Bianca Censori lovește din nou. Cum a apărut soția lui Kanye West, după întâlnirea cu familia rapperului / Galerie foto

.

Soția lui Kanye West, Bianca Censori, a revenit joi la stilul ei nonconformist, la doar câteva zile după ce a purtat haine care au acoperit-o mai mult, pentru a petrece timp cu copiii rapperului. Femeia, în vârstă de 29 de ani, a lăsat prea puțin loc imaginației în timp ce a ieșit singură prin Los Angeles, purtând doar o rochie nud transparent.

Bianca Censori, într-un body transparent în timp ce se plimba singură prin Los Angeles

Bianca Censori și-a expus pe deplin lenjeria intimă și bustul fără sutien, în timp ce se plimba singură prin Los Angeles, în cursul zilei de joi. Arhitecta a fost văzută prima dată sosind în afara unei clădiri, în mașina ei de lux.

Soția lui Kanye West a ieșit cu grijă din autovehicul și a intrat rapid în clădire.

Părul ei brunet a fost prins la spate, în timp ce câteva șuvițe i-au alunecat pe chipul aranjat cu un make-up discret.

Bianca a ales să își accesorizeze ținuta cu o pereche de tocuri negre, în timp ce a renunțat la poșetă.

Soția lui Kanye West și-a petrecut ziua în Beverly Hills, la cumpărături, fără celebrul rapper.

În trecut, înfățișarea aproape dezgolită a Biancăi a expus-o riscului de a primi amenzi mari și, chiar, pedepse cu închisoarea.

Însă, atunci când s-a aflat în compania copiilor lui Kanye West și al lui Kim Kardashian, femeia a ales să poarte haine mai modeste.

Citește și: Bianca Censori, apariție îndrăzneață la cinema. Soția lui Kanye West a lăsat totul la vedere / Galerie foto

Citește și: Bianca Censori a depășit limitele decenței. Riscă amenzi și închisoare după ce ieșit în public într-un top complet transparent, fără sutien

Luni, Bianca Censori a ieșit în oraș cu soțul ei și copiii acestuia, North și Saint, purtând un poncho. Cu câteva zile înainte, Bianca și Kanye au dus-o pe North, în vârstă de 11 ani, să vadă noul film Deadpool & Wolverine.

Kim Kardashian, scaldalizată de ținutele purtate de soția lui Kanye West

Kim Kardashian s-a arătat scandalizată de aparițiile Biancăi Censori și l-a avertizat pe fostul ei soț să nu o lase să poarte astfel de ținute revelatoare în prezența copiilor lor.

„Este cu adevărat surprinsă că Kanye și-ar lăsa soția să plece din casă așa”, a afirmat o sursă pentru Daily Mail în luna februarie a acestui an.

Spre deosebire de căsătoria lui cu Bianca, Kanye obișnuia să-i ceară frecvent lui Kim să-și schimbe ținutele dacă simțea că arată prea multă piele, rapperul influențându-i puternic alegerile de modă în timpul căsniciei lor de șase ani.

Citește și: Bianca Censori, cu sânii la vedere într-un restaurant din Los Angeles. Oamenii s-au revoltat: „Nu le-aș da voie!”

Citește și: Jennifer Lopez, fotografii rare cu gemenii Emme și Max, la 16 ani. Băiatul este leit Marc Anthony

„Kanye a făcut același lucru pe care îl face cu Bianca cu Kim în timpul căsniciei lor. Din păcate, Kim știe prin ce trece Bianca, dar crede că Bianca ar fi trebuit să știe în ce se bagă”, a explicat sursa.

O altă sursă a dezvăluit anterior că părinții Biancăi au fost „scandalizați” de ansamblurile ei aproape goale și se temeau că este „controlată” de Kanye.

Bianca Censori și Kanye West s-au căsătorit în decembrie 2022, la mai puțin de o lună după ce divorțul său de Kim Kardashian a fost finalizat.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cele mai noi imagini cu Bianca Censori

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton