Bonele, spaima vedetelor. Mihai Bobonete, Adela Popescu și Alina Pușcaș, printre cei care au avut încredere în cine nu trebuia

.

Mai multe vedete autohtone au angajat bone pentru a primi puțin ajutor cu copiii, însă alegerea făcută nu a fost întotdeauna cea bună. Și asta pentru că o parte din celebrități, precum Mihai Bobonete, Adela Popescu, Alina Pușcaș sau Dani Oțil, au avut mari probleme cu femeile pe mâinile cărora și-au lăsat micuții.

Din cauza programului încărcat, vedetele ajung de cele mai multe ori să apeleze la ajutorul unei bone pentru a fi ajutate cu creșterea copiilor lor. Însă, o parte din ele au avut parte de experiențe dintre cele mai neplăcute.

Mihai Bobonete a angajat o bonă care îi fura hainele

Bonele, spaima vedetelor. Mihai Bobonete, Adela Popescu și Alina Pușcaș, printre cei care au avut încredere în cine nu trebuia

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Acesta este însurat cu Cătălina cu care are doi copii, Octavian și Maria. Din cauza proiectelor profesionale în care este implicat, actorul și soția sa au angajat o bonă pentru a avea grijă de fiul lor. Însă femeia le-a adus doar probleme.

„Noi am avut bonă, Ioana o chema, și când avea copilul 2 sau 3 ani ne-am decis să facem prima noastră ieșire la Vama Veche și să lăsăm bona cu copilul în weekendul ăla acasă. I-am explicat, i-am dat bani în plus și am plecat vineri la mare. Și na, am ajuns destul de târziu, pe la 21:00, și ne-am schimbat și noi de ieșit și am apucat să beau vreo două pahare. Pe la 21:30, când știam că e ora de băiță, am zis să o las să-și facă treaba și apoi să sun și eu să vă dacă copilul a adormit.  Am sunat-o pe bonă să văd ce face copilul. Mi-a răspuns și mi-a zis că „Uite, copilul e bine, se doarme foarte bine, eu mă uit pe un post TV la concurs și vreau să-ți spun că Temișan pare că nu îmbătrânește”, a povestit Mihai Bobonete în podcastul său.

„Și zic „Alo, dar copilul?’, „Copilul e bine, eu am coborât mai devreme să-mi iau niște apă minerală de la chioșc, dar copilul doarme’. Și o întreb dacă a băut ceva. Și mi-a zis că două pahare înainte de culcare, că tot timpul bea și acasă. Nu putea să mai vorbească, am închis telefonul și norocul meu a fost că Andi venise vinerea aia în București și l-am sunat să meargă urgent acolo”, a continuat actorul.

Deși a decis să îi mai acorde o șansă, femeia a dat-o din nou în bară. Mihai Bobonete a descoperit că bona le fura hainele.

„Am iertat-o, am trecut peste și după ce ne-am mutat și Cătălina mi-a zis că are impresia că bona asta ne cam ia din haine și i-am zis că nu are cum, nu mai știe ea de ele.Și într-o seară, am ieșit în oraș și am pus o bluză cu flori pe umeraș, pe mânerul de la șifonier, și când m-am întors nu mai era acolo. Și mi-a zis că nu știe nimic și a treia oară mi-a zis că a luat-o ea”, a povestit el.

Alina Pușcaș a schimbat patru bone

Bonele, spaima vedetelor. Mihai Bobonete, Adela Popescu și Alina Pușcaș, printre cei care au avut încredere în cine nu trebuia

Alina Pușcaș a avut ghinionul de a nu găsi bona perfectă. Din contră, din cauza experiențelor neplăcute, prezentatoarea de televiziune a fost nevoită să schimbe patru bone, după ce una a scăpat copilul în cap, iar alta era depresivă.

„Într-adevăr, problema asta cu bonele este puțin delicată și eu am avut niște episoade destul de neplăcute. Am schimbat până acum 4 bone și de fiecare dată era câte ceva. E greu pentru că e greu să tot aduci pe cineva străin în fața copilului, să se obișnuiască cu el, mai ai și tu grija casei. Totuși, până ajungi să cunoști ca lumea un om, e un străin și atunci tot timpul trebuie să te readaptezi să înțelegi, să faci și puțină psihologie cu ei pentru că altfel nu ai cum”, a afirmat Alina Pușcaș într-un interviu pentru Avantaje.

De asemenea, Alina Pușcaș a dezvăluit că una dintre bone era depresivă. A încheiat colaborarea în momentul în care a văzut-o cum stă nemișcată pe scaun timp de o oră.

„Am avut parte și de o doamnă care era foarte tristă. Nu mi-am dat seama din prima, poate și din disperare pentru că eram și în perioada în care trebuia să filmez. Efectiv am descoperit la puțin timp că era depresivă. Am surprins-o, ea neștiind că eu am ajuns acasă, stând pe scaun și uitându-se drept în față. Am stat și am urmărit-o să văd cât timp stă așa. O oră a stat așa. A transmis această stare și copilului și atunci am încheiat colaborarea foarte repede”, a declarat Alina Pușcaș.

O altă bonă a scăpat-o în cap pe mezina familiei, Melissa. Atunci, fetița a suferit o fractură de claviculă, un hematom extern serios şi a fost suspectă de fisură de craniu.

Adela Popescu a avut o bonă din Republica Dominicană

Bonele, spaima vedetelor. Mihai Bobonete, Adela Popescu și Alina Pușcaș, printre cei care au avut încredere în cine nu trebuia

Adela Popescu a avut și ea o experiență neplăcută cu bonele. În timp ce se afla la filmări în Republica Dominicană, aceasta a fost nevoită să angajeze o bonă care să aibă grijă de mezinul familiei, Adrian. Însă femeia nu s-a potrivit deloc postului, dându-i copilului o stare de anxietate.

„Pur și simplu, bebelușul nostru, care era foarte zâmbăreț, care stătea în brațe la oricine, după câteva zile de stat cu această fată – ea supravegheată, nu-mi imaginez că a făcut cine știe ce – s-a schimbat total, era anxios, plângea foarte mult și am stat cu el”, a povestit Adela Popescu în urmă cu ceva timp pe rețelele de socializare.

Adela a povestit cum bona nu l-a lăsat pe Adrian să se joace și să se plimbe prin casă.

„Ea se așeza pe canapea, bebelușul pe covor. La un an și o lună, cât are el, este în perioada de explorare, este esențial să te ții după el (…), așa că l-a frustrat extrem de tare că nu-l lăsa”, a mai spus actrița.

Citește și: De ce nu și-a dorit Bianca Brad o relație cu designerul Cătălin Botezatu. „A fost foarte îndrăgostit de mine!”

Citește și: Ozana Barabancea spune că știe când o să moară. „Am aflat niște lucruri care m-au cutremurat. De ani de zile știu!”

Citește și: Cine sunt concurenţii Power Couple, noul show prezentat de Dani Oţil. Nume surpriză anunțate de Antena 1

Citește și: Semnificația secretă a costumului violet purtat de Kate Middleton în Londra: „Un simbol al autorității”

Dani Oțil, părăsit de bone

Bonele, spaima vedetelor. Mihai Bobonete, Adela Popescu și Alina Pușcaș, printre cei care au avut încredere în cine nu trebuia

Dani Oțil a povestit că a găsit cu greu o bonă pentru fiul său, Tiago. Și asta pentru că, deși le dădea salariul cerut, aceste bone nu rezistau prea mult și își dădeau demisia.

„Prima a plecat cu blesteme. Prima a fost contractată foarte repede, pentru că așa ne-au învățat toți. ”Băi, ia-ți bonă înainte să se nască copilul”. Ea nu a avut foarte multă treabă, pentru că nu o lăsam să interacționeze foarte mult cu copilul și o lăsam doar să învețe. După vreo 2-3 luni, salariul era salariu… stătea cu noi în casă. Somnul ei era foarte adânc, iar Tiago dormea pe etaj cu ea. Nu i-am cerut să lucreze noaptea, dar… urla copilul. Eu îl plimbam cu Gabriela pe scări și ea nu auzea.Ea a abandonat job-ul, după ce a fost lăsată, după două luni, două ore cu copilul. I s-a părut greu, deși ea a mai fost bonă. Avea aproximativ 50 de ani. Tiago era atunci bebeluș”, a povestit Dani oțil în podcastul „Da, bravo” realizat de Mihai Bobonete.

O altă bonă a plecat din cauză că familia prezentatorului nu stătea la socializare cu ea.

„Am mai apelat la moldovence din Republica Moldova. Toate erau femei cu viață grea, de la țară… Eu am locuit la țară. Am avut povești foarte frumoase. S-au întâmplat tot felul de lucruri simpatice. La videocall toate spuneau același lucru, adică toate erau bucătărese sau că făceau masaj. (…) Noi nu am dat afară pe nimeni, ele au plecat singure. Le-am dat câți bani au cerut, dar nu au rezistat mai mult de două-trei săptămâni. Una a zis că e foarte greu, una a zis că suntem noi nesimțiți și am întrebat-o de ce. Explicația ei a fost că la fosta patroană din Moscova, atunci când dormea copilul, stătea cu ea la cafele și vorbeau. I-am zis: «Doamnă, m-ați văzut pe mine că stau la cafele cu soția? Noi suntem super obosiți, eu sunt cu munca». Și ea a zis: Eu fără socializare nu stau”, a mai spus prezentatorul de la Antena 1.

După mai multe experiențe cu aceste bone, Dani Oțil a găsit persoana potrivită pentru a avea grijă de Tiago.

Bona Mariei Marinescu a blocat copilul în casă

Bonele, spaima vedetelor. Mihai Bobonete, Adela Popescu și Alina Pușcaș, printre cei care au avut încredere în cine nu trebuia

Maria Marinescu face parte din grupul vedetelor care au avut experiențe neplăcute cu bonele copiilor. Aceasta a povestit cum femeia în grija căreia își lăsase fiul a reușit să rămână în afara casei, în timp ce micuțul era blocat înăuntru.

„O dată a plecat cu el în parc și când a ajuns înapoi a deschis ușa, l-a băgat pe el în casă, dar cheia a lăsat-o în casă şi el era în casă și ea s-a dus să ia ceva din cărucior şi el a trântit ușa şi a lăsat-o pe afara şi el a rămas singur în casă. Am crezut că mor. M-a sunat și mi-a spus că nu mai poate să intre în casă. Şi copilul avea un an jumate, nu vorbea încă. Plângea singur. Până am ajuns acasă am îmbătrânit cinci ani”, a povestit la un moment dat Maria Marinescu.

Adrian Mutu, prădat de bonă

Bonele, spaima vedetelor. Mihai Bobonete, Adela Popescu și Alina Pușcaș, printre cei care au avut încredere în cine nu trebuia

În anul 2017 Adrian Mutu a descoperit că bona care avea grijă de fiul său, Tiago, i-a furat bani și bunuri din casă, la îndemnul iubitului ei.

„Este adevărat că  am avut probleme cu această femeie pe care am angajat-o să aibă grijă de copil. Bine, în primele zile nici nu prea a avut ce să facă întrucât bebeluşul a stat cu mama lui, însă a avut timp să-şi dezvolte alte ”preocupări”. După vreo zece zile, am observat că dispăreau bani, sume importante. Apoi haine, alimente, probabil şi bijuterii, pe care le punea în plase şi apoi le ascundea afară, ca să nu ne dăm seama. Taxiul, sau cine venea să o ia atunci când pleca, nu o lua din faţa porţii, ci de pe o stradă adiacentă, unde avea plasele cu lucrurile furate”, a declarat atunci Adrian Mutu pentru Click.

Fostul fotbalist și soția sa au aflat de faptele bonei după ce au fost sesizați de un vecin, după care soacra sa a văzut-o pe femeie cu lucrurile pe care încerca să le scoată din casă.

„Am fost sesizaţi de către un paznic de la casa vecină, apoi a descoperit şi soacră-mea ce făcea. A urmărit-o şi a văzut tot. Am chemat-o pe filipineză şi am vorbit frumos, civilizat cu ea. Bineînţeles că nu şi-a recunoscut fapta, ci a făcut-o destul de târziu în faţa celor de la agenţie. Trei săptămâni a stat la noi, timp în care a furat”, a mai spus la momentul respectiv Adi Mutu.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton