Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a rămas fără emisiune: „Știu că voi primi ceva mai bun”

.

Bianca Drăgușanu a rămas fără emisiune, după ce Kanald D2 a scos din grila de programe „Detectorul de minciuni”. După ce a primit vestea, vedeta nu s-a declarat supărată, întrucât știe că urmează să primească oferte mult mai bune.

Aceasta a mărturisit că nici ea nu își mai dorea acest proiect, astfel că nu are de ce să fie tristă, din contră. Pe lângă Bianca, și Teo Trandafir și Ilinca Vandici au rămas fără emisiuni.

Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce a rămas fără emisiune

De-alungul timpului, Bianca Drăgușanu a afirmat că este nemulțumită de faptul că nu este suficient pusă în evidență în emisiunea „Detectorul de minciuni”. Astfel că, decizia postului de televiziune Kanal D2 nu a deranjat-o deloc.

„Știam, nu mă suprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect. Cred că sunt singura care se bucură de această decizie”, a declarat vedeta pentru Cancan.

„A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât. N-am nimic ce să le reproșez, sper să ne reîntâlnim într-un alt proiect mai mișto, care să mi se potrivească și în care să mi se pună în valoare și ținutele, în concordanță cu atitudinea mea. Mereu e loc de mai bine”, a precizat ea.

Mai mult, Bianca Drăgușanu spune că are o mulțime de oferte: „Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii”.

Citește și: Ce lecții a primit Bianca Drăgușanu de la viață: „Am învățat de la prieteni că prietenia nu există” / Exclusiv

Citește și: Bianca Drăgușanu, apariție incendiară cu diamante la gât pe plaja din Mamaia. „Mă bucur de vară!” Cum s-a fotografiat vedeta

Citește și: Vedete în război cu Poliția. De ce au dat Bianca Drăgușanu și Andreea Marin autoritățile în judecată

Citește și: Cristi Brancu, despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Nu mai judec oamenii” / Video exclusiv

Bianca, nemulțumită de emisiunea pe care o prezenta la Kanal D2

Surse au declarat pentru Cancan că Bianca Drăgușanu avea câteva nemulțumiri cu privire la emisiunea pe care o prezenta. Mai mult, se pare că aceasta ar fi vrut să dea un interviu pentru Pro TV, însă nu a fost lăsată de cei de la Kanal D.

„În urmă cu aproximativ o săptămână, Bianca a vrut să dea un interviu, pentru o emisiune, la PRO TV, dar cei de la Kanal D nu au lăsat-o. Faptul că emisiunea ei nu se va mai difuza, după cea a lui Teo Trandafir, reprezintă o mare surpriză. Bianca știa, însă, că o să se încheie și emisiunea, mai devreme sau mai târziu”, au afirmat sursele.

„Avea destule motive, era chiar și nemulțumită de unele aspecte. Invitații erau purtați pe la toate emisiunile de la Kanal D. Și la Bianca, dar și la Alexandra Ungureanu. Problema e că aceiași invitați au mai fost acum un an, și acum doi ani”, au mai spus aceleași surse.

Mai mult, se pare că Bianca Drăgușanu a amenințat că dacă nu se vor face niște schimbări, ea va renunța la proiect.

„Ce a fost rău pentru Bianca este că făcea o emisiune cu repetiție și se ducea cu 3-4 rânduri de haine după ea, dar i se vedea doar capul! Ea nu era pusă în evidență, nu era ceva plăcut pentru ea. Nu era ceea ce își dorea, dar o făcea, că veneau niște bani din altă parte. Bianca chiar i-a spus producătoarei că dacă nu se schimbă ceva, nu mai vine din toamnă. Când a filmat ultima ediție, acum vreo lună, a anunțat că-și dorește schimbarea formatului. Altfel, ea nu mai vine”, a povestit sursa din interiorul Kanald D pentru publicația citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton