Bianca Censori și sora ei, apariție incendiară la petrecerea lui Kanye West. Imaginile au devenit virale

.

Bianca Censori a fost însoțită de sora ei la o petrecere organizată de Kanye West, iar imaginile cu cele două au devenit virale. Arhitecta în vârstă de 29 de ani, care s-a măritat cu celebrul rapper în urmă cu doi ani, a îmbrăcat una din ținutele sexy pentru care a devenit cunoscută, întrucât le poartă în timp ce se află în public.

Bianca Censori, apariție incendiară alături de sora ei

Bianca Censori și sora ei, Angelina au devenit virale pe internet, după ce au distribuit în mediul online câteva imagini în ținutele sexy pe care au ales să le poarte la petrecerea organizată de soțul arhitectei, Kanye West.

Înainte de a distribui imaginile sexy pe paginile de socializare, Bianca Censori și sora ei au fost surprinse într-un clip dansând sugestiv la petrecerea de lansare a noului album al lui West, Vultures 2, în Los Angeles.

Tânăra și-a prins părul la spate, într-un coc, în timp ce a ales să poarte o rochie maro, mini, cu despicătură pe coapsă. Sora ei mai mică, Angelina, a urmat exemplul, purtând un top bej strâns, cu un decolteu înalt, combinat cu lenjerie intimă tip boxeri și cizme negre până la genunchi.

Angelina a fost cea care a publicat fotografiile pe rețelele de socializare, după ce petrecerea s-a încheiat, iar în una din imagini apare și prietena lor, Vanessa.

Citește și: Bianca Censori a depășit limitele decenței. Riscă amenzi și închisoare după ce ieșit în public într-un top complet transparent, fără sutien

Citește și: Bianca Censori lovește din nou. Cum a apărut soția lui Kanye West, după întâlnirea cu familia rapperului / Galerie foto

Surorile Biancăi, prezente la lansarea albumului lui Kanye West

Bianca Censori și-a adus cele două surori, Angelina și Alyssia, la petrecerea de lansare a albumului soțului ei, Kanye West, în Salt Lake City.

Imaginile au primit numeroase comentarii, iar printre cei care au ales să lase un mesaj s-a aflat și mama Biancăi și a Angelinei care a scris: „Fetele mele frumoase”.

Citește și: Bianca Censori a întrecut măsura cu exhibiționismul într-un restaurant. Reacțiile oamenilor când au văzut-o aproape dezbrăcată / Video

Citește și: Bianca Censori, cu sânii la vedere într-un restaurant din Los Angeles. Oamenii s-au revoltat: „Nu le-aș da voie!”

Soția artistului și surorile ei s-au aflat în primul rând la show-ului Vultures 2. Arhitecta a ales pentru acest eveniment un body nude- cu decolteu adânc și colanți în aceeași nuanță.

Prezența surorilor Biancăi la show și petrecere a arătat că între rapper și familia ei nu există neînțelegeri, așa cum s-a spus.

În urmă cu ceva timp s-a zvonit că părinții ei nu o mai „recunosc” și că se tem de ce este mai rău, iar cei dragi ar fi fost „îngroziți” de aspectul ei revelator din ultimii ani.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile sexy cu Bianca Censori cu sora ei, Angelina

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton