Bogdan Cîrlan a slăbit 20 kg după separarea de Claudia Florescu. Cum arată acum fostul concurent de la „Insula Iubirii”

.

Îl mai țineți minte pe Bogdan Cîrlan de la „Insula Iubirii” sezonul 7 care a intrat în show-ul matrimonial alături de Claudia Florescu? Viața lui s-a schimbat radical după acea emisiune și despărțirea de Claudia.

Cum s-a schimbat viața lui Bogdan Cîrlan după despărțirea de Claudia Florescu

Cu toate că Bogdan și Claudia au trecut testul relației în „Insula Iubirii”, relația lor a luat sfârșit la câteva săptămâni după plecarea din emisiune, deși înainte de separare avusese loc o cerere de căsătorie. Într-un interviu recent pentru Antena 1, Bogdan a vorbit despre cât de mult s-a schimbat viața lui după ce s-a despărțit de Claudia.

„Participarea mea la Insula Iubirii a fost o aventură. A trebuit să îmi dau seama prin această participare cum trebuie să fiu eu ca și bărbat. Insula Iubirii chiar ajută un cuplu foarte, foarte mult. Cred că dacă nu participam la emisiune, mai rămâneam împreună probabil o perioadă lungă, dar cred că ne mințeam foarte mult. (…) S-a consumat iubirea pe care noi am avut-o. Sentimentele încă mai erau din partea mea și partea ei, dar nu mi-a venit niciodată în cap să fac pasul acesta, să mă duc la ea să vorbim” – a declarat Bogdan, pentru sursa amintită anterior.

Pentru că despărțirea a fost foarte dureroasă, Bogdan spune că a suferit și s-a consumat enorm, iar acest lucru s-a văzut și fizic pentru că a slăbit aproape 20 de kilograme din cauza stărilor pe care le-a experimentat. Fostul concurent de la „Insula Iubirii” spune că și-a revenit acum și cântărește din nou 90 kg.

Citeşte şi: Marius Moise și-a găsit casa prădată de hoți după întoarcerea de la „Insula Iubirii”

Citeşte şi: Claudia de la „Insula iubirii” a răbufnit după despărțirea de Bogdan. Ce zice despre noua lui relație

Citeşte şi: Cine este Claudia Florescu, iubita lui Bogdan Cîrlan de la “Insula Iubirii” 2023. „Am mari palpitații! Vrem să facem un copil!”

Citeşte şi: Claudia Florescu, de la „Insula iubirii” sezonul 7, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu și îmi mulțumesc mie în primul rând că mi-am revenit și că am ajuns la 90 de kilograme” – a adăugat el

Claudia își dorea o familie cu Bogdan Cîrlan

Bogdan Cîrlan a studiat la Universitatea Ecologică din București și este pasionat de sport și tatuaje. Înainte de a o cunoaște pe Claudia, Bogdan a făcut videochat, lucru cu care nu se mândrește foarte tare. Dar Claudia Florescu l-a convins să renunțe și să se îndrepte spre un alt domeniu.

”Când am văzut-o pe cameră am simțit că este ceva. Am rămas puțin mască, mi-a luat privirea. Claudia m-a făcut să renunț la multe. Șase ani am făcut videochat. E o sursă de venit, însă nu a fost de acord”, declara Bogdan Cîrlan, concurent în sezonul 7 la Insula Iubirii.

Despre Bogdan, Claudia spunea la începutul relației lor că este bărbatul cu care își dorește să aibă o familie. Dar destinul a avut alte planuri pentru ei și relația lor nu s-a concretizat într-o căsnicie și, mai departe, într-o familie.

„Vreau să văd dacă este obișnuință sau este dragoste adevărată din partea amândurora! Am să descopăr și parte din el pe care eu nu o știam. Sunt foarte tensionată. Am mari palpitații. El pentru mine înseamnă totul. Este bărbatul cu care pot să întemeiez o familie. Vrem să facem un copil, să ne căsătorim. Sper să ieșim exact așa cum am venit: împreună, dar mult mai uniți!”  – a spus Claudia, despre partenerul ei, potrivit cancan.ro.

Foto – Facebook, capturi video

Vezi Rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro


Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton