Calvin Klein, surprins cu iubitul mai tânăr cu 46 de ani, după ce au fost la sală. Designerul a avut în trecut două soții

.

Calvin Klein a fost văzut cu iubitul Kevin Baker, duminică, în Los Angeles. Designerul, în vârstă de 81 de ani și tânărul lui iubit, actor și model, în vârstă de 35 de ani, au fost văzuți ambii purtând bluze negre, cu mâneci lungi, părăsind Gold’s Gym.

Legendarul designer și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni de trening negri, un hanorac, tot negru, în jurul taliei, o pereche de ochelari de soare și adidasi Nike alb-negru. La rândul său, Kevin a fost îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de jogging maro și pantofii clasici, Converse Chuck Taylor, alb-negru.

Calvin și Kevin au o relație de opt ani

Kevin purta la el o pernă neagră de exerciții, precum și o băutură îmbuteliată.

Cei doi se întâlnesc de mai bine de opt ani, prima lor apariție publică oficială împreună fiind la Gala de toamnă a American Ballet Theatre 2016. Nu este clar când și unde s-au cunoscut prima dată, notează Daily Mail.

Înainte de acest eveniment, au fost văzuți împreună în martie 2016 la Mint Luxury Conference din Mumbai, India. Apoi au fost surprinși părăsind spectacolul de deschidere al American Psycho din New York, pe 21 aprilie 2016.

Calvin Klein s-a îndrăgostit de un star porno care „arăta ca o versiune mai tânără a lui”

Până să apară Kevin în viața lui, numele lui Calvin a fost legat de o fostă vedetă de filme pentru adulți, Nick Gruber, care, precum Kevin, era cu mulți ani mai tânăr decât el. Și care era celebru pentru petrecerile sălbatice la care participa și consumul de droguri.

Citeşte şi: Starea lui Alain Delon, mai gravă decât s-a crezut inițial. „Durere difuză permanentă. Risc de sinucidere major!” Prin ce trece legendarul actor

Citeşte și: Laura Cosoi: „Nu îmi amintesc să fi trăit asta de 5 ani încoace!” Prin ce trece actrița după ce a anunțat că este însărcinată

Citeşte şi: Kanye West i-a interzis soției, Bianca Censori, să folosească rețelele de socializare. Prietenii ei sunt revoltați: „Este înfiorător! E prinsă în capcană”

Citeşte şi: Ce soție frumoasă are Leonard Doroftei! „Ne-am cunoscut la mătușa lui. Aveam 16 ani.” Ce diferență de vârstă este între cei doi

Potrivit New York Post, Calvin s-a îndrăgostit de Nick după ce a dat peste o fotografie cu el și a realizat că „arată ca o versiune mai tânără a lui”. Între cei doi era tot o diferență de vârstă de 46 de ani.

„Din partea mea, chiar nu aveam idee cine este [Calvin]. Deși cred că nu mi-am dat seama la acea vreme, am crescut într-o familie săracă. Nu purtam etichete de designer decât dacă acestea puteau fi găsite pe rafturile Walmart. Și nici atunci nu acordam atenție numelui de pe lenjeria mea. De la început, Calvin m-a tratat ca și cum aș fi fost iubitul lui. Era fericit să mă arate în public și mă simțeam și eu ca iubitul. A fost un sentiment nou pentru mine! Știam că viața mea era pe cale să se schimbe pentru totdeauna”, și-a amintit Nick în memoriile sale, care nu au fost niciodată lansate.

Calvin Klein are o fiică din prima căsnicie

S-a raportat mai târziu că lucrurile s-au încheiat pentru Calvin și Nick, după ce acesta a fost arestat pentru posesie de cocaină și trimis la dezintoxicare.

După despărțirea lor, Nick a amenințat că va împărtăși secretele intime ale lui Calvin într-o carte care spune totul despre relația lor ce s-a întins pe doi ani, dar în cele din urmă a decis să renunțe la acest plan.

În trecut, Calvin a fost căsătorit de două ori – mai întâi cu iubita lui de liceu, Jayne Centre (între 1964-1974), cu care are o fiică, iar apoi cu fosta sa asistentă de design Kelly Rector (1986-2006).

Foto – capturi video / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton