul făcut de juratul de la Chefi la cuțite despre Cristina

Chef Florin Dumitrescu: „Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane”

De partea cealaltă, Chef Florin Dumitrescu are doar două victorii în palmares, chiar dacă, de-a lungul celor 11 sezoane, s-a bucurat de succes în battle-uri. ”Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câștig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem – eu și unul dintre concurenții mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câștigat de șase sezoane. Așa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând”, susține Florin Dumitrescu.

Citeşte și: Ce soră frumoasă are Irina Fodor! Teodora a terminat Facultatea de Drept. Imagini rare cu cele două

Citeşte și: Adela Popescu l-a luat în vizor pe Răzvan Fodor în vacanța din Croația. Ce spune Irina

În ce zile și la ce oră difuzează Antena 1 emisiunea Chefi la cuțite

Cei trei bucătari vor intra în competiție din 2 septembrie. Cele cinci ediții ale premierei maraton vor fi difuzate sâmbătă și duminică, 2 și 3 septembrie, de la 20:00, și luni, marți și miercuri, 4, 5 și 6 septembrie, de la 20:30, ulterior show-ul culinar va avea câte patru ediții săptămânale.

Foto: Antena1

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton