Bianca Neagu din serialul „Numai iubirea” s-a căsătorit civil. Cu ce se ocupă în prezent fosta actriță

.

Cine nu își amintește de Bibi, fetița cu ochii mari și față buclucașă care juca în serialul Numai iubirea? Când începea să cunoască, cu adevărat, succesul, Bianca Neagu a dispărut, însă, din lumina reflectoarelor.

Acum, la 27 de ani, e o tânără de toată frumusețea și după 10 ani de iubire a făcut pasul cel mare. Bianca s-a căsătorit civil cu Alin, alesul ei. Fosta actriță a als să marcheze acest eveniment într-o discreție totală, așa cum a fost și viața ei din ultimii ani, după ce a fugit de celebritate.

Bianca Neagu: „Am avut mari emoții”

„Am luat și numele soțului, dar l-am păstrat și pe al meu. Încă trebuie să mă obișnuiesc, atunci când mă prezint, dar mi se umple sufletul de bucurie de fiecare dată. Am avut mari emoții, deși suntem împreună deja de un deceniu. Cele mai intense emoții le-am simțit înainte de începerea ceremoniei, însă Alin a știut să mă liniștească.

Momentan am făcut cununia civilă, nu am vrut să ne aglomerăm. În ceea ce privește cununia religioasă și petrecerea suntem în deplină organizare. O să aibă loc în București și oscilăm între câteva locații care se mulează pe stilul nostru”, a spus fosta actrița, conform Redacția.

Citeşte și: Cu cine se iubește Bianca Neagu, actrița din telenovela „Numai iubirea”

Citeşte și: Marina Almășan, după ce văduva lui Victor Socaciu a vândut casa de la Cornu: „Era greu să trăiești printre amintirile unei mari iubiri”/ Exclusiv

Citeşte și: Sensy a ales numele copilului și vrea să nască natural: „Mă uimește că medicii vor cezariană, este mai simplu” / Exclusiv

Fosta actriță a fugit de celebritate și de această dată

Cei doi au vrut să aibă aproape în ziua marelui eveniment doar prietenii apropiați și familia. Bianca și Alin au spus marele „Da” într-un cadru intim.

 „Cununia civilă am vrut să fie cât mai intimă, așa că am avut alături familia. Nașii fac parte din familie, însă i-am ales cu sufletul, având același început frumos al relației și ne dorim în continuare să evoluăm și noi, asemănător lor”, a mai spus ea.

Citeşte și: Ce relație are Laura Cosoi cu mama ei: „Nu și-a imaginat că o să am trei copii!” / Exclusiv

Citeşte și: Ioana Ginghină vrea la cununie o rochie cum a avut Adela Popescu la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Bianca Neagu: „Ținuta pot spune că a ales-o Alin”

Chiar și ținuta pe care a purtat-o în ziua cea mare are o poveste specială, fiind aleasă chiar de Alin, cel care i-a devenit soț.

 „Ținuta pot spune că a ales-o Alin. Nu găseam ce îmi doream, eram destul de indecisă, voiam o ținută în care să mă simt eu, așa că a găsit-o el. Am purtat o salopetă largă, având un umăr gol, iar partea opusă o capă tip cascadă. M-am simțit ca o zeiță. Evident, la cununia religioasă nu-l mai implic pe Alin, rochia o să fie surpriză pentru el”.

Bianca s-a depărtat de actorie și a ales un alt domeniu de activitate

Bianca a renunțat la actorie pentru logopedie și e mulțumită de drumul ales, pentru că îi place foarte mult să lucreze cu copiii. „A trecut foarte mult timp de la Numai iubirea. Mă ocup cu mai multe lucruri, termin masterul pe logopedie. Nu am renunţat la actorie, este o pasiune a mea şi aş vrea să rămână aşa, să facă parte mereu din mine.

Dar am vrut să merg şi pe partea asta de logopedie. Îmi plac foarte mult copiii, îmi place să lucrez cu ei, pentru că avem o chimie aparte. Îmi doresc şi eu copii, însă momentan sunt tânără, oamenii nu-mi dau vârsta pe care o am. Am o relaţie cu Alin Croitoru, el fiind artist vizual”, spunea ea, cu ceva timp în urmă, pentru Click!

Foto: Facebook, Redactia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton