Bianca Censori, mai îmbrăcată ca oricând. Soția lui Kanye West a uimit cu noua ținută

.

Bianca Censori este cel mai bine cunoscută pentru ansamblurile ei revelatoare, însă soția lui Kanye West pare să fi renunțat pentru moment pentru ținutele nonconformiste. Aceasta a apărut în public mai îmbrăcată ca oricând, în timp ce a ieșit în oraș împreună cu familia ei și cu copiii rapperului.

Bianca Censori, cum nu a mai fost văzută

Bianca Censori, în vârstă de 29 ani, a îmbrăcat o rochie mini cu decolteu adânc și despicătură pe picior în momentul în care a ajuns la un restaurant situat pe malul mării, în Mailbu. Aceasta a luat cina cu trei dintre copiii ei vitregi – Saint, în vârstă de opt ani, Chicago, în vârstă de șase ani, și Psalm, în vârstă de cinci ani, și mama sa, Alexandra Censori.

Ieșind din mașină, arhitecta a apărut într-o ținută mai discretă, rochia fiind asorată cu jambiere transparente și sandale nude, în timp ce părul și l-a prins la spate.

Deși la cină au fost copiii lui Kanye West, rapperul nu a fost prezent. Astfel, Bianca a luat masa doar în compania mamei ei și a copiilor pe care West îi are cu Kim Kardashian.

Bianca a generat nenumărate titluri din cauza ținutelor ei extravagante, dar de data aceasta a uimit cu cel mai recent look. O sursă a declarat anterior pentru DailyMail că fosta soție a lui West l-a avertizat pe rapper să nu o lase pe Bianca să se îmbrace așa în fața copiilor lor.

Citește și: Bianca Censori a întrecut măsura cu exhibiționismul într-un restaurant. Reacțiile oamenilor când au văzut-o aproape dezbrăcată / Video

Citește și: Bianca Censori, apariție îndrăzneață la cinema. Soția lui Kanye West a lăsat totul la vedere / Galerie foto

Kim Kardashian, scandalizată de țintutele Biancăi Censori

O sursă a dezvăluit în urmă cu ceva timp că lui Kim Kardashian nu-i vine să creadă că fostul ei soț o lsaă pe Bianca Censori să iasă așa din casă. Mai mult, ea a precizat că, pe vremea când erau căsătoriți, rapperul a punea să se acopere mai mult, dacă arăta prea multă piele.

„Kanye i-a făcut lui Kim același lucru pe care îl face cu Bianca, de-a lungul căsniciei lor. Diferența este că atunci când Kanye o îmbrăca pe Kim era respectat ca om, ca artist. Din păcate, Kim știe prin ce trece Bianca, dar crede că Bianca ar fi trebuit să știe în ce se bagă”, a mai spus sursa.

Citește și: De ce a fost certat Brad Pitt de Alcoolicii Anonimi, după ce a participat la întâlnirile grupului: „Am dus lucrurile cât de departe am putut”

Citește și: Ce cerințe are 50 Cent pentru concertul susținut în România. Meniul special pregătit pentru celebrul rapper

Bianca Censori și Kanye West s-au căsătorit în anul 2022, la o lună după ce divorțul lui de Kim Kardashian a fost finalizat.

Zilele trecute, surorile arhitectei au participat alături de aceasta la lansarea celui mai nou album al lui Kanye, Vultures 2. La petrecerea lansării, Bianca și sora ei mai mică, Angelina, au făcut show cu ținutele lor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cea mai nouă ținută purtată de Bianca Censori

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton