Camelia Potec a publicat primele imagini cu fiica ei, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Cine este soțul fostei sportive

.

Camelia Potec (41 ani) a devenit mamă în urmă cu două săptămâni, însă a păstrat secretul venirii pe lume a celui de-al doilea copil al său până duminică, 5 noiembrie 2023. Pentru că a avut o recuperare mai grea și câteva probleme de sănătate pe parcursul sarcinii, fosta sportivă a ales să dezvăluie apariția noului membru al familiei puțin mai târziu.

Camelia Potec aflat înainte de ziua ei de naștere că urmează să devină din nou mamă, dar a preferat să țină acest lucru ascuns chiar și de soțul ei, Sebastian Tudor. Bărbatul a aflat că familia lui se va mări într-un mod inedit, de ziua lui de naștere.

Camelia Potec a devenit mamă pentru a doua oară

În urmă cu două săptămâni, Camelia Potec a adus pe lume o fetiță sănătoasă. Fosta sportivă a făcut fericitul anunț pe pagina sa de Instagram, unde a precizat că a ales să păstreze secretul din cauza faptului că recuperarea ei după naștere a durat puțin mai mult. Însă, atât ea, cât și bebelușa sunt foarte bine acum.

„Să ne trăiești sănătoasă, noua noastră minune! După aproape 2 săptămâni, vă anunțăm că suntem bine amândouă. (…) Am născut o fetiță de nota 10, frumoasă și puternică. Din păcate, recupererea mea a durat puțin mai mult. Din fericire, sportul m-a învățat să fiu puternică și să am răbdare. Acum sunt puternică. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin, mesaje, încurajări și pentru toată dragostea transmisă. Suntem recunoscători pentru tot. Vă îmbrățișăm și vă dorim să fiți bine, oriunde v-ați afla”, a scris Camelia Potec pe rețeaua de socializare, unde a publicat și primele imagini cu nou-născuta.

Camelia Potec și omul de afaceri Sebastian Tudor mai au o fetiță, Caelia Ioana, care s-a născut în anul 2018.

Citește și: Cum i-a crescut Andreea Esca pe Alexia și Aris Eram: „A vrut să ne învețe cât de greu este să câștigi bani”

Citește și: Cine e Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, și ce acuzații îi aduce mamei sale: „Sunt în șoc și absolut dezgustată”

Citește și: Lora, semnal de alarmă după ce a fost jignită în mediul online. Solista, hărțuită sexual în trecut: „Am fost lovită cu bețe”

Citește și: Kourtney Kardashian a născut al patrulea copil. Ce nume neobișnuit au ales ea și Travis Barker pentru fiul lor

Sportiva a ținut ascunsă sarcina de soț

Deși a aflat pe data de 19 februarie ca este însărcinată, Camelia Potec a ales să țină sarcina ascunsă de soțul ei, astfel că acesta a aflat că urmează să devină din nou tată după aproape o lună.

„Starea mea de sănătate a fost fără energie, iar corpul meu a cedat puțin la începutul anului. Am avut și anemie. În urma analizelor, am aflat că o să avem un bebe. Eu am aflat pe 19 februarie, de ziua mea, știam că sunt însărcinată. Dar, având analizele la pământ, nu am fost întrebată dacă este ceva mai mult. El a aflat de ziua lui. A fost simplu cadoul pentru el, pe data de 3 martie. I-am dat o pereche de botoșei albi de bebeluși. A aflat de față cu toți, cu toată familia la masă. A rămas surprins: „Eu ce să fac cu ăștia?”. Asta a fost reacția lui și nu i-a venit să creadă”, a povestit sportiva în urmă cu câteva luni pentru Fanatik.

Aceasta a povestit că nu a vrut să spună nimănui despre bebeluș din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, care ar fi putut pune în pericol sarcina.

„Nu i-am spus pentru că fiecare eram angrenați în ce aveam de făcut, cumva am mers înainte. Din cauza stării mele de sănătate nu știam sigur dacă voi reuși să păstrez sarcina. Întotdeauna primele trei luni sunt mai dificile. Nu am vrut să intre în panică nici el, nici noi ca discuție. Am vrut să mă fac bine și apoi i-am dat și lui vestea”, a mai spus Camelia Potec.

Cum a reacționat fetița Cameliei Potec când a aflat că va avea o surioară

După ce anul trecut au încercat să mai facă un copil și nu au reușit, Camelia Potec și soțul ei renunțaseră la această idee. Astfel că bebelușa i-a luat prin surprindere.

„Nu ne mai așteptam. După ce anul trecut nu am reușit să rămân, am crezut că nu vom mai face copil, având în vedere și vârsta. Noi speram ca eu să rămân însărcinată anul trecut. Ne-am dorit de pe atunci să-i mai oferim Caeliei un frățior sau o surioară. Din păcate, nu a fost să fie. Am mulțumit Domnului pentru ceea ce avem și am înțeles că nu întotdeauna le poți avea pe toate. Cumva ne luaserăm gândul de la copil”, a dezvăluit ea pentru sursa citată anterior.

Micuța Caelia în vârstă de 5 ani s-a bucurat foarte tare când a aflat că va deveni surioară mai mare.

„Fetița noastră a reacționat foarte bine când a aflat că va avea un frățior sau o surioară. A avut o reacție foarte frumoasă. Starea mea din primul trimestru nu a fost foarte bună și nu am vrut să creadă că mami e bolnavă. Am vrut să împărtășim cu ea că mami are un bebe și din acest motiv nu se simte bine. (…) La urma urmei, Caelia trebuie să se acomodeze cu ideea că va fi un bebe în casă. Ea este deja domnișoară și suntem pe drumul cel bun. Ne așteptăm și la stări de gelozie și invidie și le vom compensa cu iubire, îmbrățișări și explicații”, mai spunea atunci Camelia Potec.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu familia Cameliei Potec

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton