Călin Donca îi cere daune materiale lui Dorian Popa: „Nu mă voi opri aici”

.

Dorian Popa l-a supărat atât de tare pe Călin Donca cu afirmațiile făcute după ce afaceristul brașovean a fost arestat, încât acesta i-a cerut acum daune materiale. Mai mult, bărbatul spune că dacă vloggerul nu îi va da suma cerută, îl va acționa în instanță.

După ce Dorian a spus că atât el, cât și alte persoane au fost păcălite de Donca, milionarul susține că acesta nu are dovezi și i-a cerut daune. La momentul respectiv, influencerul declara că a fost avertizat să nu colaboreze cu omul de afaceri, însă a ales să aibă încredere în el și a decis să apeleze la serviciile lui de montare a panourilor fotovoltaice și, mai apoi, să investească în afacerea cu parcurile fotovoltaice.

Călin Donca îi cere dane materiale lui Dorian Popa

Acum Călin Donca spune că a fost acuzat pe nedrept de Dorian Popa. Mai mult, acesta a precizat că l-a plătit pe vlogger să îi promoveze afacerea, însă a ajuns să fie defăimat. Bărbatul a afirmat, într-un clip postat pe rețelele de socializare, că dacă influencerul nu îi va plăti daunele, se va vedea nevoit să îl acționeze pe cale legală.

„L-am notificat pe Dorian Popa, cerând daune materiale suma pe care el pretinde că a plătit-o către mine plus suma pe care am plătit-o către el concret pentru promovarea activității pentru parcurile fotovoltaice (…) Dacă nici de această dată nu va răspunde în termenul cuvenit, va trebui să mă adresez mai departe instanțelor de judecată, să fac demersuri legale spre a putea să îmi apăr reputația. Nu aș fi început nimic din ce fac acum, dacă, în primul rând, el nu m-ar fi defăimat fără ca el să aibă o susținere din partea unei surse oficiale”, a afirmat Călin Donca într-un filmuleț postat pe Youtube.

Citește și: Călin Donca îl acuză pe Dorian Popa de defăimare: „Singurul care a apărut la televizor și s-a plâns”

Citește și: De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif. Babs a spus că nu mai e cale de împăcare: „Totul s-a consumat”

Afaceristul a precizat că nu intenționează să se oprească aici, întrucât acest fenomen al defăimării lui a luat amploare. Astfel, el vrea să îi acționeze le gal pe toți cei care i-au adus acuzații nefondate.

„Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul, apoi la următorul până când voi face, atât cât îmi stă în putință curat în acest spațiu care deveni tot mai concret, mai real în viața noastră”, a mai spus Călin Donca.

Afaceristul spune că Dorian a mințit

Donca susține că Dorian Popa a făcut doar să îl denigreze, mai ales după ce artistul a creat un grup de WhatsApp pentru cei care spun că au fost înșelați de omul de afaceri din Brașov.

„A apărut voit la mai multe televiziuni, unde și-a exprimat îngrijorarea privind banii pe care i-a investit la unul dintre parcurile noastre (…) Deși până la această oră, nicio instituție a celor care m-au verificat, nu au adus acuzații pentru proiectul cu panouri fotovoltaice și al parcurile fotovoltaice la care lucrăm și construim peste 10.000 kW, Dorian Popa a adus anumite acuzații”, a precizat Călin Donca.

Citește și: Kim Kardashian, dezvăluiri despre lupta „dureroasă” cu psoriazisul: „Nu știu ce se întâmplă”

Citește și: De ce nu ar mai participa Nico la Asia Express: „Și dacă mi-ar da miliarde nu m-aș mai duce”. Luminița Anghel, dorită de Mona Segall

Milionarul susține că l-a plătit pe vlogger pentru promovarea parcului fotovoltaic.

„De ce să spui că acel parc nu funcționează, din moment ce tu ai auzit cu urechea ta că el funcționa? (…) De ce să minți, să denigrezi, să calomniezi în fața a milioane de oameni, un proiect care funcționează în mod corect, când eu ți-am plătit bani pentru promovarea acelui proiect și am ajuns să fiu defăimat pentru activitatea pentru care eu te-am plătit să mă promovezi”, a mai spus el.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dorian Popa și Călin Donca

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton