Bianca Drăgușanu și-a făcut „cat eyes” chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele și a postat totul pe Instagram / Foto

.

Bianca Drăgușanu a trecut din nou pe la medicul estetician pentru a-și face o nouă modificare la nivelul feței. Vedeta, în vârstă de 41 de ani este o fană înfocată a intervențiilor de tot felul și a decis să mai facă o schimbare.

Fosta soție a lui Victor Slav s-a filmat într-un cabinet de înfrumusețare, în timp ce i s-a făcut o operație de cantopexie, pentru obținerea efectului de „cat eyes” (ochi de pisică). Procedura constă în repoziționarea colțului exterior al ochiului unde se întâlnesc pleoapele. Bianca a profitat că este la medicul estetician și și-a mai făcut și câteva injecții cu botox.

Bianca Drăgușanu s-a filmat în timpul procedurii de ridicare a pleoapelor

„Am ajuns la Cluj pentru procedura de cat eyes pe care mi-o doresc și pe care am mai executat-o acum doi ani. Am venit și pentru botox astăzi. Ne pregătim. De abia aștept” – a explicat vedeta, într-o sesiune de Insta Stories.

Medicul care s-a ocupat de intervenția pentru care a optat Bianca Drăgușanu a explicat că procedura nu este dureroasă, se face rapid, iar efectele sunt imediate.

„Nu doare (n.r. – intervenția). Facem anestezie pe toată zona și pe tot traseul unde lucrăm. Procedura durează undeva la 5 minute, pregătirea – 10. Efectele se văd imediat. Disconfort, poate un pic de tensiune se simt pentru 10 zile – 2 săptămâni după. Vânătăi, puțin probabil, dar se pot întâmpla. Încercăm să evităm situația aceasta. Efectul (n.r. – de întinerire) se vede instant, în funcție de câte fire punem și unde le punem.” – a spus doctorul estetician.

Experții susțin că procedura duce la stimularea producerii colagenului în zona ochilor, accentuând și prelungind efectul de întinerire.

Citeşte şi: Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu, la 41 de ani? „Îmi doresc întotdeauna o versiune mai bună a mea” / Exclusiv

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, apariție incendiară cu diamante la gât pe plaja din Mamaia. „Mă bucur de vară!” Cum s-a fotografiat vedeta

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, jignită pentru că a mers îmbrăcată în roz la școala fetei. Reacția vedetei

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au pus punct relației. Reacția Claudiei Pătrășcanu

„Recomandarea este să repetăm procedura de două-trei ori, pentru a stimul producția de colagen, acesta este scopul firelor. Avem nevoie de o țesătură cât mai deasă de colagen pentru a avea un rezultat vizibil pe o perioadă cât mai îndelungată. Colagenul rezultat o să îl ai toată viața, practic.

Dar noi avem tendința să pierdem colagen de-a lungul timpului. Cum obținem acest colagen? Prin trauma adusă organismului nostru, țesutului, când înțepăm pielea și introducem fire care au capacitatea de a stimula colagen” – a explicat un alt doctor prezent la efectuarea procedurilor.

„Eu sunt mulțumită de aspectul meu fizic”

Bianca Drăgușanu spunea în urmă cu câteva luni că va apela la operațiile estetice ori de câte ori va simți că este nevoie de ele, indiferent de cât de multe ar fi.

„Eu sunt mulțumită de aspectul meu fizic și când voi considera că am nevoie de îmbunătățiri le voi face fără doar și poate. Iar voi o să vedeți. Pentru că eu expun întotdeauna operațiile și intervențiile pe care mi le fac pentru că foarte multă lume mă îndrăgește și mă urmărește și le pot da sfaturi constructive.

Îi pot îndruma la medici corecți, care fac proceduri corecte, nu la oameni care habar nu au cu ce se mănâncă operațiile estetice pentru că, din fericire, până în momentul de față am întâlnit doar oameni cu experiență în acest domeniu”, a dezvăluit vedeta de la Kanal D, acum ceva timp.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton