Billy Ray Cyrus a cerut anularea căsniciei cu Firerose. Artistul își acuză soția de fraudă

.

Billy Ray Cyrus (60 ani) a decis să divorțeze de mai tânăra lui soție, cântăreața australiană Firerose (37 ani), la doar șapte luni de când s-au căsătorit. Artistul a susținut că atât diferențele ireconciliabile, cât și „conduita conjugală inadecvată” au fost motivele despărțirii lor.

Billy Ray Cyrus divorțează de Firerose, la 7 luni de la nuntă

La mai puțin de un an după ce perechea s-a căsătorit în octombrie 2023, starul country în vârstă de 62 de ani a cerut divorțul de cântăreața Firerose, al cărei nume real este Johanna Rose Hodges.

Documentele instanței citează diferențe ireconciliabile și comportament conjugal inadecvat drept motiv pentru divorț, în timp ce Cyrus solicită, de asemenea, o anulare pe motiv de fraudă, potrivit People.

El a spus că data despărțirii lor a fost pe 22 mai 2024 în actele de divorț, care au fost depuse luna trecută.

De asemenea, Billy Ray Cyrus a precizat că își dorește anularea căsniciei întrucât „și-a dat consimțământul pentru căsătorie pe baza unei fraude și dacă ar fi știut nu ar fi intrat în obligațiile unui mariaj”.

Citește și: Miley Cyrus, show lipsit de inhibiții la deschiderea unui resort de lux din Las Vegas

Citește și: Accesoriul inedit pe care Miley Cyrus îl folosește când face sport: „Îmi amintește de Marilyn Monroe”

Conform TMZ, tatăl lui Miley Cyrus a vrut ca Firerose să părăsească căminul conjugal până pe 24 mai. Acesta a precizat că este dispus să plătească până la 500 de dolari pe noapte în decurs de 10 zile pentru costurile ei de cazare.

Odată ce perioada de 10 zile a expirat, el este dispus să plătească 5.000 de dolari pe lună pentru ca ea să achiziționeze o casă nouă potrivită în Tennessee. Billy Ray Cyrus este pregătit să facă plățile pe parcursul a 90 de zile sau odată ce divorțul lor este finalizat oficial, oricare dintre acestea se întâmplă mai întâi.

Cântărețul de muzică country este la al treilea divorț

Cântărețul s-a căsătorit cu Firerose în octombrie 2023, dar a cerut divorțul la sfârșitul lunii mai. Aceasta este a treia soție a lui Cyrus, care a mai fost căsătorit cu Cindy Smith din 1986 până în 1991 și cu mama lui Miley Cyrus, Tish, între 1993-2022.

Cazul de divorț notează că nu există copii minori între ei.

Tish Cyrus – care împarte trei copii cu celebrul cântăreț, s-a căsătorit cu starul Prison Break, Dominic Purcell, în 2023.

Citește și: Cum arată casa din Maramureș a lui Nicolai Tand. Concurentul Asia Express și soția lui, Monica, o închiriază: „Simți că ești la terapie”

Citește și: Rihanna, apariție rară cu părul natural, la 36 de ani. Motivul pentru care a renunțat la perucile extravagante / Galerie foto

Billy Ray Cyrus și Firerose au vorbit anterior despre povestea lor de dragoste și despre modul neașteptat în care s-au cunoscut și în cele din urmă s-au căsătorit.

Într-un episod din The Kelly Clarkson Show de anul trecut, Kelly Clarkson a întrebat cuplul despre felul în care s-au cunoscut.

„Este de fapt o poveste amuzantă pentru că ieșeam de la o audiție la Sunset Gala de la Hollywood”, a afirmat Firerose.

Cuplul s-a întâlnit pe o stradă din Los Angeles, în timp ce Billy era cu câinele lui, iar Firerose ieșea de la o audiție.

Nunta lor a avut loc la peste un an după ce și-au anunțat inițial logodna și la aproape doi ani după divorțul lui Billy Ray de Tish Cyrus.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Billy Ray Cyrus și Firerose

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton