Brigitte, dezvăluiri rare despre viața cu Emmanuel Macron la Palatul Élysée. Motivul pentru care a amânat timp de 10 ani mariajul

.

Prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, a dezvăluit cum a amânat căsătoria cu Emmanuel Macron timp de mai mulți ani, deși îl considera bărbatul vieții ei, dar și cum arată mariajul lor în spatele pereților de la Palatul Élysée.

Într-un interviu rar, Brigitte Macron (70 de ani) a mărturisit, pentru revista Paris Match, că a amânat mariajul cu soțul ei, președintele francez Emmanuel Macron, în vârstă de 45 de ani, timp de zece ani, iar asta de dragul celor trei copii ai săi, care au aproximativ aceeași vârstă cu partenerul ei mai tânăr.

Cum au încercat părinții lui să îi țină la distanță

Emmanuel Macron avea 15 ani când s-a îndrăgostit de Brigitte Auzière, care era căsătorită pe atunci, dar și cu 25 de ani mai mare decât el. Ea îi era profesoară de teatru la școala Providence din Amiens, în nordul Franței, iar fiica ei, Laurence, îi era colegă lui Macron.

Povestea lor a prins aripi, dar scandalul s-a pornit. Emmanuel Macron a fost trimis de părinții la o altă școală, dar dorința de a fi alături de profesoara lui continua să existe. Ea credea că odată ce Emmanuel va fi la Paris „se va îndrăgosti de cineva de vârsta lui”, dar asta nu s-a întâmplat.

Brigitte Macron a renunțat la slujbă, dar recunoaște că „singurele obstacole” au fost copiii ei, deoarece ea nu a vrut să „le distrugă viața”. Timp de zece ani nu a putut schimba lucrurile. Fiul ei este cu trei ani mai mare decât Macron, iar fiicele ei au acum 46 și 39 de ani.

Căsătoria dintre Emmanuel Macron și Macron, subiect de glume pentru frații ei

De asemenea, ea a adăugat că nu știe ce ar fi spus părinții ei despre căsătoria ei cu fostul ei elev, dar a remarcat că frații ei glumesc uneori despre bârfele din jurul ei și a relației cu Emmanuel Macron.

Ea s-a căsătorit în cele din urmă cu Macron – un funcționar public la acea vreme – în 2007, dar a divorțat de soțul ei, André-Louis Auzière, cu un an înainte.

Prima Doamnă a oferit mai multe detalii despre mariajul cu Emmanuel Macron, care e zgârcit cu declarațiile, dar menționează dificultățile din primii ani ai relației lor. În ciuda faptului că sunt căsătoriți de 16 ani, Brigitte Macron spune că soțul ei încă reușește să o surprindă și să o uimească cu memoria și inteligența sa impresionantă.

„Am avut mulți elevi străluciți, dar niciunul nu avea capacitatea lui. Întotdeauna l-am admirat”, explică ea.

Citeşte și: Charlene a demonstrat că are ceva din eleganța lui Audrey Hepburn. Cum s-a îmbrăcat la o seară de gală

Citeşte și: Regele Charles a împlinit 75 de ani. Cum a fost surprins de Harry, după ce luni de zile nu și-au vorbit

Citeşte și: Secretele Ilincăi Vandici. Cum reușește să nu dea bani mulți pe haine și să țină la distanță energia negativă/ Exclusiv

Citeşte și: Iulia Albu și Mike au ajuns la psiholog după competiția America Express: “Ne-am certat mai rău”

Brigitte Macron, despre relația cu Emmanuel Macron

Cuplul se bucură de o viață liniștită la Palatul Élysée. Președintele vine acasă în jurul oreelor 22 -23, iar Brigitte îi pregătește cina, iar, uneori, micul dejun. În timp ce soțul ei își desfășoară activitatea politică, Prima Doamnă a Franței le predă adulților în scopuri caritabile și se concentrează pe anumite cauze.

Brigitte Macron admite că este obișnuită cu criticile pe care le-a atras funcție publică pe care o are și acceptă comentariile despre anumite lucruri, precum hainele ei.

Brigitte Macron, despre Regele Charles și Camilla: „Charles este foarte amuzant”

Acum întâlnește mulți lideri străini, dar se declară impresionată de Regele Charles și Camilla, care au vizitat Parisul în septembrie. Brigitte Macron recunoaște că era îngrijorată la început, dar aceste griji au fost înăbușite când Camilla a întâmpinat-o cu un sărut pe obraz. Ea laudă umorul Regelui Charles și delicatețea ambilor. „Charles este foarte șlefuit, foarte cultivat, foarte amuzant”, precizează soția lui Emmanuel Macron.

Foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton