Bogdan Medvedi, dezvăluiri după 8 ani de relație cu Oana Zara: “Banii mei sunt banii noștri, banii ei sunt banii ei”/ Exclusiv

.

Bogdan Medvedi și Oana Zara își trăiesc povestea de iubire începută în urmă cu 8 ani, se completează și se ajută reciproc, drept dovadă stă debutul artistului în lumea filmului. Actrița din serialul “Lia, soția soțului meu” (Antena 1) a contribuit la îndeplinirea visului lui Medvedi, care joacă în filmul “Omul fără linia vieții”. Lungmetrajul relatează spectaculoasa poveste de viață a lui Ionel Sporea, românul care a inventat lansatorul automat de mingi de tenis de masa și a fost condamnat la închisoare în timpul regimului comunist. 

În exclusivitate pentru UNICA.ro, Bogdan Medvedi ne-a povestit despre prima lui experiență actoricească, schimbările pe care le-a făcut pentru acest rol, dar și despre aportul iubitei sale în pregătirea lui. Artistul a vorbit, pentru UNICA.ro, despre bugetul familiei, dar și care sunt plăcerile nevinovate ale iubitei sale.

Bogdan Medvedi, dezvăluiri despre actorie și relația cu Oana Zara

Piesa de pe coloana sonoră a filmului, „Tu”, este realizată și interpretată de Bogdan Medvedi, care are totodată și un rol în lungmetrajul „Omul fără linia vieții”. Îl interpretează pe Emil Marian, prietenul lui Ionel Sporea, cel care l-a și ajutat pe acesta cu construcția robotului, lansatorului de mingi.

Filmul “Omul fără linia vieții” aduce în prim plan un alt Bogdan Medvedi. Când a început actoria să fie de interes pentru tine? Mă refer la ipostaza de a juca într-un film.

Actoria m-a atras dintotdeauna. În copilărie, de fiecare dată când vedeam un film care îmi plăcea, îmi petreceam restul zilei imitând personajul principal. Acum 2 ani am început o serie de sketch-uri cu iubita mea, Oana, și mi-am dat seama că mi-ar plăcea să fiu și actor. Ulterior m-am înscris la cursurile de actorie “Școala de duminică” de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “ I. L Caragiale”.  Când a apărut oportunitatea de a avea un rol într-un film am acceptat cu entuziasm, mai ales că urma să lucrez cu o echipă din Chișinău, eu fiind născut acolo.

Cum a apărut oportunitatea de a-ți împlini acest vis?

Oportunitatea a apărut când mă așteptam mai puțin, așa cum se întâmplă în viață de obicei, lucrurile bune vin fix când nu le aștepți.

Ai fost la casting? Ai fost recomandat de iubita ta, Oana Zara?

Inițial, Adriana a luat legătura cu Oana ca să îi propună rolul, apoi a întrebat-o dacă aș fi și eu interesat să joc în film pentru ca are un rol potrivit pentru mine.

Citește și:  Oana Zara, relație de 8 ani: “Mi-am găsit sufletul pereche. Mă văd mamă”. De ce nu a primit încă inelul / Exclusiv

Te-a ajutat faptul că amândoi ați fost cooptați în acest proiect?

Da, m-a ajutat pentru că fiind un proiect în care am fost implicați amândoi, am pus umărul împreună și chiar ne-am repetat secvențele fiecăruia. Deși Oana nu a fost cu mine în zilele în care am filmat, pentru că personajele noastre nu se intersectează în film, ea a fost sprijin pentru mine. Plus că mi-a dezvăluit și câteva secrete.

Bogdan Medvedi: “A fost nevoie să ‘îmbătrânesc’ prin make-up, am renunțat la barbă”

Ce poți să ne povestești de la filmări? Înțeleg că au avut loc la Chișinău. Te-ai mutat temporar acolo sau ai făcut naveta?

Mi-a plăcut foarte mult la filmări, o experiență pe care nu am cum să o uit vreodată. Personajul pe care l-am interpretat era mai în vârsta atunci când se întâmpla acțiunea, a fost nevoie să “îmbătrânesc” prin make-up, am renunțat la barbă si am rămas cu mustața care se purta atât de mult în acea perioadă. Secventele cu mine s-au filmat în 3 zile, deci nu a fost nevoie să stau prea mult pe drumuri de data asta.

Care a fost cea mai grea scenă de filmat?

Nu pot să spun că am avut ceva greu de filmat, pentru că a venit totul foarte natural. Am avut o conexiune foarte bună cu Rareș Andrici (personajul principal), cu el am avut toate secvențele.

Ce sfaturi ai primit de la Oana sau de la alți actori consacrați din film?

Oana mi-a zis sa învăț textul logic și atât de bine, încât dacă mă trezește cineva din somn la 3 dimineata, să-l știu fără să ezit, pentru că abia atunci am siguranța și pot să fiu cu adevărat creativ. Și să cred ceea ce zic.

După această experiență pe care ai bifat-o într-un film pe marele ecran, te tentează să continui drumul în lumea actoriei?

Da, de 100 de ori da. Mi-aș dori să pot să fac și muzică și actorie în paralel și chiar cred că pot sa fac asta.

Ce pregătești pe plan muzical?

În iarnă mă pregătesc să lansez un nou single care sper să aibă aceleași reacții frumoase din partea oamenilor, ca cele pe care le-am primit pentru “TU” care este și coloana sonoră a filmului.

Bogdan Medvedi: “M-am îndrăgostit de Oana la Sibiu, la Media Music Awards”

Practic muzica pe tine și pe Oana v-a adus împreună. Care a fost momentul în care te-ai îndrăgostit de ea?

M-am îndrăgostit de Oana la Sibiu, la Media Music Awards, eu cântasem deja cu băieții mei, iar pe scenă era Delia care cânta “Pe Aripi de Vânt”. De atunci, “Pe Aripi de Vânt” a rămas una din piesele noastre preferate.

Ce tabieturi noi ai de când locuiți împreună?

Am început sa gătesc și eu mai des, pentru că ne place să gătim împreună.

Bogdan Medvedi, dezvăluiri după 8 ani de relație cu Oana Zara: “Banii mei sunt banii noștri, banii ei sunt banii ei”/ Exclusiv

Cine gătește mai des? Cine duce gunoiul? Cine plătește facturile?

Mai des gătește Oana, gunoiul îl duc eu și facturile le plătesc tot eu, deci sunt în avantaj (râde).

Cât de diferiți sunteți voi ca și cuplu față de rolurile pe care le jucați în sketch-urile de pe Instagram?

Depinde de sketch, în unele ne asemănăm foarte mult, în altele suntem complet diferiți. Mie mi se pare mai interesant când rolul este complet diferit față de cum sunt eu, pentru că îmi plac provocările și consider că așa îmi îmbogățesc și eu experiența ca actor. Scopul nostru cu aceste sketchuri este să aducem măcar un zâmbet pe fețele oamenilor pentru ca lumea în care trăim e deja prea complicată.

Sunteți de 8 ani împreună. Plănuiești să vă căsătoriți în secret sau vrei să fie un eveniment cu fast? A existat cererea în căsătorie?

Încă nu pot să vă spun asta hahaha. Spun doar că cererea nu a existat încă.

Vă doriți copii?

Da, clar. Ne dorim sa avem o casa plină de copii.

Cum își împart banii Bogdan Medvedi și iubita: “Eu am grijă să organizez bugetul, iar Oana are grija să îl cheltuie”

Având în vedere că amândoi sunteți artiști, cine are grijă de bugetul familiei?

Eu am grijă să organizez bugetul, iar Oana are grija să îl cheltuie.

Banii îi aveți la comun? Pe ce cheltuiești cei mai mulți bani? Care sunt plăcerile nevinovate ale iubitei tale?

Banii mei sunt banii noștri, banii ei sunt banii ei. Cred că pe vacanțe cheltuiesc cel mai mult. Iar plăcerile nevinovate ale Oanei sunt gențile și cremele de față.

Citește și:  Lili Sandu își mai dorește un copil: „Nu sunt genul care să facă și după 3 luni să-l las cu bona” / Exclusiv

Citește și: Cum a ajuns Doinița Oancea să joace în seriale și cine i-a prevăzut un viitor strălucit: „Mi-a dat încredere în mine” / Video exclusiv

Citește și: Ilinca Goia, dezvăluri de la filmările serialului Lia: „Am crescut mai mulți copii decât am făcut”/ Video Exclusiv

La ce vârstă ai câștigat primii bani și ce ți-ai luat din ei?

Primii mei bani i-am câștigat în clasa a X-a când am fost invitat special la un bal de boboci. Am primit atunci 150€, care m-au ajutat să-mi cumpăr mai repede un telefon nou.

Cum arăta Crăciunul în copilăria ta? Ce amintiri ai legate de sărbătorile de iarnă?

Crăciunul a fost mereu sărbătoarea mea preferată, știam că se adună toată familia, bunicii, verișorii mei cu care abia așteptam să mă văd și să ies cu sania. Îmi amintesc cum mergeam cu ei la colindat si eram tare supărat când cineva nu ne deschidea ușa. Îmi amintesc cum reușeam sa mănânc multe dulciuri pe ascuns fără sa fiu prins, pentru că erau prea multe.

Citește și: Legătura neștiută dintre Oana Zara și Ana Bodea, din serialul Lia: “Am fost prima persoană pe care a văzut-o când a intrat în facultate, la înscriere”/ Exclusiv

Care a fost cel mai scump cadou pe care i l-ai dăruit Oanei?

Cel mai scump cadou a fost o geantă pe care și-a dorit-o foarte mult.

Își dorește să îneapă anul cu o vacanță în Cuba

Ce superstiții ai legate de noaptea dintre ani? Unde vei cânta de Revelion?

Să nu intri în noul an cu datorii și să ai bani în buzunar la 12 noaptea (râde). Încă nu știu unde cânt, sunt în discuții pentru două locații diferite, sper să pot ajunge la ambele.

Ți-ai programat vreo vacanță la început de an? Preferi escapadele în doi sau cu gașca de prieteni?

Sper să ajungem în Cuba, nu am cumpărat bilete încă, dar acolo cred că vreau. Cu prietenii încă nu am fost într-o vacanță mai lungă, poate chiar în Ianuarie reușim să ne strângem.

Sursa foto: PR/ Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton