Bianca Brad și-a sărbătorit fiul: „El mi-a dat putere să trec peste toate”. Luca a împlinit 18 ani

.

Bianca Brad și-a sărbătorit fiul, pe Luca Frățilă, care pe 12 iulie a împlinit vârsta de 18 ani. Fostul model a făcut dezvăluiri emoționante pe rețelele de socializare despre cele mai frumoase momente ale vieții ei, de când a devenit mamă.

Aceasta s-a declarat uimită de cât de repede a trecut timpul și băiatul ei a crescut atât de mult, ajungând acum la majorat.

Bianca Brad și-a sărbătorit fiul

Au trecut 16 ani de când Bianca Brad și-a pierdut fetița la naștere, însă a găsit consolare în fiul ei, Luca, care a împlinit 18 ani. Fostul model spune că este recunoscătoare pentru faptul că Luca a fost ferit de rele și i-a fost ajutor în cele mai grele momente ale vieții ei.

„Nu știu când au trecut 18 ani de când l-am ținut în brațe pe Luca, prima dată!?!?… Ieri îmi încăpea pe lungimea brațului, apoi am clipit și Puf!, s-a făcut așa mare, că acum abia îl pot cuprinde când îl îmbrățișez”, a scris Bianca Brad pe Facebook.

„El mi-a dat putere să trec peste toate… să rezist, să cad și să mă ridic de fiecare dată când mi-a fost greu… Când era bebeluș, Îl rugam pe Dumnezeu să-l ferească de rele și să îmi dea mie tot ce e mai greu și mai rău… La câte am avut de îndurat, vreau să cred că rugăciunile mi-au fost ascultate… așa că sunt recunoscătoare pentru asta și pentru faptul că, în schimb, Luca a fost luminița de la capătul tunelului… lumina cea mai strălucitoare, în întunericul cel mai negru”, a precizat ea.

Citește și: Bianca Brad, dezvăluiri sfâșietoare despre moartea fetiței. „Am primit un mare semn, dar am refuzat să cred!”

Citește și: Cum a ajuns Bianca Brad manechin în comunism. „Nu am fost una dintre fetele Zinei Dumitrescu!”

„E genul ăla de iubire pe care vrei să o strigi în gura mare”

Aceasta a explicat și ce înseamnă numele fiului pe care îl are cu Aurel Frățilă.

„Da, da, numele i se potrivește perfect…. „Luca – cel care aduce lumina”… păi da, pentru că Dumnezeu lucrează prin oameni… oricât de mici sau mari ar fi ei”, a mai spus Bianca Brad.

Fostul model a vorbit și despre cadourile pe care i le-a făcut fiului ei în această zi specială.

„Unul din darurile pe care i le-am făcut la această aniversare specială, a fost să răspund unui interviu care a apărut în ediția din această lună, a revistei Viva!… ca să fie și să rămână ca o declarație de dragoste, oficială… deși sper că Luca nu avea nevoie de așa ceva, ca să simtă cât îl iubesc și că sunt mândră de el… dar e genul ăla de iubire pe care vrei să o strigi în gura mare… cu sufletul plin de smerenie, fericire și speranță”, a mai scris Bianca pe rețeaua de socializare.

Citește și: 4 vedete din România care au fost Miss. De ce a urcat Bianca Brad pe scenă fără lenjerie intimă

Citește și: Bianca Brad, despre momentele dificile din viața ei: „Sunt datoare să încerc tot ce se poate”

Bianca Brad și-a pierdut fiica în urmă cu 16 ani

Bianca Brad se simte recunoscătoare pentru fiul ei, însă nu mulți știu că actrița a avut și o fetiță, Ema, care a decedat. De atunci au trecut 16 ani, însă ea nu a uitat niciodată de micuța care i-a murit în pântece.

„Nu contează câți ani trec dacă pierzi un copil. Durerea nu trece, ci înveți să trăiești cu ea. Mie-mi face bine să vorbesc despre Ema. Plâng acum când vorbesc despre asta, dar durerea nu e la fel de mare ca atunci. E ca o cicatrice pe care când o atingi, te scurtcircuitează”, a mărturisit Bianca anul trecut, în podcastul Cristinei Șișcanu.

De asemenea, ea a povestit că a primit un semn că fetița ei va muri, însă nu a vrut să creadă.

„Am primit semne (n.r. – că va muri). La o ecografie s-a văzut clar mânuța ei cu degetul în sus. Am ecografia. În acel moment am știut. Dar am refuzat să cred, pentru că negi… Deși, atunci am făcut și o glumă, am zis ‘Uite ce jucăușă e, mă salută!’ Dar n-am știut cum se va întâmpla, ce se va întâmpla. Acela a fost primul semn mare primit”, a mai spus Bianca Brad.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Bianca Brad și fiul ei, Luca

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton