Brigitte Pastramă, incident într-un salon de înfrumusețare: „M-au umilit. M-au dat afară!” Prin ce a trecut fosta soție a lui Ilie Năstase

.

Brigitte Pastramă spune că a trecut printr-o experiență neplăcută într-un salon de manichiură de la noi. În vârstă de 45 de ani, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a întors din Dubai în România pentru câteva zile, pentru a rezolva unele treburi și s-a gândit, printre altele, să își facă și manichiura.

Brigitte Pastramă a mers la un salon dintr-un mall din București, unde spune că angajatele au refuzat să îi facă manichiura pe care o solicitase și, în cele din urmă, a ieșit un mare scandal.

Brigitte Pastramă, incident într-un salon de înfrumusețare: „E șocant! Adică pe banii mei vă bateți joc de mine?!”

„Eu am ajuns la ora 20, luni seara, la salon, conform programării pe care o aveam. Cu doar o săptămână înainte fusesem la același salon să-mi fac părul, dar pe o altă tură. Găsesc acum o manichiuristă nouă care-mi spune că ea nu poate să-mi facă manichiura nude pe care o solicitasem, să-mi aleg o altă culoare!

Eu nu pot să-mi fac unghii roșii, strident colorate, pentru că eu sunt penticostală, iar la biserica unde merg, aici sau la Dubai, lumea se uită urât la mine!

Plus că eu am problemele cu unghiile, care sunt foarte subțiri, și i-am zis că vreau la fel, ca cele făcute la Dubai, rubber base gel! A refuzat categoric! Managerul nu era acolo și au venit alte patru fete, care stăteau degeaba mi-au zis: Auzi, duduie, ia termină cu circul!

Citeşte şi: Brigitte Pastramă, apariție incendiară în costum de baie. Fosta soție a lui Ilie Năstase are 45 de ani

Citeşte şi: Brigitte Pastramă, schimbată complet după ce și-a micșorat buzele și a renunțat la extensii. Cum arată acum

Citeşte şi: Cum arată casa lui Brigitte Pastramă din Dubai. A costat 400.000 de euro. „Cam mică pentru atâția bani” / Video

Citeşte şi: Câte operații estetice are Brigitte Pastramă și cum arăta înaintea lor

E șocant! Adică pe banii mei vă bateți joc de mine?! Au sărit pe mine toate, m-au batjocorit în fel și chip, m-au umilit și m-au dat și pe ușă afară. E incredibil! Eu nu merg la saloane să fac unghii pe gratis, deși în România au luat-o razna prețurile.

Aici plătești 80 de euro cu tot cu bacșis pe o manichiură, la Dubai prețurile sunt la jumătate și serviciile nici nu se compară!”, a povestit Brigitte, pentru click.ro.

După acest incident, soția lui Florin Pastramă a depus o plângere la OPC (Oficiul pentru Protecția Consumatorului) pentru a se plânge de comportamentul și atitudinea celor de la salon.

Soții Pastramă s-au mutat în Dubai

Brigitte, fosta soție a lui Ilie Năstase, și Florin Pastramă au părăsit România și s-au mutat în Dubai, unde și-au achiziționat o locuință în valoare de 400.000 de euro.

În Dubai, Briggite colaborează cu o firmă de renpvări de case și apartamente.

Este vorba despre un proiect în Dubai. 100% renovarea unei case cu două dormitoare, mobilare, remozaicare, pictare pereți stil catifea, repoziționare prize, aplice pereți, închidere Loft, schimbare textură podea din gresie în vinil – lemn. Utilare completă bucătărie și curte” – a transmis ea, acum câteva săptămâni, în mediul online.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton