Britney Spears a renunțat la sarcină, în timpul relației cu Justin Timberlake. Vedete care au făcut avort în secret

.

Britney Spears (41 ani) a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei, dar și despre zvonurile potrivit cărora l-ar fi înșelat pe Justin Timberlake cu dansatorul Wade Robson. În cartea sa autobiografică, artista a făcut și câteva dezvăluiri uluitoare, printre care faptul că celebrul actor și artist a pus-o să avorteze când ea a rămas însărcinată.

Cartea lui Spears, în care aceasta își povestește întreaga viață, va fi lansată săptămâna viitoare, însă deja au apărut câteva pagini din ea. Iar artista face dezvăluiri incredibile legate de relația pe care a avut-o cu Justin Timberlake în urmă cu 20 de ani.

Britney Spears, despre infidelitate

În urmă cu mai mulți ani s-a scris că Britney Spears l-a înșelat pe Justin Timberlake. Pe atunci, niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre acest subiect, dar acum artista a spus tot adevărul.

În momentul în care relația lui Timberlake cu Spears a luat sfârșit, în anul 2002, s-a zvonit că motivul a fost infidelitatea ei. Acum, în cartea sa de memorii, „The Woman in Me”, cântăreața a recunoscut că l-a sărutat pe dansator, dar lucrurile s-au oprit acolo.

„Am ieșit într-o noapte și am mers la un bar spaniol. Am dansat și am dansat. Ne-am sărutat în acea noapte”, a scris Britney Spears în cartea sa, precizând că acela a fost singurul moment în care i-a fost infidelă artistului.

De asemenea, ea a explicat că a făcut acest lucru după ce Justin i-a fost infidel. Totuși, ea i-a povestit iubitului ei ce a făcut și au reușit să treacă peste acest incident, continuându-și relația, notează The Mirror.

Citește și: Britney Spears spune că fostul soț, Sam Asghari, l-a ajutat pe tatăl ei să o țină sub tutelă. „Simte că a mințit-o tot timpul!”

Citește și: Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor. Britney Spears, Drew Barrymore și Nicolas Cage, printre celebritățile care au ajuns rapid la divorț

Citește și: Britney Spears a apărut bandajată pe Instagram, după un dans controversat cu cuțite. „Este incredibil de trist” / Video

Citește și: Britney Spears, acuzații dure la adresa tatălui ei: „Am simțit că a vrut să mă omoare”

Britney Spears, nevoită să avorteze

O dezvăluire cu adevărat șocantă făcută de Britney Spears are legătură tot cu relația ei cu Justin Timberlake. Artista susține că, la un moment dat a rămas însărcinată, însă cântărețul nu a vrut să păstreze copilul.

Momentul, care s-a petrecut în urmă cu mai bine de 20 de ani, a fost păstrat în secret de fostul star la muzicii pop.

„A fost o surpriză, dar pentru mine nu a fost o tragedie. L-am iubit atât de mult pe Justin. Întotdeauna m-am așteptat să avem o familie împreună într-o zi. Acest lucru s-ar fi întâmplat doar mai devreme decât anticipasem”, a scris Britney Spears despre sarcină, în cartea sa, potrivit People.

„Dar Justin cu siguranță nu a fost încântat de sarcină. El a spus că nu suntem pregătiți să avem un copil în viața noastră, că suntem mult prea tineri”, a continuat artista.

„Dacă ar fi fost să aleg doar eu, nu aș fi făcut niciodată asta (n.r. avort). Și totuși Justin a fost atât de sigur că nu vrea să fie tată”, a completat Britney Spears.

Despre acest moment al vieții ei, cântăreața a scris: „Până în ziua de azi, este unul dintre cele mai agonizatnte lucruri pe care le-am experimentat”.

După ce Spears și Timberlake s-au despărțit, artista a devenit mama a doi băieți, Sean Preston (18 ani) și Jayden James (17 ani), cu cel de al doilea soț al ei, Kevin Federline.

Vedete care au renunțat în secret la sarcini

Mai multe femei din lumea mondenă au renunțat la sarcini fără ca nimeni să știe. Majoritatea au ales să facă acest pas din cauza carierei lor, care s-ar fi încheiat odată cu apariția unui copil în viața lor.

Printre vedetele care au făcut avort se numără Gloria Swanson, Jane Russell și Joan Crawford.

Rita Moreno a povestit în autobiografia ei cum a făcut un avort pe când avea 23 de ani, când a rămas însărcinată cu Marlon Brando, care a refuzat să o ia de soție.

„Am fost şocată şi îngrozită când Marlon a aranjat un avort”, a povestit ea.

Actrița a decis să renunțe totuși la sarcină după ce a realizat că întreaga ei carieră ar fi fost ruinată. De asemenea, aceasta a precizat că nu și-a dorit ca bebelușul ei să crească fără dragoste.

În urma avortului, Moreno a fost la un pas de moarte, după ce medicul a lăsat în ea țesut fetal, ceea ce i-a provocat o hemoragie abundentă.

De ademenea, Milla Jovovich, Whoopi Golberg, Busy Philipps, Jameela Jamil, Nicki Minaj, Chelsea Handler, Margaret Cho, Gloria Steinem, Sharon Osbourne, Stevie Nicks și Lil Kim au recunoscut că au renunțat la sarcini.

„Am făcut un avort când aveam 15 ani și spun asta pentru că mă gândesc la soarta fetelor și femeilor din toată țara”, a povestit Busy Philipps.

„A fost una dintre cele mai horror experințe prin care am trecut. Încă am coșmaruri legat de asta. Eram singură și neajutorată. Când mă gândesc că femeile vor trebui să facă avorturi în condiții și mai grele, din cauza noii legi, mi se întoarce stomacul”, a dezvăluit și Milla Jovovich în momentul în care în SUA s-a dat o lege împotriva avortului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Britney Spears

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton