Billie Eilish, adevărul despre orientarea ei sexuală. „Nu mi-am dat seama că oamenii nu știau. Cui îi pasă?”

.

Billie Eilish le-a cerut oamenilor să nu mai discute despre sexualitatea ei, în timp ce a acuzat o revistă că a “dat-o de gol”. Cântăreața a sugerat că a fost atrasă de femei într-un interviu recent pentru revista americană Variety, după ce a apărut pe coperta publicației.

La premiile Hitmakers ale revistei din weekend, Billie a fost întrebată în fața camerei dacă a vrut sau nu să atragă atenția oamenilor cu acele declarații, notează BBC.

Billie Eilish: „Îmi plac băieții și fetele, lăsați-mă în pace, vă rog!”

De atunci, Billie Eilish i-a mulțumit sarcastic revistei Variety pentru că a “dat-o de gol” „în loc să vorbească despre orice altceva contează”.

Deși Billie părea optimistă în timpul discuției pe covorul roșu de sâmbătă, din postarea ei de pe Instagram a reieșit altceva.

„Mulțumesc Variety pentru premiul meu și pentru că mi-ai dezvăluit orientarea pe un covor roșu, la ora 11 dimineața, în loc să vorbești despre orice altceva contează”, a scris ea.

„Îmi plac băieții și fetele, lăsați-mă în pace, vă rog. Literalmente, cui îi pasă?” a spus Billie Eilish.

Citeşte şi: Actorul Gabriel Garko și-a recunoscut adevărata orientare sexuală: „Prima mea relație cu un bărbat a durat 11 ani”

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu, replici dure legate de orientarea sexuală a lui Emil Rengle

Citeşte şi: Mihai Bendeac, despre orientarea lui sexuală: „Fiți atenți”

Citeşte şi: Actorul Kal Penn, dezvăluiri despre orientarea sexuală și logodnicul lui: „Suntem împreună de 11 ani”

În interviul revistei, publicat pentru prima dată pe 13 noiembrie, Billie Eilish a vorbit despre faptul că este o femeie tânără în ochii publicului și că de multe ori s-a simțit intimidată de alte femei.

„Nu am simțit niciodată că aș putea să relaționez foarte bine cu fetele”, a spus tânăra de 21 de ani pentru Variety. „Le iubesc atât de mult. Le iubesc ca oameni. Sunt atrasă de ele ca oameni. Sunt atrasă de ele cu adevărat. Am legături profunde cu femeile din viața mea, cu prietenii din viața mea, cu familia din viața mea. Sunt atrasă fizic de ele. Dar sunt și atât de intimidată de ele, de frumusețea și de prezența lor.” a declarat Billie Eilish.

„Nu mi-am dat seama că oamenii nu știau”

Când a fost întrebată despre sexualitatea ei la evenimentul din weekend, Billie Eilish a spus: „Nu mi-am dat seama că oamenii nu știau. Am văzut articolul și mi-am spus: Oh, cred că s-a aflat azi (n.r. – despre orientarea ei sexuală). Dar este incitant pentru mine… e tare că ei știu.”

Dar ea a mai spus că nu prea crede în conceptul de a recunoaște în public ce orientare are cineva și nici în ideea că oamenii ar trebui să-și dezvăluie sexualitatea.

„De ce nu putem pur și simplu să existăm?”, a spus Billie Eilish. „Fac asta de mult timp și pur și simplu nu am vorbit despre asta. Ups! Ooh, mă emoționez când vorbesc despre asta! Dar eu sunt cu fetele!” a adăugat artista.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton