Bianca Drăgușanu, apariție incendiară cu diamante la gât pe plaja din Mamaia. „Mă bucur de vară!” Cum s-a fotografiat vedeta

.

Bianca Drăgușanu a fost zilele trecute pe litoralul românesc, într-o mică vacanță, și i-a impresionat pe toți cu apariția sa.

Vedeta de la Kanal D s-a afișat pe o plajă din Mamaia într-un costum de baie Dolce&Gabanna, ce în magazinul oficial al faimosului brand are un preț de vânzare de 895 de dolari. Dar asta nu e tot. Fosta soție a lui Victor Slav și-a accesorizat ținuta de plajă cu un colier cu diamante, dar și cu o pereche de ochelari de soare Dior, și ei în valoare de câteva sute de dolari.

„Ești nebună să te afișezi așa la plajă?!”

Bianca a postat pe rețelele de socializare o poză cu ținuta ei fabuloasă, iar aprecierile fanilor nu au întârziat să apară.

“Mă bucur de vară și de diamantele mele!” – a scris ea, în dreptul fotografiei din Mamaia.

Vezi în GALERIA FOTO cum s-a afișat Bianca Drăgușanu pe litoralul românesc.

Internauții i-au lăsat în dreptul pozei o mulțime de comentarii apreciative.

„Ești nebună să te afișezi așa la plajă?! Tu ai idee câte infarcte o să fie? Ești perfectă!”

„Să te bucuri de viață și de timp! Dumnezeu să te binecuvânteze”

„Foarte frumoasă”

„Te iubesc, Bianca!”

Ești atât de frumoasă!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de vedeta de la Kanal D.

În vârstă de 41 de ani, Bianca Drăgușanu reușește să se mențină într-o formă fizică excepțională cu ajutorul sportului și a unei diete echilibrate. Ea a vorbit în urmă cu câteva săptămâni, la FRESH by Unica, despre secretul siluetei ei. Vedeta a precizat că în cazul ei mâncatul puțin și des ajută cel mai mult pentru a rămâne în formă. În plus, ea le recomandă celor care își doresc să slăbească să apeleze a ajutorul unui specialist și să nu țină diete după ureche, deoarece sunt periculoase.

„Mă mențin cu ajutorul echilibrului”

„Fac sport de 20 de ani, dar în ultima perioadă am început să studiez sportul. Îmi doresc să fac o transformare vizibilă asupra corpului meu. Sunt foarte documentată. Și în nutriție. Mă mențin cu ajutorul echilibrului. Degeaba faci sport dacă mănânci pizza. Se spune că ești ce mănânci. Nu sportul te face să fii armonios, ci alimentația. Ea e 80%, iar sportul e 20%. Dacă mănânci corect și faci puțin sport, să ai puțin tonus, o viață sănătoasă, poți să arăți perfect. Oricum, noi oamenii suntem diferiți. Și atunci când găsim un echilibru, ne menținem.

Ce mă mai menține pe mine frumoasă? Somnul. Eu nu beau alcool, eu dorm 7-8 ore pe noapte. Beau o singură cafea pe zi. Nu beau sucuri acidulate. Am renunțat la ele. Făcusem celulită și am zis gata, trebuie să renunț.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu dezvăluie secretul siluetei trase prin inel: „Am găsit rețeta pentru mine” / Exclusiv

Citeşte şi: Ce părere are Cătălin Botezatu despre Bianca Drăgușanu, Dana Budeanu și Andreea Esca: „Anumite operații sunt exagerate”/ Video

Citeşte şi: De ce a decis Bianca Drăgușanu să-și dea fiica la o școală de stat: „Îmi cresc copilul 100% singură”. Ce spune despre Victor Slav / Exclusiv

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu, la FRESH by UNICA: „Primul milion de euro pe care l-am făcut, l-am și cheltuit”. În ce a investit / Exclusiv

Treaba aceasta cu regimul alimentar este ceva foarte delicat. Oamenii sunt diferiți și trebuie să consulte un medic când țin dietă. Înfometarea este cel mai rău lucru pe care puteți să-l faceți. Distrugi celule importante din corpul tău. Trebuie să mănânci sănătos și echilibrat. Puțin și des. Dar la îndrumarea medicului. Eu, de exemplu, mi-am găsit rețeta pentru mine. Și eu mănânc aproape orice, dar în cantități foarte micuțe. Și fac și sport. Este tot timpul o combinație de genul acesta.”

Foto – Instagram

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton