Bianca Giurcă a revenit în televiziune, la un show matrimonial. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, hotărâtă să își găsească jumătatea

.

Bianca Giurcă a revenit pe micile ecrane. Fosta concurentă de la Insula Iubirii s-a despărțit la finalul emisiunii de Marius Moise, iar acum este pregătită să cucerească un alt bărbat, în Casa Iubirii. Aceasta și-a dezvăluit intențiile în primele clipe pe care le-a petrecut în camera roșie.

Bianca Giurcă a intrat în „Casa Iubirii”

După ce relația ei cu Marius Moise s-a destrămat la finalul emisiunii „Insula Iubirii”, Bianca Giurcă este pregătită să își refacă viața amoroasă, tot în cadrul unei emisiuni matrimoniale. Influencerița a intrat în „Casa Iubirii”, hotărâtă să își găsească marea iubire.

Toată lumea a rămas surprinsă în ediția din 10 septembrie a emisiunii în momentul în care tânăra în vârstă de 27 de ani a pășit în casă. Aceasta a dezvăluit din primele clipe că a intrat în acest show pentru un băiat anume, fără a-i dezvălui identitatea.

„Bună ziua! Mă numesc Cristiana Bianca, dar mi se spune Bianca. Am 27 de ani și m-am înscris în „Casa Iubirii” pentru un anumit băiat, dar nu vreau să vă spun încă despre cine este vorba. Vreau să vă cunosc pe fiecare dintre voi, iar mai apoi, în funcție de părerile pe care mi le voi face, să vă spun cine este băiatul respectiv și dacă am mai adăugat un băiat în topul meu”, le-a spus Bianca Giurcă băieților din emisiune.

Citește și: Cum arată noua iubită a lui Marius Moise de la „Insula Iubirii”. Seamănă mult cu Bianca Giurcă

Citește și: Ce mai face Bianca Giurcă de la Insula Iubirii. După despărţirea de Marius Moise, şi-a construit casa visurilor

Robert, acuzații la adresa Biancăi și a lui Patrick

Nici nu a intrat bine în „Casa Iubirii”, că Bianca Giurcă a intrat deja într-un scandal de proporții. Aceasta a fost acuzată de Robert că ea și Patrick formează un cuplu în afara emisiunii. Auzind cele spune de colegul său, Patrick a răbufnit, iar Bianca a izbucnit în lacrimi.

„Atâta falsitate nu am văzut în viața mea! Patrick împreună cu Bianca au avut și au relație acum în casă și înainte în afară”, a spus indignat Robert, potrivit Wowbiz.

În momentul în care a auzit ce a spus Robert, precum și reacția lui Patrick, Bianca a început să plângă, afirmând că înțelege motivele pe care concurentul a reacționat astfel.

Citește și: Ispita Radu de la „Insula Iubirii” tună şi fulgeră, după ce Daiana şi Cornel Luchian l-au batjocorit pe internet. Reacţia concurentei: „Persoane cu valori morale scăzute”

Citește și: Elena Lasconi locuiește în casa „visurilor ei”.”Asta îmi doream! Să aibă în capăt un pârău şi de acolo să pornească pădurea!” Cum arată vila

„Fix strategic ai gîndit pentru că știai deja ce se va întâmpla”, a spus Giuly, iubita lui Robert.

„Deci eu acum am gândit strategic și voi practic plecați acasă, atât de bun sunt încât v-am trimis acasă?”, a spus Patrick.

„Ce-i în neregulă ca Patrick să mă placă pe mine? Eu ce am?”, a spus indignată Bianca Giurcă.

„Acum mi se pare ceva lipsit de bun simț”, a continuat Robert.

„Cu ce ți-am greșit eu? Ce teatru? A zis că nu mă place, a zis că nu a venit pentru mine? Am zis că n-am intercaționat?”, a precizat Patrick.

„Nu pot să tac, am nervi. Pentru mine e foarte clar de ce se întâmplă lucrurile astea. Tu probabil pentru el ești o competiție, îi e frică să nu iei marele premiu dacă îți faci o relație aici în casă”, a spus supărată și Bianca.

Bianca Giurcă și Patrick au fost filmați în urmă cu ceva timp dansând împreună într-un club, dar concurentul de la „Casa Iubirii” a precizat că nu a avut niciodată o relație cu tânăra influenceriță.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bianca Giurcă

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton