Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus punct relației. Reacția Claudiei Pătrășcanu

.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. La aproape trei ani de când s-au cunoscut, cei doi au decis că e mai bine să meargă pe drumuri separate.

Bianca Drăgușanu a confirmat separarea, fără să dea prea multe detalii despre subiect: “Da, este adevărat. Nu simt nevoia să dau mai multe declarații” – a spus ea, pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu: „Un bărbat sărac e un bărbat prost!”

Cu puțin timp înainte de confirmarea despărțirii, fosta soție a lui Victor Slav vorbea despre cum și-ar dori să ajungă din nou la altar.

“Eu nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe la superlativ totul în viața mea. Eu îmi doresc să mă căsătoresc, dar, dacă se va întâmpla acest lucru, probabil va fi într-un cu totul alt context. Probabil o să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să vină familia… Doar că, momentan, mă întreabă prea mult lumea de chestia asta”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Playtech.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, mărturisiri despre căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu l-am luat pentru bani. În acel moment era falimentat” / Video

Citeşte şi: Gabi Bădălău, atac nou la adresa Claudiei Pătrășcanu: „Mă denigrează în mod constant și obsesiv. Mă uit și mă crucesc!”

Citeşte și: Cristi Brancu, despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Nu mai judec oamenii” / Video exclusiv

Citeşte şi: Cu cine vor locui copiii Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău: „Am primit vestea. N-am cuvinte…” Ce a decis instanța

„Ce aș putea face cu unul care nu are bani?”

Tot pentru aceeași sursă, Bianca spunea că bărbatul care este lângă ea trebuie să aibă o situație materială cel puțin la fel de bună ca a ei. Ea a subliniat că “un bărbat sărac este un bărbat prost”, amintind că partea financiară este extrem de importantă pentru ea.

„Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident.

Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine. Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?” –  a mai precizat ea.

Bianca Drăgușanu are o fată cu Victor Slav, Sofia Natalia, în vârstă de 7 ani. Bianca și Slav au fost căsătoriți între 2013-2014. După divorț, s-au împăcat, dar s-au despărțit iarăși, definitiv de data aceasta, la doi ani după nașterea fetei.

După despărțire, Gabi Bădălău a spus că îi mulțumește Biancăi pentru cei trei ani de relație „cu maximă adrenalină în relație, cu multă iubire, cu multă gelozie, cu multe bune și cu rele”.

Ce spune Claudia Pătrășcanu despre despărțirea dintre Drăgușanu și Bădălău

Pătrășcanu și Bădălău au decis să divorțeze în urmă cu mai bine de trei ani, iar de atunci se află într-un permanent conflict legat de creșterea celor doi băieți pe care îi au. În ultima perioadă, cântăreața a fost implicată și în unele scandaluri cu Bianca Drăgușanu, cele două atacându-se cu orice ocazie.

Acum, Claudia Pătrășcanu a spus că vestea despărțirii cuplului Drăgușanu-Bădălău nu este un subiect de interes pentru ea.

Vreau un subiect interesant.. Despărtirea lor nu mă interesează!”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru sursa amintită anterior.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton