Britney Spears șochează din nou. Cum s-a pozat artista la plajă

.

Britney Spears a devenit o persoană extrem de controversată de-alungul timpului. A avut mai multe probleme cu iubiții, fostul soț i-a lau copiii, iar tatăl ei a declarat că fiica sa are probleme mintale. Acum, când lucrurile păreau să se așeze în viața ei, artista reușește să șocheze întreaga lume.

Spears, care s-a măritat anul acesta, a împărțit internetul în două cu imaginile postate pe contul ei de Instagram. Cântăreața s-a fotografiat la plajă, însă într-un mod cu totul aparte.

Britney Spears, care pe vremuri a fost numită Prințesa muzicii pop, a apărut nud pe plajă. Iar imaginile au făcut înconjurul Pământului.

Bineînțeles că au venit rapid și reacțiile oamenilor.

Dacă unii au fost de părere că artista se simte pur și simplu liberă să poată face ce vrea, alții consideră că ar trebui să țină cont și de copiii ei atunci când postează așa ceva pe internet.

„Sunt singura care se uită în ochii ei în aceste postări și vede că nu e nimeni acasă? Cine se află la conducere aici? Deoarece cu siguranță nu este Britney”, a scris o internaută.

„Dragă, nu mai ai 14 ani”, a scris o altă persoană.

„De ce să faci asta. Fotografii ca acestea sunt doar pentru soțul tău. Nu e de mirare că băieților tăi le este rușine. Nimeni nu vrea să își vadă mama expunându-se așa în fața întregii lumi. Bucură-te de noua ta viață, dar ai puțin respect față de tine”, a afirmat o persoană.

„Cred că Britney face ce vrea și unii dintre voi nu suportă asta. Este o femeie de 40 de ani nu o copilă. Știe că există consecințe pentru acțiunile ei. Cred că pur și simplu nu îi pasă”, a comentat altcineva.

Vezi în Galeria FOTO imaginile cu care Britney Spears a șocat internetul.

Sursă foto. Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton