Cabral, un tată „sărit de pe fix”. Vedeta Pro TV, dezvăluiri despre cei trei copii: „Misiune imposibilă” / Exclusiv

.

Cabral este tată de trei copii și se mândrește cu acest statut. Pentru el familia a fost și rămâne pe primul plan, motiv pentru care proiectele TV și le alege cu multă atenție, astfel încât să îi ofere libertatea de a fi cât mai mult timp alături de cei trei moștenitori. În exclusivitate pentru UNICA.ro, prezentatorul „Săriți de pe fix”, emisiune care va fi difuzată în curând la Pro TV, a vorbit despre relația pe care o are cu cei trei copii și a dezvăluit că Namiko este cea care îi testează la maximum răbdarea.

Cabral are 3 copii din 2 mariaje, el reușind să rămână în relații bune cu fosta soție și să aibă o legătură strânsă cu Inoke, prima sa fiică. Chiar dacă tânăra a ales să își continue studiile universitare în străinătate, distanța nu a fost un impediment pentru cei doi, care vorbesc zilnic la telefon sau pe Whatsapp, vedeta Pro TV fiind la curent cu noutățile din viața tinerei.

Cabral: „Inoke se gândește dacă merge mai departe sau dacă ia o pauză”

Luna aceasta, Cabral a organizat o reuniune de familie în Olanda, unde este stabilită prima sa fată, iar cei trei frați au avut ocazia să petreacă timp prețios împreună, momentele fiind emoționante pentru tatăl lor. “Inoke face 21 de ani. Este, era studentă la Științele Comunicării. Acum se gândește dacă merge mai departe sau dacă ia o pauză și reia după aceea. Și-a găsit un loc de muncă foarte frumos, e afară, e plecată în Olanda. E foarte bine”, a spus Cabral, exclusiv, pentru UNICA.ro.

Citește și:  Ce mamă frumoasă are Andreea Ibacka! Ce spune soția lui Cabral despre relația lor

Citește și:  Andreea Ibacka, despre depresia postnatală și aparițiile fake de pe rețelele de socializare: „Te gândești că ți s-a întâmplat ție ceva greșit” / Exclusiv

Citește și: Ce soră frumoasă are Cabral! „O gagică așa mișto cum numai prin cărți se mai pomenește!” Cum arată și cu ce se ocupă Artemis

Cabral, un tată "sărit de pe fix". Vedeta Pro TV, dezvăluiri despre cei trei copii: "Misiune imposibilă" / Exclusiv

De altfel, tânăra și-a rugat tatăl să nu îi mai trimită bani de când lucrează și este independentă din punct de vedere financiar.

Citește și: Condiția pe care a pus-o Cabral ca să prezinte “Săriți de pe fix!”, la PRO TV: „Degeaba vin la muncă și pun încă 200 de euro în bancă, dacă stau departe de copii” / Exclusiv

“Știi cum e când ești părinte și te gândești: ce s-o alege de piticii ăștia de îi facem noi? Ce s-o alege? Cum o fi ca om? Cum o merge prin viață? Sunt foarte liniștit. E stabilită acolo, și-a luat drumul străinătății. Mi se pare simpatic că eu o viață întreagă am vorbit: da, e de mers pe afară, e de făcut, e de dres, dar nu am putut niciodată să plec din România, nu am putut. Am avut unde, am avut cu cine, am avut când, am avut cum, m-a ținut tot, nu că ceva, m-au ținut toți și toate. Inoke e plecată de 3 ani, facultatea acolo a început-o. Îi și place, se și dezvoltă mișto, a înțeles foarte bine mersul și ritmul, e bine, e ce trebuie”, a povestit, în exclusivitate pentru UNICA.ro, Cabral.

Prezentatorul emisiunii “Ce spun românii” de la Pro TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Ibacka, cei doi întâlnindu-se, în urmă cu 15 ani, pe platourile de filmare de la Buftea, dintre care de12 ani formează o familie cu acte. Cuplul se bucură de cei doi copii – Namiko și Tiago, vedeta TV glumind pe seama atribuțiilor lui de părinte, mai ales că nu are acasă, nicio clipă de respiro în compania prichindeilor, care nu stau locului o clipă și care îl implică și pe el în tot ce intreprind.

Cabral, un tată "sărit de pe fix". Vedeta Pro TV, dezvăluiri despre cei trei copii: "Misiune imposibilă" / Exclusiv

“Viața cu ei este superbă! Eu nu știu cum m-au crescut pe mine și pe sora mea ai mei. Nu îmi dau seama cum s-a întâmplat. Este misiune imposibilă. Mai am prieteni care au 3 – 4 – 5 copii, nu știu cred că într-o dimineață te sui în mașină și fugi de acasă, fugi, îți iei cu tine talonul de la mașină și îți iei ceva acte și 200 de euro și fugi. Unde ești? În Grecia. Mă angajez ospătar. Nu mai suna niciodată!”, ne-a povestit amuzat Cabral un astfel de scenariu.

Cabral, despre Namiko: “Nu se poate face cu ea nimic fără să fie o negociere”

Cabral își iubește copiii și reușește să le facă pe plac, chiar dacă, conform propriilor mărturisiri, nu întotdeauna este ușor să își îndeplinească sarcinile care îi revin.

“Nu există mare provocare, doar că este constant. Adică nu ai jumătate de oră în care să nu treci prin ceva, să nu te treacă prin ceva. Ăsta micu’, Tiago, e liniștit, e pupăcios, e mămos, e cumințel. În schimb, Namiko este… băi, nene, i-am greșit bateriile, i-am greșit voltajul, nu știu, ceva acolo, Doamne ferește așa ceva! Nu există, nu se poate! Deci nu se poate face cu ea nimic fără să fie o negociere, fără să comenteze. Nu știe. Are 4 ani jumate”, a declarat, pentru UNICA.ro, Cabral.

Citește și:  Cabral a făcut reuniune de familie în Olanda: „Când îmi văd copiii împreună îmi intră praf în ochi”

În curând, Cabral va aduce în atenția publicului Pro TV un nou format, Săriți de pe fix, unde are alături 8 comedianți, pe care îi provoacă la o serie de jocuri care le va testa imaginația și limitele.

Cabral, un tată "sărit de pe fix". Vedeta Pro TV, dezvăluiri despre cei trei copii: "Misiune imposibilă" / Exclusiv

“Proiectul se bazează pe spontaneitate și improvizație, domeniu în care toți ai noștri fac performanță. Este o plăcere să lucrez alături de oamenii ăștia care-și iubesc meseria foarte tare și care știu extrem de bine ce au de făcut. Din punctul meu de vedere, probabil, sunt șanse să fie cel mai ușor proiect de televiziune pe care l-am avut în ultimii ani, pentru că greul cade pe colegii mei, care sunt și ei săriți de pe fix ca și mine. Ce se întâmplă în emisiunea aceasta este neașteptat de la cap la coadă, ”curgerea” este complet atipică și abordarea pe care o avem este una care până acum nu prea a fost folosită în România, iar planul înclinat este o nebunie în sine, o nebunie în care lucrurile se întâmplă cu o viteză amețitoare și vin buluc”, își descrie el emisiunea.

Foto: Facebook, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton