Cabral și Andreea Ibacka, de urgență cu fiul lor la spital. Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Tiago

.

Cabral și Andreea Ibacka au trecut prin momente cumplite, zilele trecute, când fiul lor, Tiago, a început să se simtă rău și nimic nu părea să îi amelioreze starea.

Micuțul făcea febră, așa că cei doi au ajuns târziu în noapte cu el la spital, la Budimex.

Cabral, despre problemele de sănătate ale fiului său: „Leșinați de grijă”

“Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici pe colo. Uite, ăștia suntem noi, ajunși de urgență la spital, acum câteva nopți. Cu febră, cu Tiago supărat, obosiți și îngrijorați.

Acum Tiago e bine. Atunci…Andreea și cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă.

Chapeau bas echipei de la Budimex, profi și eficienți, chiar dacă era 4 dimineața”, a povestit Cabral Ibacka pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Ce mamă frumoasă are Andreea Ibacka! Ce spune soția lui Cabral despre relația lor

Citeşte și: Talentul neștiut al lui Cabral. Horia Brenciu a rămas uimit: „Dacă te mai aud că zici că nu ești artist…” / Video

Andreea Ibacka: „Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este”

Cabral și Andreea Ibacka au vorbit întotdeauna despre relația lor cu umor. Prezentatoarea a recunoscut că are momente când caută aprecierea soțului său pentru lucrurile pe care le face.

„Cred că fiecare își dorește să fie mai apreciat decât este, pentru că suntem două persoane foarte ocupate și care muncim mult și ne și dedicăm mult. Și, uneori, n-avem timp să vedem că și celălalt trage la fel de mult și ne-am dori doar să culegem aplauzele la scenă deschisă. Acasă, dacă se poate pe sectorul 4, soțul să mă felicite la megafon: Așa, soție ca a mea nu mai are nimenea! Uneori îmi doresc chestia asta și sunt lucruri pe care le fac tocmai ca el să mă aplaude și când nu mă aplaudă”, a spus Andreea Ibacka la FRESH by UNICA.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte și: Cabral i-a cântat unei femei piesa lui Connect-R, după ce ea i-a lăudat performanțele: „Aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți”

Citeşte și: Cabral, dat peste cap de mesajul primit de la Inoke, fiica sa: „A fost o chestie foarte ciudată. Nu are legătură cu banii” / VIDEO

Citeşte și: Andreea Ibacka, o mamă modernă. Cum își cresc actrița și Cabral copiii: „Naivitatea nu-ți servește în momentul în care intri în lumea reală” / Exclusiv

Cabral Iback: „Acritura nu voia să iasă în oraș cu mine”

Cabral a recunoscut că prima întâlnire cu socrii săi nu a fost una de poveste, pentru că aceștia nu l-au prea plăcut. Cu timpul, însă, lucrurile s-au schimbat. „Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă”, mărturisea prezentatorul pentru VIVA.

Cabral admite că s-a îndrăgostit de cea care i-a devenit soție la prima vedere. „Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva”, a mai spus el.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton