Britney Spears și Sam Asghari divorțează. Bărbatul amenință să publice informații jenante dacă prenupțialul nu este renegociat

.

Britney Spears și Sam Asghari divorțează după doar 14 luni de căsnicie. Solista și antrenorul de fitness s-au căsătorit în iunie 2022, într-un cort amplasat în curtea casei lor. Motivul despărțirii ar fi infidelitatea artistei, lucru pe care ea l-a negat. Potrivit presei americane, Sam vrea să facă publice informații jenante despre Britney, dacă prenupțialul lor nu este renegociat.

Sam a fost cel care a depus actele de divorț. „Britney susține ferm că nu a înșelat. Nu se mai înțelegeau de ceva timp, iar în cele din urmă s-au despărțit după o ceartă”, a declarat o sursă, pentru ET. „Britney a trecut prin multe emoții”, mai spune sursa. „Este rănită pentru că situația îi trezește vechi sentimente. Este ultimul lucru de care avea nevoie, mai ales după ce băieții ei s-au mutat în Hawai, unde sunt incendii, lucru care o îngrijorează”, a completat.

Britney Spears și Sam Asghari divorțează după doar un an de căsnicie. Sam Asghari vrea să renegocieze prenupțialul

În 2022, Spears și Asghari au semnat un contract prenupțial prin care Asghari urma să primească „1 milion de dolari la fiecare doi ani” de căsnicie, cu un plafon de 10 milioane de dolari după 15 ani, potrivit Us Weekly. Sam ar dori ca Britney să-i plătească mai mult decât îi oferă contractul pentru a păstra secrete împrejurările despărțirii lor, relatează Page Six.

Citește și: Britney Spears s-a filmat dansând la bară. Fanii solistei, îngrijorați pentru ea: „De ce nu intervine nimeni?” / Video

O sursă a declarat pentru Page Six că Sam Asghari încearcă să renegocieze contractul prenupțial semnat și „amenință că va face publice informații extraordinar de jenante despre Britney dacă nu este plătit”. „Deci pe asta se concentrează Sam”, a continuat sursa. Cu toate acestea, o altă sursă susține că Britney este protejată de echipa ei și că despărțirea va fi respectabilă. „Este șantaj și nu se va întâmpla niciodată”, a completat sursa.

Citește și: Britney Spears, plesnită de bodyguardul unui sportiv. Cântăreața voia o poză cu jucătorul de baschet

Aceasta a fost a treia căsnicie a solistei. În 2004, Britney Spears a fost căsătorită timp de doar 55 de ore cu amicul ei din copilărie, Jason Alexander. Ulterior, în același an, Britney s-a căsătorit cu artistul Kevin Federline, de care a divorțat în 2007. Britney și Kevin au împreună doi fii, Jayden James și Sean Preston, care nu au fost prezenți la nunta solistei cu Sam. Recent, Jayden și Sean s-au mutat cu tatăl lor în Hawai, fără să-și ia la revedere de la mama lor.

Britney Spears a pierdut o sarcină în mai 2022

Britney și Sam s-au cunoscut în octombrie 2016, la filmările videoclipului piesei „Slumber Party” a artistei. Cântăreața a confirmat relația în ianuarie 2017: „Mi-am zis: «Ce drăguț a fost, tipul ăsta a fost realmente drăguț!». Așa că l-am sunat. Este o persoană foarte, foarte amuzantă”. Cuplul s-a logodit în septembrie 2021.

Citește și: Britney Spears își acuză mama că i-a „ruinat” viața. „Știi exact ce ai făcut…”

Citește și: Britney Spears, acuzații dure la adresa tatălui ei: „Am simțit că a vrut să mă omoare”

În mai 2022, Britney Spears a pierdut o sarcină. „Profund întristați anunțăm că am pierdut copilul nostru miracol în prima parte a sarcinii”, au anunțat artista și soțul ei, la vremea respectivă, în mediul online. „Este devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să mai așteptăm înainte să anunțăm, însă eram extrem de bucuroși să împărtășim această veste. Iubirea este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem familia. Suntem recunoscători pentru susținerea voastră!”, a încheiat perechea.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton