Brad Pitt, dat în judecată pentru 350 milioane dolari. Actorul este acuzat de furt: „Copil răsfățat”

.

Brad Pitt ajunge din nou la tribunal, de data aceasta fiind dat în judecată de o companie de investiții ce i-a aparținut Angelinei Jolie până în anul 2021. Starul este acuzat de furt și i se solicită daune de 350 milioane dolari.

Actorul american este acuzat că s-a comportat ca un „copil răsfățat” care „a jefuit” o vie franceză pe care o deține împreună cu Jolie, potrivit unui nou dosar juridic. Chateau Miraval este o podgorie din Provence, sudul Franței, pe care starul de la Hollywood a cumpărat-o împreună cu fosta lui soție pentru aproximativ 28 milioane dolari, în anul 2008. Atunci, ei au devenit co-proprietari ai proprietății, precum și ai întreprinderii de vinificație.

Brad Pitt, dat în judecată pentru 350 milioane dolari

Acum, Brad Pitt a fost acuzat că a cheltuit milioane de dolari pentru diferite proiecte vanitoase, precum construirea unui studio de înregistrări și renovarea piscinei sale, potrivit unui proces intentat de fosta companie de investiții a Angelinei Jolie, Nouvel.

„Pitt a irosit activele companiei, cheltuind milioane pentru proiecte vanitoase, inclusiv mai  mult de un milion de dolari pentru renovarea piscinei sale, construirea și reconstrucția unei scări de patru ori și cheltuind milioane pentru a restaura un studio de înregistrări”, se arată în documentul depus luni la tribunal.

Nouvel cere acum daune de 350 milioane dolari.

Angelina Jolie și-a vândut pachetul de acțiuni Nouvel în anul 2021 unui oligarh rus, iar avocații au spus că acest lucru a înrăutățit comportamentul lui Pitt la cramă, potrivit Daily Mail.

Citește și: Brad Pitt, unul din cei mai generoși actori. Gestul uimitor făcut pentru vecinul lui de 105 ani

Citește și: Gwyneth Paltrow a dezvăluit care dintre foștii ei iubiți, Brad Pitt și Ben Affleck, este cel mai bun amant. Reacția fiicei sale, Apple / Video

Citește și: Ce mari s-au făcut gemenii fostului cuplu Angelina Jolie – Brad Pitt! Knox Leon, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles

Citește și: Brad Pitt „și-a premiat” iubita pentru că divorțează de soț. Unde și-a dus actorul jumătatea

Actorul, acuzat că se comportă ca un „copil răsfățat”

În procesul formulat împotriva actorului, se arată că Pitt s-a comportat ca un „copil răsfățat” și a început să se folosească de banii podgoriei. Avocații lui Jolie l-au criticat pe Brad Pitt susținând că se prezintă ca fiind un vinificator, însă, de fapt, „se ocupă cu iluzii, nu de murdărie și struguri”.

Nouvel a declarat într-un document juridic că Pitt „s-a angajat în acțiuni din ce în ce mai scandaloase pentru a păstra controlul” asupra cramei și că se presupune că „fură (producătorului de vin) activele acestuia”.

Brandul de rosé pe care Pitt și Jolie l-au stabilit cu ajutorul vinificatorului Marc Perrin a generat profituri de peste 16 milioane de dolari în 2022, potruvit Financial Times.

De când cuplul a divorțat în 2016, Brad Pitt ar fi „conceput un plan de succes până acum pentru a prelua controlul de facto asupra Chateau Miraval”, au afirmat avocații Nouvel în dosarul depus la un tribunal din California.

În noile plângeri, Jolie a urmărit felul în care Pitt s-a descris ca fiind un vinificator, catalogând afirmațiile actorului drept „ridicole”.

„De-alungul anilor în care se presupune că a „construit” afacerea, a filmat și a apărut în zeci de filme, ca să nu mai vorbim de apariții promoționale nenumărate, de prezența  în întreaga lume la diferite premiere de film și de participarea la petreceri de la Hollywood”, se arată în dosarul obținut de Financial Times.

„Deși, fără îndoială, a vizitat podgoriile pentru a admira munca muncitorilor francezi care au făcut ca afacerea să fie una de succes, Pitt nu este un vinificator”, se mai arată în dosar.

Brad Pitt a dat-o în judecată pe Angelina Jolie

Cel care a început seria proceselor în care s-a aflat la mijloc Chateau Miraval a fost vedeta americană de film. În februarie 2022, Brad Pitt și-a dat în judecată fosta soție pentru vânzarea proprietății și a cramei, numind-o „ilegală” deoarece, susține el, cei doi fuseseră de acord în momentul în care au achiziționat prorpietarea, că niciunul nu își va vinde partea fără acordul celuilalt.

Jolie a depus o contra-acțiune, susținând că nu a existat niciodată un astfel de acord. Atunci, ea a precizat că a decis să își vândă partea în efortul de a avea „independență financiară” față de Brad Pitt și de a „avea o fromă de pace în încheiere a acestui capitol profund dureros și traumatizant din viața ei și a copiilor ei”, potrivit CNN.

În documentele juridice depuse la ribunal, avocații actorului au numit vânzarea lui Jolie a Miraval drept „răzbunătoare” după o „hotărâre negativă privind custodia”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Brad Pitt și Angelina Jolie

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton