Britney Spears susține că s-a sărutat cu Ben Affleck. Imaginea pe care solista a făcut-o publică

.

Britney Spears are toate șansele să o înfurie pe Jennifer Lopez. Solista e pusă pe dezvăluiri după ce a lansat o carte autobiografică. Acum l-a luat în vizor pe Ben Affleck.

Artista susține că s-a sărutat cu ani în urmă cu starul, dar a uitat acest episod. Britney Spears a avut de-a lungul timpului mai multe legături amoroase care au făcut deliciul presei.

“O poză tare cu mine, Ben Affleck și Diane Warren de acum mulți ani!”, a notat Britney Spears pe o rețea de socializare. Diva pop a dat apoi mai multe detalii. “Este un actor uimitor. Am uitat să vă spun că m-am sărutat cu Ben în noaptea aia… Sincer, am uitat…Ce nebunie! Mi-ar placea să vă pot povesti ce s-a întâmplat înainte de asta. Oh, Doamne, ce bârfitoare sunt”, a mai spus Britney Spears.

Britney Spears a rămas însărcinată cu Justin Timberlake, dar a făcut avort

Aventura lui Britney Spears cu Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, ar fi putut avea loc înainte ca Prințesa Pop să înceapă să se întâlnească cu Justin Timberlake.. Cântăreața, în vârstă de 42 de ani, și membrul trupei NSYNC, în vârstă de 43 de ani, au stârnit zvonuri cu amorul lor în primăvara anului 1999.

Britney Spears a spus la acea vreme, pentru revista Rolling Stone, că nu are sentimente pentru Timberlake și se concentrează exclusiv pe cariera ei. Cu toate acestea, relația lor a fost confirmată ulterior.

Mariajul lui Britney Spears cu Kevin Federline nu a rezistat

Cei doi s-au despărțit în 2003, în urma acuzațiilor de infidelitate care i-au avut protagoniști pe ambii, și a avortului suferit de Britney Spears la 19 ani, la cererea iubitului ei, despre care a dat detalii în cartea ei din 2023, „The Woman in Me”.
Artista s-a îndrăgostit mai târziu de Kevin Federline – cu care a fost căsătorită din 2004 până în 2007 – și cu care are doi băieți.

După câțiva ani, mai precis în iunie 2022, a urmat mariajul cu Sam Asghari . Cu toate acestea, el a cerut divorțul un an mai târziu.

Citeşte și: Smiley, surprins de o alertă în SUA: „Nu credeam că o să trăiesc așa ceva la Hollywood”

Citeşte și: Cum arată frații Danei Rogoz. Gestul emoționant făcut pentru Radu: „Am plâns de mai multe ori”

Citeşte și: Soția lui Ilie Năstase a cerut ajutorul medicilor. Ce se întâmplă cu Ioana.„Aveam dureri foarte mari de cap”

Citeşte și: Cum arată Daniela Crudu în luna a cincea de sarcină: „Am poftă de mâncare. Nu mă abțin de la nimic”. Fosta asistentă tv, anunț despre al treilea copil

Ben Affleck, mai multe legături, dar o singură mare iubire

Cât despre Affleck, el se vedea cu Gwyneth Paltrow între 1997 și 2000, în momentul presupusei sale relații cu Spears. După despărțirea sa de Paltrow, actorul s-a legat sentimental de Jennifer Lopez. Cei doi au început să se întâlnească în 2002 și urmau să se căsătorească în Santa Barbara, California, în 2003.

Cu toate acestea, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au amânat nunta din cauza atenției excesive din partea presei, iar în 2004 s-au despărțit definitiv. Affleck și Lopez, în vârstă de 54 de ani, au reluat povestea în 2021 și s-au căsătorit în iulie 2022.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton