Camelia Potec, însărcinată pentru a doua oară, la 41 de ani. Campioana a fost curtată în trecut și de Albert de Monaco

.

Camelia Potec este însărcinată, pentru a doua oară, la 41 de ani. Campioana olimpică a recunoscut că a trecut prin momente mai complicate în primele luni de sarcină și a vrut să dea marea veste atunci când totul decurgea conform planului.

Marea sportivă mai are o fetiță, pe Caelia-Ioana, și e fericită că în curând îi va oferi și un frățior sau o surioară.

Camelia Potec, însărcinată pentru a doua oară, la 41 de ani

“Încep săptămâna prin a anunța că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit .

Am decis să nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor în primele două trimestre de sarcină. Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru.

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm atunci când m-au întrebat .

Suntem extrem de fericiți! Așteptăm cu sufletul la gură să apară această nouă minune în viața noastră”, a mărturisit Camelia Potec pe o rețea de socializare, unde a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară.

Citeşte și: Radu Ștefan Bănică ar participa la America Express. Ce planuri are fiul lui Ștefan Bănică. „Urmează o surpriză”/ Video exclusiv

Citeşte și: Fiica lui Liviu Vârciu, detalii neștiute despre apartamentul primit de la artist: „M-a ajutat să îmi îndeplinesc visul” / Video exclusiv

Citeşte și: Cabral a făcut reuniune de familie în Olanda: „Când îmi văd copiii împreună îmi intră praf în ochi”

Campioana are un mariaj fericit cu Sebastian Tudor. Cei doi visau la momentul când vor fi pentru a doua oară părinți. Sportiva a rămas însărcinată prima oară la şase luni după ce și-a întâlnit partenerul de viață şi la o lună după ce acesta a cerut-o în căsătorie.

Citeşte și: Cine este Andrei Neacșu, fostul soț al Ilincăi Vandici. Omul de afaceri se află la al doilea divorț

Citește și: Prima imagine cu fetița Cameliei Potec

Camelia Potec l-a refuzat pe Albert de Monaco

Camelia Potec a fost curtată, în trecut, și de Prinţul Albert de Monaco. Pe atunci, Prințul era burlac și își căuta aleasa, dar sportiva noastră nu a fost măgulită de atenția primită. Spre surprinderea multora, marea sportivă i-a respins avansurile.

Camelia l-a cunoscut pe Albert de Monoaco, în urmă cu câţiva ani, la o serată. Prințul a fost fermecat de ea și a făcut totul ca povestea lor să continue. Potec i-a refuzat, însă, invitația la masă.

„Nu ştiu ce să spun. Pur şi simplu nu am simţit, nu ştiu. Nu m-am gândit niciodată. Nu am fost îndrăgostită, ăsta e motivul. Eu pun pasiune în tot ceea ce fac şi nu a fost cazul aici. Mulţi m-au întrebat dacă nu puteam face un efort ca să devin prinţesă. Nu, nu a fost ăsta ţelul meu în viaţă. Poţi să fii şi acasă prinţesa cuiva. E important să te simţi aşa, nu să ai acest statut’, spunea Camelia pentru Look Sport.

„El i-a făcut curte mult timp, dar ea nu a vrut. Nu ştiu de ce”, susținea Doina Sava, fosta antrenoare a Cameliei.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton