Bianca Censori, cea mai neobișnuită apariție. Soția lui Kanye West și-a schimbat complet stilul vestimentar

.

Bianca Censori a renunțat, cel puțin pentru moment, la hainele revelatoare care au adus-o în atenția publicului. Soția lui Kanye West a ajuns cu celebrul artist la aeroport, miercuri seară, de unde au zburat spre Tokyo unde va avea loc un eveniment de lansare a celui mai nou album al cântărețului, „Vultures”.

Bianca Censori, într-o ținută neobișnuită

Kanye West, în vârstă de 47 de ani, se află acum în Japonia cu soția sa, Bianca Censori, care a optat, de data aceasta, să renunțe la hainele transparente, atunci când a ajuns la Aeroportul Internațional din Tokyo. În schimb, ea a purtat un top crem surprinzător de convențional și pantaloni scurți de bicicletă asortați, împreună cu o șapcă casual și pantofi cu tocuri.

Aceasta este pentru a doua oară când Bianca a purtat haine care a acoperit-o mai mult, după ce Kim Kardashian i-a dat instrucțiuni lui West să nu o lase pe soția lui să poarte hainele transparente în prezența copiilor lor.

Despre decizia lui Censori de a purta foarte puține haine în public, Mark Borkowski, un PR din Marea Britanie, a declarat pentru MailOnline: „Unde se termină? În mod clar, se simte foarte confortabil cu imaginea ei publică și o demonstrează cu această declarație de modă extremă”.

„Nu pot decât să cred că acesta este un act considerat. Pare a fi o încercare disperată de publicitate”, a mai spus Mark Borkowski.

Citește și: Bianca Censori și sora ei, apariție incendiară la petrecerea lui Kanye West. Imaginile au devenit virale

Citește și: Bianca Censori a întrecut măsura cu exhibiționismul într-un restaurant. Reacțiile oamenilor când au văzut-o aproape dezbrăcată / Video

Kanye West i-ar spune soției sale ce ținute să poarte

Pentru ținutele extravagante ale Biancăi Censori ar fi de vină nimeni altul decât soțul ei, Kanye West. Acesta ar fi făcut același lucru și cu Kim Kardashian, în timpul căsniciei lor care a durat 7 ani. Doar dacă, dacă pe Bianca o lasă pe stradă cu haine care ajung la limita exhibiționismului, Kim nu avea voie să poarte haine care lăsau prea multă piele la vedere.

„Kanye a făcut același lucru pe care îl face cu Bianca lui Kim de-a lungul căsniciei lor. Diferența este că atunci când Kanye a îmbrăcat-o pe Kim, era oamenii spuneau că nu este o problemă pentru că este artistă. Kim știe prin ce trece Bianca, dar crede că Bianca ar fi trebuit să știe în ce se bagă”, a spus o sursă apropiată cuplului, potrivit Daily Mail.

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre Aris Eram și Laura Giurcanu, după ce s-a vehiculat că sunt împreună: „Mă bucur că am cunoscut-o”

Citește și: Gabriela Cristea, cerere în căsătorie cu peripeții, în Veneția. Tavi Clonda, detalii rare despre moment: „Primul ei cuvânt a fost «nu»”

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană”, a declarat o altă sursă în urmă cu câteva luni.

De asemenea, Kim Kardashian dezvăluia, într-un episod anterior al serialului familiei Kardashian că fostul ei soț îi dădea indicații exact cu ținutele pe care trebuia să le poarte.

„Kanye m-a îmbrăcat întotdeauna. La începutul anilor 2000, el îmi trimitea literalmente e-mailuri cu toate aceste înfățișări și care ar trebui să fie stilul meu”, a afirmat atunci vedeta americană.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu ținuta purtată de Bianca Censori la Tokyo

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton