Bianca Censori și Kanye West, apariție de senzație la Muzeul de Științe din California. Cum s-au îmbrăcat controversatele vedete

.

Bianca Censori și Kanye West au fost fotografiați în urmă cu câteva zile în timp ce vizitau Muzeul de Știință din California și, așa cum se întâmplă de fiecare dată, ieșirea lor în public a atras atenția tuturor.

Bianca Censori și Kanye West, apariție de senzație la Muzeul de Științe din California

Cei doi au intrat ținându-se de mână în Exploratorium din San Francisco, California, și păreau complet detașați de restul lumii, în timp ce au făcut turul muzeului. La un moment dat, cei doi au fost văzuți stând unul față de celălalt în timp ce se aflau la o oglindă. Censori s-a oprit chiar să asculte informații despre muzeu la un telefon roșu.

Deși au fost pe loc recunoscuți de persoanele care se mai aflau acolo, nimeni nu a vrut să îi deranjeze din vizita lor.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cu ocazia acestei ieșiri, Bianca Cesnori a purtat o pereche de colanți albi și un top bleu. În timp ce rapperul Kanye West a optat pentru un trening alb, larg, cu un accesoriu vestiomentar pe cap ce părea a fi o glugă neagră. Presa internațională a scris despre Kanye că arăta ca un astronaut.

Vezi în GALERIA FOTO cum s-au dus cei doi la muzeu.

Bianca Censori, influențată de Kanye West

Bianca a revenit la culoarea ei naturală a părului după ce în urmă cu câteva săptămâni se își vopsise podoaba capialră în roz. Luna trecută, Bianca Censori a ieșit la cină cu Kanye în Florența îmbrăcată într-o rochie tip pelerină, transparentă, pe sub care nu a mai purtat nimic.

Citeşte şi: Bianca Censori, desculță și cu gleznele bandajate la Disneyland. „Ai nevoie de ajutor!” Cum a fost fotografiată alături de Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

Citeşte şi: Bianca Censori, surprinsă de Kanye West într-un pat imens, într-o ipostază neașteptată. Cum a filmat-o

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citeşte şi: Bianca Censori, la cină într-o rochie tub transparentă și șosete până peste genunchi. Soția lui Kanye West, din nou fără lenjerie intimă

De când s-a căsătorit cu kanye West în decembrie 2022, Bianca Censori a ajuns în atenția publicului datorită ținutelor extrem de controversate și de provocatoare pe care le alege. Se crede că rapperul ar fi cel care ar îndemna-o să se îmbrace așa, dar și că el i-ar impune un anumit stil de viață.

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – a dezvăluit acum câteva luni o sursă apropiată familiei Biancăi, acum ceva vreme.

În plus, Kanye West i-ar fi interzis Biancăi să mai folosească rețelele de socializare, justificând că face acest lucru pentru „a o proteja” de reacțiile negative ale oamenilor.

„Bianca a fost întotdeauna activă pe rețele sociale. Până când s-a căsătorit cu Kanye. Nu vrea ca ea să mai fie activă acolo pentru că are impresia că o va afecta dacă citește lucrurile urâte pe care le spun oamenii. El a convins-o că, din moment ce este o vedetă acum, trebuie să rămână un mister. Și este înfiorător pentru cei care o cunosc, deoarece totul se simte ca o altă formă de control”, a declarat în exclusivitate un apropiat al vedetei, pentru Daily Mail.

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton