Calcă Rihanna pe urmele extravagantei Bianca Censori? Cântăreața a întors toate privirile în dressuri plasă și colanți mulați

.

Putem spune că Rihanna s-a inspirat din stilul extravagant popularizat de Bianca Censori, soția lui Kanye West, când și-a ales ținuta pentru o seară memorabilă alături de iubitul ei, rapperul ASAP Rocky.

Rihanna a purtat o ținută inspirată de stilul excentric al Biancăi Censori

Cuplul și-a pus abilitățile creative la lucru într-o vizită a uneia dintre locațiile Color Me Mine din Los Angeles. Color Me Mine este singurul lanț internațional din industria ceramică contemporană, scopul proiectului fiind acela de a face pictura ceramică accesibilă și distractivă pentru toată lumea. Pentru ocazia specială, Rihanna a ales un outfit asemănător celor purtate de Bianca Censori în ultima perioadă.

Rihanna și ASAP Rocky au petrecut 5 ore pictând diverse obiecte ceramice. Rihanna și-a dedicat o mare parte din vizită pictării unui set de ceai în miniatură, perfect pentru cei doi fii ai săi, Riot și RZA. Rihanna a fost fotografiată părăsind locația Color Me Mine într-o pereche de colanți similari celor purtați de soția lui Kanye West, Bianca Censori.

Citește și: Kanye West și Bianca Censori, cu pantalonii în vine în drum spre restaurant. Cum au fost fotografiați

Trendul „fără pantaloni” își atinge apogeul

Ținuta Rihannei a mixat două stiluri, unul cool și comod, altul sexy și nonconformist. Artista a purtat o șapcă albastră, un tricou grafic, o cămașă în dungi bleu și albe și o jachetă neagră oversized, toate elemente cu un suflu fresh. Restul outfitului a inclus o pereche de cizme-colant Balenciaga de culoarea pielii, cu o pereche de dressuri plasă peste.

Nu este prima și, mai mult ca sigur, nici ultima ținută excentrică în care o vom vedea pe Rihanna. Pe măsură ce trendul „fără pantaloni” își atinge apogeul, Rihanna a ales un moment oportun pentru a-l integra într-o ținută în stilul ei caracteristic.

Citește și: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

Bianca Censori, apariție controversată după apariție controversată

Bianca Censori a bifat nenumărate apariții vestimentare controversate în diverse perechi de colanți mai mult sau mai puțin transparente. Cea mai recentă apariție a Biancăi Censori a inclus o rochie mulată tip tub, transparentă, lungă până la glezne, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi cu toc roz și șosete roșii lungi până peste genunchi.

Pentru ca apariția ei să fie cu adevărat scandaloară, deși rochia era complet transparentă, Censori n-a purtat deloc lenjerie.

Foto: Profimediamages.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton