Bianca Drăguşanu i-ar fi recunoscut lui Gabi Bădălău că l-a înşelat în timpul relaţiei: „Probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu”

.

Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, a adus în discuție aspecte extrem de personale și delicate din viața sa, într-un podcast recent moderat de Ameri Nasrin. Printre subiectele abordate s-a numărat și relația tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu, despre care afaceristul a dezvăluit că ar fi fost marcată de o infidelitate a acesteia.

Bianca Drăguşanu i-ar fi recunoscut lui Gabi Bădălău că l-a înşelat în timpul relaţiei

În cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”, Gabi Bădălău a vorbit deschis despre dificultățile întâmpinate în relația sa cu Bianca Drăgușanu. El a susținut că, la un moment dat, a simțit că aceasta s-a distanțat emoțional de el, ceea ce a dus la numeroase certuri între cei doi.

Afaceristul a subliniat că motivul principal pentru deteriorarea relației ar fi fost apariția unei alte persoane în viața Biancăi, cu care aceasta ar fi avut o relație extraconjugală de câteva luni.

Citeşte şi: Gabi Bădălău, adevărul din spatele divorțului de Claudia Pătrășcanu: „N-a fost o poveste de iubire”. Omul de afaceri a recunoscut că a înșelat-o

Citeşte şi: Gabi Bădălău a depus plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu: „Mă șantajează”

Detaliile trădării Biancăi Drăguşanu

Gabi Bădălău a oferit detalii suplimentare despre suspiciunile sale, menționând că Bianca Drăgușanu s-ar fi afișat recent la un eveniment public alături de persoana respectivă, ceea ce l-a determinat să nu mai dorească să continue relația cu ea.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel,” a povestit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului menţionat anterior, potrivit cancan.ro.

Fostul partener al Biancăi Drăguşanu a menționat că în loc ca aceasta să încerce să discute sau să fie iertată, a continuat să facă greșeli, culminând cu apariția la evenimentul monden alături de presupusul amant, chiar sugerându-i ce să poarte.

Citeşte şi: Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, ironizată de Ilinca Vandici și Teo Trandafir: „Ce n-am înțeles e a câta oară s-au despărțit”

Gabi Bădălău suferă în urma trădării Biancăi Drăguşanu

În continuarea dezvăluirilor, Gabi Bădălău a spus că, după insistențele sale, Bianca Drăgușanu ar fi recunoscut relația extraconjugală cu un medic. Cu toate acestea, afaceristul a subliniat că fosta sa parteneră nu ar avea intenția de a discuta public despre acest aspect, poate din cauza rușinii sau a diferențelor de mediu dintre ea și amantul său.

„Știu milimetric tot ce a făcut, cum a făcut tot jocul acesta. Sper să se merite. Ea a spus că e fericită și îi doresc pe calea asta să fie fericită și liniștită. Au fost lucruri pe care le-am văzut, pe care le-am auzit, pe care le-am aflat, altele care m-au durut foarte tare, care m-au îmbărbătat. Viața merge înainte!

Ea mi-a recunoscut, categoric, vouă (n.r. presa) nu. Nu înțeleg de ce se ferește, probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu, ca să zic așa, ea fiind Bianca Drăgușanu… Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare. Vezi cu ochii tăi, auzi. Tot speri într-o schimbare,”
a mai spus Gabi Bădălău.

Declaraţiile lui Gabi Bădălău aduc în lumină ce poveste complicată de dragoste și trădare a existat între el şi Bianca Drăguşanu, exprimând cât de dureros a fostt să descopere infidelitatea în relația sa. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a fost profund afectat de această experiență, iar mărturiile sale reflectă suferința și dezamăgirea resimțite în urma trădării.

Sursa foto: Facebook şi Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton