Bianca Drăgușanu o acuză pe Loredana Groza că nu își recunoaște operațiile estetice: „Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele”

.

Bianca Drăgușanu a călcat de curând pragul cabinetului medicului estetician pentru a-și face un lifting facial. Vedeta a dezvăluit că încă se recuperează, însă spune că nu are de ce să se ascundă. Totodată, ea a acuzat-o pe Loredana Groza că nu recunoaște că și-a făcut operații estetice și se ascunde în spatele ședințelor de yoga.

Bianca a recunoscut de fiecare dată când și-a făcut câte o operație estetică, precizând că apelează la ajutorul medicului pentru a arăta perfect, întrucât își câștigă banii de pe urma chipului ei. De data aceasta, ea a apelat la un lifting total pentru care a fost nevoită să stea sub anestezie timp de 10 ore.

Cum se simte Bianca Drăgușanu după liftigul facial

Bianca Drăgușanu se află acum în plin proces de reecuperare și spune că durează puțin mai mult decât s-ar fi așteptat. Cum fața ei este umflată și vânătă, vedeta este nevoită să umble pe stradă purtând o cagulă. Totuși, ea spune că transformarea ei este una „spectaculoasă”.

„Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting… Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25. Acum sunt în proces de update, ca la telefon (râde). Mă chinui să dorm. După anestezia generală s-au modificat un pic lucrurile. Aștept să îmi revin la normal, dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cu cagulă după intervențiile estetice. „M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi!” Reacția oamenilor care au întâlnit-o

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără cagulă, după operația estetică de 7 ore. Paparazzii au pozat-o cu fața tumefiată și vânătă

Citește și: De ce a pozat Loredana Groza în Playboy și ce spune despre plecarea de la Pro TV: „A fost o mișcare extraordinară” / Video

Citește și: Pavel Bartoș, surprins de ziua lui de naștere: „Dovada e aici”. Actorul a împlinit 49 de ani și a fost sărbătorit de zeci de vedete / Galerie foto

Bianca o atacă pe Loredana Groza: „Eu sunt asumată”

Bianca Drăgușanu a făcut o paralelă între ea și Loredana Groza, precum și alte vedete care refuză să recunoască că și-au făcut diferite intervenții estetice pentru a arăta mai bine.

„În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga”, a precizat Bianca.

Vedeta spune că atât ea, cât și alte persoane publice arătau mult mai „bătrâne” în tinerețe și de aceea au ales să își facă operații estetice.

„Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne. Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi eu câștig bani din cum apar, normal că mă fac… Dacă aș câștiga bani din ouă mi-aș face fermă. M-aș face găină (râde în hohote, n. red.). Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată anterior.

Aceasta a dezvăluit că și-a micșorat buzele și și-a îndepărtat tatuajul de la sprâncene și că până la ziua ei va prezenta lumii o variantă mai bună a Biancăi Drăgușanu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu și Loredana Groza

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton