Bursucu, mesaj emoționant pentru fiica lui. Alessia a împlinit 18 ani: „Sper să fiu cu tine peste ani, să te pot conduce la altar”

.

Lângă ele a reușit să vadă viața cu alți ochi! Bursucu e mândru tare de fiicele sale. Alessia l-a învățat să fie tată, pentru că atunci când a cunoscut-o pe actuala lui soție, Andreea, avea opt ani. A susținut-o și a iubit-o ca pe propriul lui copil, iar cu trecerea timpului legătura lor a devenit și mai puternică.

Ieri, Alessia a împlinit 18 ani, iar Bursucu i-a trimis un mesaj de suflet, unul care oglindește sentimentele profunde pe care le are pentru ea și admirația ce i-o poartă.

Fiica lui Bursucu a împlinit 18 ani

„Vârsta la care toată lumea te va speria. Toți îți vor spune că viața ta se va schimba….că de azi trebuie să fii responsabilă, trebuie să ai grijă, trebuie să decizi ce faci cu viața ta.

Însă vreau să nu uiți că noi, familia ta, vom fi mereu lângă tine. Să nu uiți niciodată că eșți mai curajoasă decât te simți, mai frumoasă decât te vezi, mai deșteaptă decât te gândești, mai amuzantă decât crezi”, a scris Bursucu, pe o rețea de socializare.

Bursucu vrea să își vadă fiica în rochie de mireasă

Prezentatorul de la Kanal D a recunoscut că abia așteaptă momentul când o va conduce la altar și o va admira în rochie de mireasă.

„Fata mea, ai ajuns la vârsta pe care ai așteptat-o mereu. Iar eu ….. sper să fiu cu tine și peste ani de zile, să te pot conduce la altar. Și să-ți spun: “Mireasă, ești așa frumoasă…Mândru sunt la brațul tău să apar!” Te iubim! La mulți ani!”, a completat el.

Cum a reacționat Bursucu atunci când Alesia a venit cu iubitul acasă

Bursucu admitea că a rămas surprins atunci când fiica lui a venit cu iubitul acasă. „Alessia m-a surprins când a venit acasă cu iubitul ei. Am mare încredere în ea, este un copil cuminte, are aproape 18 ani și este ceva firesc. Noi suntem fericiți că este foarte deschisă cu noi și abordăm orice discuție. Cea mică, Anays, mă surprinde în fiecare zi cu câte o boacănă. I-am cumpărat un joc cu litere și cifre și eram sigur că nu le cunoaște. Le-am amestecat, i-am arătat primele litere din alfabet, le-a recunoscut, știa să le și scrie de tipar. Mi-a spus că le-a învățat la grădiniță”, mărturisea Bursucu’, pentru UNICA.RO, la un moment dat.

Citeşte și: Alexia Eram, făcută să plângă în hohote de Mario Fresh. Ce scrisoare i-a trimis la America Express

Citeşte și: Ce spune Andreea Antonescu despre o împăcare cu fostul soț, Traian Spak. Răspunsul surprinzător dat de artistă

Citeşte și: Cum s-a schimbat relația dintre Alexia Eram și fratele ei, Aris, după America Express: „Nu vorbeam atât de des”

Citeşte și: Daciana Sârbu, dezvăluiri din mariajul cu Victor Ponta: „Am avut sentimentul că trec prin iad!” Cei doi sunt căsătoriți din 2006

„M-a ajutat Dumnezeu să am un copil înțelept”

Cei doi au fost prieteni de când s-au cunoscut și au fost întotdeauna acolo unul pentru celălalt.

„Eu am reușit să am o relație bună cu fiica cea mică datorită Alessiei. Eu am învățat cu Alessia cum se crește un copil. Iar copilul ăsta a avut o răbdare cu mine, crede-mă. Și eu am dat în străchini, dar pe mine m-a ajutat Dumnezeu să am un copil înțelept, așa cum era ea, mică, era foarte înțeleaptă, înțelegea că tati nu a înțeles situația, dar „Tati o să își revină, tati mă iubește’.

Și asta ne-a apropiat foarte tare, iar pe mine m-a ajutat foarte mult în relația cu asta mică. Suntem prieteni, da. E adevărat că prietenă mai bună e cu maică-sa și e și normal să fie așa”, susținea Bursucu, conform Cancan.

Bursucu s-a căsătorit în urmă cu două luni cu mama Alessiei

Bursucu, prezentatorul emisiunii „Roata norocului”, de la Kanal D, s-a căsătorit sâmbătă, 14 octombrie, cu Andreea, iubita sa, după 11 ani de relație. Cei doi au petrecut până în zori, alături de peste 350 de invitați. Mireasa a purtat o rochie creată de designerul Cătălin Botezatu. Ce doi au împreună o fetiță, pe Anays.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton