Bianca Censori a întrecut măsura cu exhibiționismul într-un restaurant. Reacțiile oamenilor când au văzut-o aproape dezbrăcată / Video

.

Soția lui Kanye West (Ye), Bianca Censori, continuă să sfideze limitele decenței cu alegerile ei vestimentare mult prea îndrăznețe.

Bianca Censori, într-un body din plasă complet transparent, cu bustul la vedere

De data aceasta, a întrecut măsura și a mers la un restaurant, la o petrecere aniversară, cu sânii la vedere.

Potrivit unui publicației TMZ, Bianca Censori și-a lăsat bustul generos la vedere, îmbrăcându-se într-un body tanga complet transparent. Bianca a fost văzută în urmă cu câteva zile ieșind din Cybertruck-ul lui Kanye West și îndreptându-se împreună cu rapperul către restaurantul italian de lux Giorgio Baldi, din Santa Monica, pentru a sărbători ziua de naștere a managerului artistului, John Monopoly. Ty Dolla $ign a fost printre invitații care au participat și ei la eveniment. Ținuta complet transparentă și din plasă a Biancăi a făcut-o să arate ca și cum ar fi fost complet dezbrăcată. În tot acest timp, rapperul Ye era îmbrăcat din cap până în picioare în negru.

Citeşte şi: Bianca Censori și Kanye West, apariție de senzație la Muzeul de Științe din California. Cum s-au îmbrăcat controversatele vedete

Citeşte şi: Bianca Censori, surprinsă de Kanye West într-un pat imens, într-o ipostază neașteptată. Cum a filmat-o

Citeşte şi: Bianca Censori, la cină într-o rochie tub transparentă și șosete până peste genunchi. Soția lui Kanye West, din nou fără lenjerie intimă

Citeşte şi: Bianca Censori, în sutien și fără lenjerie intimă în drum spre restaurant. Cum a fost fotografiată în prezența lui Kanye West

TMZ a mai raportat că la Giorgio Baldi există, în mod obișnuit, un cod vestimentar elegant și casual, care, conform Forbes, „combină piese mai trendy cu articole clasice. Scopul este un aspect curat și profesionist, dar nu arată prea formal”.

Cu toate acestea, nici personalul restaurantului, nici oaspeții cu care au luat masa Bianca și Ye nu păreau să fie deranjați de îmbrăcămintea ei transparentă, mai ales că aceștia din urmă cunosc deja stilul controversat al soției lui Kanye West.

Kanye West i-ar impune Biancăi să se îmbrace provocator

Se spune că rapperul este cel car eîi dictează stilul vestimentar controversat Biancăi, la fel cum a făcut și cu Kim Kardashian, în timpul mariajului de șapte ani.

„Kanye a făcut același lucru pe care îl face cu Bianca lui Kim de-a lungul căsniciei lor. Diferența este că atunci când Kanye a îmbrăcat-o pe Kim, era oamenii spuneau că nu este o problemă pentru că este artistă. Kim știe prin ce trece Bianca, dar crede că Bianca ar fi trebuit să știe în ce se bagă” a spus o sursă apropiată cuplului, potrivit Daily Mail.

„Ea poartă ceea ce vrea el, merge unde vrea el și face ce vrea el, pentru că ea chiar nu are altă opțiune. Ea a trecut de la a fi designerul lui, la soția lui, ceea ce, din păcate, nu este o poziție plătită. Este prinsă în capcană” – a declarat o alată sursă, acum câteva luni.

Kim a precizat într-un episod anterior al serialului familiei Kardashian: „Kanye m-a îmbrăcat întotdeauna. La începutul anilor 2000, el îmi trimitea literalmente e-mailuri cu toate aceste înfățișări și care ar trebui să fie stilul meu.”

Foto – Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton