Bono a adormit în Casa Albă. Președintele Obama l-a căutat prin întreaga clădire

.

Bono, solitul trupei U2, a povestit în cartea sa de memorii, despre o întâmplare ce a avut loc în timp ce se afla la Casa Albă pentru a se întâlni cu președintele Barack Obama.

În cartea autobiografică „Surrender: 40 Songs, One Story”, artistul a povestit că a ajuns să doarmă în dormitorul Abraham Lincoln din Casa Albă. Mai mult, președintele Barack Obama a început să îl caute peste tot, întrucât nu știa unde dispăruse Bono.

Bono a adormit în Casa Albă. Președintele Obama l-a căutat prin întreaga clădire

Bono și soția sa, Ali Hewson, au fost invitați la cină la Casa Albă, de către președintele Obama. În acea seară, Barack Obama a băut câteva cocktailuri, în timp ce artistul a optat pentru câteva pahare de vin. Iar acesta a fost momentul când Bono a avut nevoie de puțină odihnă.

Bono, alergic la o substanță ce se găsește în vin

Cântărețul în vârstă de 62 de ani a explicat că este alergic la acid salicilic, substanță care se găsește în vin, anumite alimente și medicamente.

„Pe măsură ce mă lua somnul, m-am scuzat să ies puțin, iar ceea ce s-a întâmplat este că totul a devenit puțin neclar și, potrivit lui Ali, a durat cam 10 minute până ce liderul lumii libere a întrebat-o: „Bono e plecat de ceva timp. Este ok?””, a scris artistul în cartea sa, potrivit People.

Astfel, fostul președinte american a plecat în căutarea cântărețului. L-a găsit în dormitorul Lincoln, cameră ce face parte din aria destinată oaspeților. Această cameră a fost folosită de Abraham Lincoln pe post de birou, pe când acesta era președintele Statelor Unite.

„Bun instinct. AU intrat în dormitorul Lincoln, iar eu eram rece, chiar pe patul lui Abraham Lincoln, dormind în confortul libertății noastre”, a povestit Bono.

Bono a adormit în Casa Albă. Președintele Obama l-a căutat prin întreaga clădire

Mai mult, artistul a afirmat amuzat că președintele Barack Obama nu a crezut că Bono are intoleranță la acid salicilic.

„Crede că Ali a inventat asta pentru a mă acoperi. Le spune oamenilor că mă poate băga sub masă. Prostii. Dar face un martini foarte tare”, a mai spus solitul U2.

Secretul bine păstrat al familiei

Aceasta nu este singura dezvăluire făcută de artist în ultima vreme. El a povestit de curând că tatăl lui a avut o aventură chiar cu mătușa sa, Barbara. Cei doi au avut împreună un fiu. Acesta este atât fratele, cât și vărul lui Bono.

În luna iunie a acestui an, solistul trupei U2 a afirmat, în cadrul unei emisiuni radio, că are un frate vitreg ce s-a născut în urma unei aventuri pe care tatăl lui a avut-o cu o femeie superbă. Acea femeie era chiar mătușa sa, Barbara, iar fratele lui vitreg este chiar vărul lui, Scott Rankin, un funcționar public.

„L-am întrebat dacă a iubit-o pe mama, iar el mi-a zis că da. Și l-am întrebat cum de s-a putut întâmpla așa ceva, iar el mi-a răspuns: „Se poate” și mi-a zis că a încercat să îndrepte lucrurile. Nu își cerea scuze, ci doar spunea că acestea sunt faptele și că este împăcat cu asta”, a povestit solistul.

El a vorbit despre relația pe care o are cu fratele lui vitreg, cu care mereu a avut o relație apropiată.

„Ne-am simțit ca și cum am fi fost frați de dinainte să aflăm. Îl iubesc pe Scott și pe mama lui, pe Barbara. Trebuia să fi știut că se întâmpla ceva”, a declarat Bono, pe numele său adevărat Paul David Hewson.

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton